Šta je novo?

Android OS - Games ( Challenge )

Bassketball shoot

kBMNVb7.png 128 runda

vr2QSNS.png 1655382

2v2Hyll.png 73 ball combo

Bez ikakvih sifra

Dobar skor. Bas cu probati kako mi ide :)
Videcu sutra dok mi prodje ispit da nadjem neku kratku igricu. Koja je poput ptice ili TrippyTap-a da se igra oko 60 sekundi jer tako cemo se vise takmiciti. Ove sto se igraju duze malo ce nam ubiti temu :d
Ne prvi pogled se kosarka ne cini da traje dugo ali ako stignes do 128 runde onda je to vec sigurno dobrih 20 minuta igranja :D
Shvatate sta hocu da kazem ;)

Edit: Onaj Smash Office vise ne pocinjem da igram ako ne obezbedim pola sata samo za tu igricu :d

Ovo je bilo skoro 2 sata igranja,mislim da nekih desetak minuta treba do 2 sata.

Mahom koliko sam citao na play prodavnici ljudi do 10-20 runde stizu,i tu najvise oko 500.000 prave skor

Hack za ovo postoji,ja nisam koristio,sto i dokazuje 73 ball combo. Hack se odnosi samo da uvek imas maximalno broj lopti za sutiranje

Poslednja izmena:
Gnbjw.gif

:d

Prvi pokušaj ovog basketa 4 runde 17281 poen :D

Sa minigun-om ostvaren ovaj rezultat levo...;-)

Prilozi

• Screenshot_2014-02-12-23-27-03.png
    Screenshot_2014-02-12-23-27-03.png
    851.7 KB · Pregleda: 152
Idemoooo :D
uploadfromtaptalk1392298513021.jpg

Ti si decko lud lud lud :d

hahahaha ukočio mi se palac, ali vredelo je :D

https://play.google.com/store/apps/details?id=no.dirtybit.funrun&hl=sr

Evo Fun Run ako neko zeli da igramo, to mozemo u 4 plejera i traje kratko trka.
Drug mi je preporucio pre 2 dana a on igra mesec dana i uvezbao sam za ta 2 dana malo pa ga i pobedim ja a i on mene. Sve zavisi kako se one zamke upotrebljavaju.
U pocetku mi je bilo malo bezveze jer sam uvek bio cetvrti kod onih random trka dok nisam skontao za sta sluzi koji power up.
Mislio sam da ako kupis drugog lika da je mozda brze ali izgleda je to sve isto, samo menjas izgled lika sa kojim igras a bolje igras ako znas kada sta i kako da iskoristis.
Da brze savladate:
Plavi krug je stit na par sekundi i zamke vam ne mogu nista.
Srce je stit ali dok ne naidjete na jednu zamku, onda se gubi.
Munja udari sve osim vas na mapi.
Magnet privlaci sve ispred vas i uspori ih.
Testera to cete vec videti.
Sapa to je speed.
Medvedja zamka i crvenu kutiju ostavljate usput kao iznenadjenje ovima iza.
NOZ ovde se pazite jer ja prvih par puta sam sebe klao :D (I sad mi se desi da omasim) Pre nego iskoristite noz onda gledate dole na traci sa likovima na kome je roza strelica jer ce taj da naebe. Tako sam ja u pocetku odma ispaljjivao noz i onda sam sebe sasecem jer strelica bude na mom liku :D

Mislim da je to sve.
Moj nick je blastoise91 pa tamo mozete da me dodate.

uuuuu zaebano :D
Moraću malo da vežbam pa ću te onda tražiti :p

Edit: konačno sam prešao milion u smash the office :d
zy2yjehe.jpg

Poslednja izmena:
Evo ga moj rekord u smash the office :)
uploadfromtaptalk1392581806997.jpg
I to sa onom crvenom sekirom :D

Čekaj još malo da se uvežbam, ne kontam igru skroz :)

Bolji sam :p
uploadfromtaptalk1392733786832.jpg

Kako ti nick?
Idem sada da spavam, sutra neki ispit pa sutra u toku dana posalji pp kad da udjem u igricu da odigramo malo ;)

Ko na forumu ;)
Javljam se sutra :d

Bas je dobar ovaj Smash Office, tek sad sam ga skinuo, samo da se unapredim malo pa da okacim neki high score, bio bi red. :)

Ja sam se zarazio sa colinom.

Ma to je za komp :D
Ove sitne su prave za mobilni ;)

Brate, grafa je bolja nego od cmr-a trojke ili cetvorke za komp, super osecaj.. Bas mi se svidja.. Igram kao onu karijeru, ne mogu da stanem.

Dobro, svako ima svoje afinitete :)
Ja te karijere ne mogu igrati, smorim se posle dva dana :p

***, volim kola, relije, odrastao sam uz cmr i uz komsiju koji vozi reli jos uvek :)
Edit: npr meni se smuci kad vidim nfs i tako te hibride nerealne, skakanja i ludilo...

Poslednja izmena:
@The punisheR jel si presao 5-tu stazu u Australiji? Mene uvek u toku te trke izbaci iz igre

Nazad
Vrh Dno