nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 645
Samo USA i Indija ako se pitate
Immersive Navigation starts rolling out today across the U.S. and availability will expand over the coming months to eligible iOS and Android devices, CarPlay, Android Auto and cars with Google built-in.
Znači, godinama već pričam o tome koliko bi bilo dobro da neko napravi navigaciju sa glasom Mirka Alvirovića. Verujem da bi bila jako popularna. Taj legendarni smireni glas koji te odmah ,,tera" na putovanje. Sad vidim u Waze da postoji opcija da se snimi glas koji želiš. Verujem da oni koji su upućeniji od mene mogu pomoću AI alata da generišu njegov glas na osnovu nekog snimka, kao što se to inače radi glasovima drugih poznatih ličnosti, a koji su dostupni. A svakako u samoj Waze aplikaciji postoji lista fraza koju bi trebalo izgovoriti ( ili generisati na osnovu unetog teksta). Naravno, ovo ne bi imalo mnogo smisla ako bi glas bio robotizovan i ne bi pratio specifičnu dikciju i ritam govora originalnog govornika.Prvi put čujem da neko želi njega da sluša (i muškarca uopšte)
Ako misliš da je "pravljenje" glasa tako jednostavno, samo izvolte
Inače, npr
pa biraj koji ti se sviđa
Dobar je Modli, ali za navigaciju ima previše egzaltacije i nekog nerealnog oduševljenja na banalnim uputstvima. Mirko je tu kralj: smireno, precizno, jednostavno.Šta fali Modliju!?
Pozdrav! Pokušao sam da nađem na forumu ali nisam uspeo. Pošto u Waze postoji opcija dodavanja glasa, da li je neko napravio, generisao, glas Mirka Alvirovića? I ako jeste, postoji li neki link preko koga bi to moglo da se preuzme.
Da, znam sve to.Nešto suštinski grešiš
"Domaće" izdanje
Alfanum instaliran, podešen kao defolt sistemski endžin, preuzet bar jedan glas, pa u softveru aktivirana TTS paltforma - mora da radi

Pa, verovatno isto što i Modlijeva.Ne znam šta bi na to rekla njegova porodica?
Zoran je očigledno znao šta radi, lično izgovorio svaki segment, a ovo bi bilo korišćenje glasa mrtvog čoveka bez formalnog pristanka.Pa, verovatno isto što i Modlijeva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari