beyondtime
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.08.2014
- Poena
- 245
Presao do kraja. Do 9 sve težine i zvezdice a ostalo pokušavam. Moram da se nadogradim opasno za ostale nivoe. Sad slabo i igram, jede bateriju i telefon mi je kao ringla vreoPrešao sam 8. nivo i sad postaje čupavo, imam utisak da je gadno preći. Pa nema sve zvezdice, zvezdice skupljaš, pitam za nivoe. Čim pokupiš zvezdice, kao jedan od 4 uslova, prešao si i nivo. Nije mi se otvorio samo još poslednji nivo.
Sent from my RedmiNote3Pro[kenzo]
SigurnoKo si ti ? Nina ?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Ova Hill Climbing 2 bas kratko traje i ima malo staza, za relativno kratko vreme sam dosao do najviseg nivoa i trenutno sam 474. na listi kod nas, pa sad vise nemam neku zelju da igram. Mogli su da ubace jos neke staze ili celendze.
Sent from my Nexus 5X
Bio sam u top 10 ali sam u poslednjih 7 dana propo zbog neigranja, malopre pogledah onlajn skor, 1901 pobeda do sada :d, 2 dzipa sam nabudzio do kraja, oko 700k $ u steku.
Joj navukli ste me... kud sam i pročitao ovaj post. :dDa li je neko prešao SkyForceReloaded do kraja?
Cepam jos plasma Sky. To mi je uvek u svim telefonima.Joj navukli ste me... kud sam i pročitao ovaj post. :d
K'o klinac sam cepao Raptor na kompu i kasnije nikako nisam našao ništa što je ostavilo i sličan osećaj pri igranju. Ovo ima skroz taj šmek i baš mi je leglo.
Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk
Nisu botovi nego su to trke koje je neko vozio ranije. U suštini to je multi ali ti u realnom vremenu voziš sam to jest boriš se sa njihovim snimljenim trkama ,naravno kako ih apk izabere.
Uglavnom izabere ljude koji su postavili vremena slabija nego što ti u proseku postizes
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Uglavnom izabere ljude koji su postavili vremena slabija nego što ti u proseku postizes
mene totalno smorio Hill Climbing, sad trazim nesto slicno ali ne nalazim. Pre 2 godine sam igrao Trials Frontier i bas mi je bila dobra, sad probao opet ali nije mi to to.
Bacicu pogled, hvala.
Navuče me čovek... :dTeeeski zalud,zbog ove igre mi baterija ne traje ni pola dana
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.peoplefun.racetime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari