Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Ko si ti ? Nina ? :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Prešao sam 8. nivo i sad postaje čupavo, imam utisak da je gadno preći. Pa nema sve zvezdice, zvezdice skupljaš, pitam za nivoe. Čim pokupiš zvezdice, kao jedan od 4 uslova, prešao si i nivo. Nije mi se otvorio samo još poslednji nivo.

Sent from my RedmiNote3Pro[kenzo]
Presao do kraja. Do 9 sve težine i zvezdice a ostalo pokušavam. Moram da se nadogradim opasno za ostale nivoe. Sad slabo i igram, jede bateriju i telefon mi je kao ringla vreo

Sent from my D6503 using Tapatalk

Kod mene je ovako stanje:
f05e78e045e75e4625139fc10f0350d1.jpg

..A prešao sam 8. nivo. Mislio sam da 5. neću moći nikako, ali sam provalio super foru i pokupio sve survivors I VIP čovece :D ,dole, po zemlji

Poslednja izmena:
Ova Hill Climbing 2 bas kratko traje i ima malo staza, za relativno kratko vreme sam dosao do najviseg nivoa i trenutno sam 474. na listi kod nas, pa sad vise nemam neku zelju da igram. Mogli su da ubace jos neke staze ili celendze.

Sent from my Nexus 5X

Nije mi jasno zasto ne otkljucaju ostale delove staza koji su mnogo bolji od ovih trenutno dostupnih. Ko zna, mozda spremaju neki DLC #$ :)

Bio sam u top 10 ali sam u poslednjih 7 dana propo zbog neigranja, malopre pogledah onlajn skor, 1901 pobeda do sada :d, 2 dzipa sam nabudzio do kraja, oko 700k $ u steku.

Izvalio sam da je adventure mod solidan, belezi rekorde tj max. distancu po ''mapi'' a tu su i tabele. Mrzelo me da listam do top 10 tako da ne znam da li ima citera, verovatno su se vec pojavili :)

Ovo moze da bude vrhunska igra ali moraju sto pre da prosire ponudu staza kao i zahtevnost istih. Bilo bi do jaja da ubace onaj ''rally car'' iz HCR1.

Meni HCR 2 nije zanimljiv, jer mogu preko LP da se dodaju dijamanti....

A i bez toga sam stigao do Gold 1 i kupio onaj crveni auto....ali s obzirom da je svaka "Mapa" skoro ista, postalo je veoma dosadno, pa sam na kraju obrisao.

Poslednja izmena:
Ja bijem sa Super Dzipom po brdima i snijegu a sportski po ulici. Kad je prva verzija izasla, poceo sam da je igram nedje sredinom 2012te i tad je bio limit na onoj formuli evo sad ih ima koliko hoces. Siguran sam da ce vremenom i ovamo ubacivati.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bio sam u top 10 ali sam u poslednjih 7 dana propo zbog neigranja, malopre pogledah onlajn skor, 1901 pobeda do sada :d, 2 dzipa sam nabudzio do kraja, oko 700k $ u steku.

Au ti si ga bas przio :D Ja imam 914 pobeda.

Mislim da ce se jos dosta nadogradjivati jer je relativno skoro izasla ali ne znam koliko ce ljudi da ceka to. Da ubace jos ovoliko staza bilo bi malo.

Sent from my Nexus 5X

Da li je neko prešao SkyForceReloaded do kraja?
Joj navukli ste me... kud sam i pročitao ovaj post. :d
K'o klinac sam cepao Raptor na kompu i kasnije nikako nisam našao ništa što je ostavilo i sličan osećaj pri igranju. Ovo ima skroz taj šmek i baš mi je leglo. :D

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Dajte preporuku za neku casual igru tipa Leps World ili nesto tako, lagano za igranje.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Joj navukli ste me... kud sam i pročitao ovaj post. :d
K'o klinac sam cepao Raptor na kompu i kasnije nikako nisam našao ništa što je ostavilo i sličan osećaj pri igranju. Ovo ima skroz taj šmek i baš mi je leglo. :D

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk
Cepam jos plasma Sky. To mi je uvek u svim telefonima.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Hill climb 2 dobio updejt. Par novih staza dosta teških ako nemate nabudzen onaj džip što ima kavez za glavu. Vidim i novo vozilo od 100k je na tu foru

E dobro je, zato i nisam hteo da ga obrisem jer sam ocekivao neki apdejt :)

Sent from my Nexus 5X

Znaci sad opet moze da se igra :)
Stare staze su ok a koliko su teske-zahtevne vidi se tek u onom SP modu gde je dosta tesko preci 4-5km ali su MP nacisto smorili sa onim istim delovima postojecih staza umesto da su iskombinovali i razne zahtevnije delove.

Pa i nije neki apdejt HCR2, mislim znace nove dve nove staze (samo za MP, nema ih u ''adventure'' modu) ali MP postaje sve dosadniji.. cak sam ubedjen da su ovo u stvari botovi sa izmisljenim nickovoma, mozda 2 ''prava'' igraca i 2 bota.
Pojavio se i bag - kratko, random zapucavanje igre kada sve ''zakuca'' na sekundu a onda se ''oporavi'' uz veoma glasan zvuk. Da li se ovo jos nekome desava? Smara u PM

Sad ce mi biti zanimljive da jurim rekorde u adventure modu, juce sam sa SD pokidao Mountain stazu, jedno 200 igraca drzi istu distancu kao rekord, ocigledno smo svi zaginuli bas na tom mestu :d

Prvih nekoliko pozicija naravno drze jbni citeri :)

Poslednja izmena:
Nisu botovi nego su to trke koje je neko vozio ranije. U suštini to je multi ali ti u realnom vremenu voziš sam to jest boriš se sa njihovim snimljenim trkama ,naravno kako ih apk izabere.
Uglavnom izabere ljude koji su postavili vremena slabija nego što ti u proseku postizes

Poslednja izmena:
Ma naravno da su botovi u MP kad dobijes 90% trka :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nisu botovi nego su to trke koje je neko vozio ranije. U suštini to je multi ali ti u realnom vremenu voziš sam to jest boriš se sa njihovim snimljenim trkama ,naravno kako ih apk izabere.
Uglavnom izabere ljude koji su postavili vremena slabija nego što ti u proseku postizes

To je jasno, zato igra moze da se pauzira ''na koliko 'oces'' :)

Ali i dalje mislim da su botovi jer realno sta god da vozim imam 90%+ pobeda :d

To je to, verovatno. Mada sam primetio da u toku budzenja moze da te prebaci u grupu sa igracima koji su brzi tj. vise su nabudzili vozila sto se vidi po brzini nestajanja ispred tebe :d

Poslednja izmena:
mene totalno smorio Hill Climbing, sad trazim nesto slicno ali ne nalazim. Pre 2 godine sam igrao Trials Frontier i bas mi je bila dobra, sad probao opet ali nije mi to to.

I sve go igre su na popustu 80%, hitman, lara croft i deus ex

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno