Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Nista sem sto mi je dosadio...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ko voli monopol - Rento 3D, odlična igrica, ima i multiplayer.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ludi Rusi pokusavaju da naprave Stalkera na mobilnom :d

Bilo mi dosadno pa reko da vidim sta ima od 3d fps igara i naleteo na ovo cudo. Neki demo je u pitanju, nije gotova igra. Onako je low budget varijanta Stalkera, slabo igriva na touchscreen uredjaju (moze da se podesava osetljivost ali dzabe). Meni je fascinantno da igra ima old skul PC menije u vremenu kada ni igre za PC to nemaju, kao i da su ubacili RPG sa sve kraftovanjem, receptima za kraftovanje, skupljanjem svega i svacega, 3d pozicionu muziku (radio koji svira), NPC-eve (zakucani u mestu doduse), zveri, radijaciju, trovanje, zamke, krvarenje, lecenje itd. Mozda bude dobra igra ako je ikada zavrse, mada bolje da portuju na PC i nabudze grafiku.

Onu drugu, poznatiju igru po imenu Zona nesto nisam igrao.

Preporučite mi neku igru na foru Heroes of might and magic 3.
Naleteo sam na king's bounty i flash bounty. Koja je bolja?

Stvarno je zarazan, igrao sam keca bas dosta pre a dvojku cu izgleda jos vise.

Sent from my Nexus 5X

Odlična :) a mene vadi što nemam adaway pa mogu da gledam one reklame i dobijam upgrejde za dž :)

Sky force reloaded...sabio nightmare!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Odlična :) a mene vadi što nemam adaway pa mogu da gledam one reklame i dobijam upgrejde za dž :)

Takodje :d

SP je koliko sam video neuporedivo dosadniji nego u HCR1 (mogu lako apdejtom da unaprede taj deo) ali je zato MP zarazan.
A upravo je MP falio prvoj verziji.

Super onda. Znam da sa adaway nikada nisam mogao da odgledam reklame u igrama ;)

Kada smo već kod ove igre postoji li mogućnost da se promene mesta za kočnicu i gas ? Mnogo bih lakše igrao da mi je gas levo..

Moja preporuka za mnogo ludu igru, na ios se zove samo Surgeon 4 a na Android Amateur Surgeon 4

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imam adaway i gledam one reklame bez problema. Bez toga ne bi mogla ni da se igra koliko skrto se daju novcici. Inace igra bolesno zarazna.
Jos samo 10.000 i bice moj!
viber image23.jpg

Poslednja izmena:
Ova Hill Climbing 2 bas kratko traje i ima malo staza, za relativno kratko vreme sam dosao do najviseg nivoa i trenutno sam 474. na listi kod nas, pa sad vise nemam neku zelju da igram. Mogli su da ubace jos neke staze ili celendze.

Sent from my Nexus 5X

Da li Hill climb racing 2 može s nekim prijateljima da se igra? Koja je poenta invite friends kad ne radi ili kako?

Mislim da moze, ima ceo deo igrice za to. Ne znam tacno kako izgleda jer niko nije hteo da igra kome sam slao[emoji1]

Sent from my Nexus 5X

Koji je najbolji auto tu da se budzi do kraja ? Ja sam odradio ovaj sportski auto a deluje mi da bih sa krosericom radio bolja vremena..

I ja mislim da je kroserica najbolja jer se sa njom bas dosta skace mada ona nema bas toliki grip i stabilnost.
Pogresio sam sto sam kupio sva kola i budzio ih podjednako misleci da ce igrica mnogo duze da traje i da ce mi biti potrebna. Na kraju sam nastavio samo sportski da budzim i na 16/20 sam u delovima.

Sent from my Nexus 5X

^^ onaj zadnji, monster truck.
Mada zavisi od staze. Generalno on, kad se nabudži, leti skoro ko tenk po mesecu (iz prvog dela) :)

Poslednja izmena:
Šta podrazumevaš pod krajem? :) sve zvezdice ili samo sve nivoe
Prešao sam 8. nivo i sad postaje čupavo, imam utisak da je gadno preći. Pa nema sve zvezdice, zvezdice skupljaš, pitam za nivoe. Čim pokupiš zvezdice, kao jedan od 4 uslova, prešao si i nivo. Nije mi se otvorio samo još poslednji nivo.

Sent from my RedmiNote3Pro[kenzo]

Nazad
Vrh Dno