Ne postoji "narodno" izdanje, kako stoje stvari za sada neće skoro2. TomTom GO Expert, 7 dana trial verzija - Navigacija radi dobro, UI je verovatno najbolji mogući (najrazumniji) ali nema neke dodatne vrednosti da bih je kupio ili se cimao sa nezvaničnim verzijama
Socijalno bazirana app. Kao i socijalne mreže, sa navigacijom najmanje ima veze6. Waze - nisam mnogo koristio, pošto mi ovako izgleda, vrlo brzo je izbrisana
Probao kratko, ok je, ali ne nudi ništa specijalno. Verovatno bolja za traženje objekata i pešačenje nego autonavigaciju. Informacije o saobraćaju su dostupne u Češkoj i još par okolnih država koliko vidim.Probaj i Mapy.
Skinuo sam Radarbot modovanu premium verziju.Radarbot ja imam, s obzirom da nisam koristio Waze, a kod TomTom-a to sa kamerama nažalost ne radi u Bosni. Radarbot ima dosta visoku ocjenu, ali meni se zna dešavati da se ne pokrene automatski kad se pokrene Android Auto, ili ne javlja za kamere. Tako sam ljetos išao na put do mora, i on šuti, čak sam stao sa strane i gledao da nije nešto do opcija. Neke ranije verzije su mi bile pouzdanije. I ništa. On ćuti, a pokrenut je bio na telefonu. Tako i u povratku, i biser progovori i javi mi za kameru tek kad sam stigao u svoj grad, za kameru za koju i sam znam, a ostale je prećutao 🙂
A inače on može da javlja za svašta, kamere za vezivanje pojasa, upotrebu mobilnog u vožnji, red light kamere.
I mene zanima ako ga joiš neko ovde koristi kako mu radi.
Evo gledam, imam skinute kamere za Bosnu, Hrvatsku i Srbiju, i kada gledam po mapi prikazuje mi samo radare u Bosni. Mislim da su oni nekad prikazivali radare samo u neposrednom okruženju, oko grada gdje se nalaziš, pa su to proširili (valjda su korisnici to tražili), moguće da je sada podešeno da prikazuje samo u državi u kojoj se trenutno nalaziš, ali bi moralo da radi kada pređeš granicu.Medjutim iako sam skinuo mape+radare Bugarske i Makedonije, ne pokazuje mi radare u tim drzavama(pokazuje guzvu, zatvorene puteve itd itd), vec samo u Srbiji pokazuje radare?
Da li se moze videti baza za Srbiju na waze i mypatrol?
Išao J Gagarina od Nehruove pa u Oml Brigada, Treći Bulevar pa N Heroja do Fontane. Imaju kamere kod Pijace (Piramida) - tu ništa, a pištalo je kod A bloka u Oml Brigada - gde je nekad bila kamera i tu app izbaci pitanje da li je i dalje tu.Zavisi kojom trasom si isao na NBG. Sta da ti prijavi ako ne posoje kamere za brzinu tud kud si prosao?
Pa sve je uredu, to nisu kamere koje mere brzinu vec nesto drugo.Išao J Gagarina od Nehruove pa u Oml Brigada, Treći Bulevar pa N Heroja do Fontane. Imaju kamere kod Pijace (Piramida) - tu ništa, a pištalo je kod A bloka u Oml Brigada - gde je nekad bila kamera i tu app izbaci pitanje da li je i dalje tu.
Probaću svakako još ovih dana.
Narodno ne radi u android auto, jedino nelo petljanje sa root-om.Jel neko koristi narodski radarbot i da mu radi Android auto?
Snimaju protok saobracaja a druge snimaju registarske tablice a putem SW da se utvrdi da li si registrovan.Sta snimaju, nije zuta traka, nije semafor. A sta god da snimaju trebalo bi upozorenje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari