Šta je novo?

Android navigacija i mape

WAZE testiran na policijske patrole na potezu Trebinje-Niksic-Ostrog-Budva-Zlatibor-BG.
Samo na jednom mestu, na kom je obelezena patrola, je nismo zatekli.
Na potezu malo pre Zlatibora, prosli smo obelezenu tacku za patrolu, taman kad sam pomislio je nema, neki lik pretekao kolonu automobila preko pune i odjednom se stvorila saobracajna policija sa rotacijom. Dakle, bili su tu, samo dobro sakriveni.
Sto se mene tice, veliki plus za WAZE.

Što bi se reklo, pamti pa vrati (prijavi tamo kad vidiš)

Najjaca aplikacija, pogotovo kad se opeces bez nje 🤣

Što bi se reklo, pamti pa vrati (prijavi tamo kad vidiš)
Potvrdjivao sam patrole koje sam zaticao. Bitno je obratiti paznju koliko vremena je proslo od postavljanja obavestenja. Isto tako treba znati da patrola moze biti i pre i kasnije od potvrdjene tacke.

Svaki dan koristim Waze u BG.
Ako ne rutiram ono stoji upaljen bar zbog obaveštenja. Redovno piše 400+ wazera oko mene. Sad šta je to oko mene, deo grada, ceo grad... nemam pojma!? Uglavnom, kad god naiđem na zasedu, neko je već prijavio.

Stradala mi je poruka u brisanju off-topica, pa da ponovim, jer su korisni utisci... I meni se Waze pokazao kao odličan, upravo zbog toga što korisnici aktivno učestvuju. Osim toga, sviđa mi se interfejs na kolima (Android Auto), preglednije mi je od Guglovih mapa, koje su mi na drugom mestu. E, sad, ima i loših strana. Pomenuo sam nekad ranije da iz nekog razloga navodi na nepostojeću deonicu Moravskog koridora oko Kraljeva. Ja se nažalost nisam vozio tuda sa navigacijom, pa nisam bio u prilici da prijavim, niti može da se prijavi ako se ne vozi, ali čudno mi je da dosad niko nije, jer nije mala greška. Dalje, za seoske puteve mi dosad nije bio dobar. Upućuje na neke mnogo lošije samo zato što su kraći, iako su u podešavanjima onemogućeni neasfaltirani. Za kraj, za mnoga mesta, kada se pretražuje po nazivu mesta, npr. Knić, ne navodi do centra nego do nekog perifernog dela. Nije strašno, ali je čudno.

Samo TomTom ima oznaceno moja deonica Moravskog moridora je zatvorena, odnosno jos nije gotova, Sygic i Google maps su me "zavrnuli" i vrteo se u krug malte ne opet do Pozege i nazad- put Kopaonik Vrnjacka banja
Isto mi se TT pokazao bolje, novi Dunavski koridor (Pozarevac-Golubac) upisano sve, dok na Google mapama uopste nema (a mislim da je jedan deo na pocetku bio), kao ni u Here mapama koje auto koristi.

Pozz da li imas Srpski prevdo-jezik za taj skin?

U folderu "iGO_NextGen\content\lang" mi stoje fajlovi "Lang_Serbian_Cyrillic_BD-21.5.2017.zip" i "Lang_Serbian_Latin_BD-21.5.2017.zip" i njih mogu da izaberem u meniju programa (podešavanja\lokalna podešavanja\jezik).

Prilozi

Nazad
Vrh Dno