Šta je novo?

Android OS - Games ( Challenge )

Hahahaha :D
Sad sam ubacio ovo, puno teže od flappy bird-a :p
uploadfromtaptalk1393703386463.jpg

Oborio sam rekord za 4 poena :d
uploadfromtaptalk1393970140010.jpg

Hahaha ja sam staromodan :d
Ajde šta drugo da igram? Preporuči :)

Au nemam pojma. Smorio sam se. Ne igram nista trenutno, sada skidam Asphalt da probam to cudo.

Ja igrao i smorio se, ne volim "velike" igrice ne mobilnom, to mi je više za kompjuter :)

Ali asphalt je sigurno najbolja igra tog tipa za mobilne, tako da ako voliš to oduševićeš se :D

^
Probacu i tu. Inace ovo je prva "velika" igrica koju hocu da probam. Iz dosade mora se malo nesto novo. TTR je 150mb a osim toga sam sve skidao do 50mb mozda.

Taman imam sta da igram dok ne nadjete nesto manje da se poćeramo :d

Meni je zao sto ove igrice ne mogu u MP-u da se igraju, bilo bi brutalno RR2 ili Asphalt 8... :(

Eee, to bi bilo sjajno. Ali ne može :(

Haha ajde gibo idi im pokazi kako se igra pticica :d

A pazi sto su napisali prvo mesto tablet. Nista model, nista marka, verovatno neko smece oce da uvale.

Jaooooo samo kad bi mogao doći do BG-a :(

Gibu cu da zabrane ulazak kada vide ss :D Isplati ti se da platis bus do bg-a i uzmes lap :D

Jeste, ali objasni ti mojima da idem u BG da bi igrao igrice... :d
Nema šanse... :(

Pa nemas 15 godina.. Brate reci imas neka posla, kada dobijes lap sto verujem da hoces obradujes ih i svi srecni xD

Probaću sutra da nagovorim moje...
A u međuvremenu... :happy: :D
uploadfromtaptalk1394148899932.jpg

Ako ne odes ja cu se iznervirati ! :D
Btw javi sta se desava :D

Poslednja izmena:
Ajde, javljam :d

Ništa od mog odlaska u BG.
Zaboravio sam ga da sutra imam neki rođendan, a u nedelju ne mogu stići :(
Sad sam probao 3 puta za redom da igram i nisam prešao 100,pa se tešim, možda bi i tamo tako bilo :)

Bilo bi dobro da se jave ljudi koji odu za vikend i podele utiske sa nama :d

E gibo mogao si lako do lapa... :D A jel se tamo igra na svom fonu ili na njihovom nekom samsungu koji je platio reklamu? Haha

To nisam nigde video... Bilo bi super ako igraš na svom telefonu :)

Zamisli da igraš na nekom, a ono secka igra, pa tačno bi olupao i telefon i njih :d

Ajoooj pa tražio bi im oma da mi plate kartu :D

Šta je ovo, niko ništa ne javlja u vezi Flappy Bird takmičenja?
Jel' bio neko? :)

E ***. :d
Pa majku mu, jel moguće da baš niko sa bench-a nije otišao?

Dots!

Po meni dots! Jedna od boljih igara za nadmetanje.

P.S. sad htedoh da ostavim svojih 12k za TT, ali bih se samo blamirao...mada mi je poprilicno mucno da jurim kvadrate na 5'' :-(

Eee dobro me podseti :) Nisam dugo igrao dots. Ako ostvarim neki dobar rezultat okacicu screen, mada sam zaboravio koliko sam pravio pre.

Nazad
Vrh Dno