Mešaš babe i žabe. Sygic je prava navigacija za vožnju i daleko je ispred Gmaps po tom pitanju. Ne bin e koristili auto prevoznici, kamiondzije (postoji sygic za teretni saobraćaj) itd itd.
Gmaps prednjači jedino po POI i to im je nešto po čemu je i najpoznatija i zbig čega je najrasprostranjenija.
Sto se tice kamiondzija, eto, surak mi kamiondzija i vozi godinama te za nase, te nemacke firme, po celom svetu i za svo to vreme nikada nije imao Sygic navigaciju. Od svake firme dobijao kao alat i zasebnuo navigaciju i uvek je bila nekog drugog proizvodjaca, pri tome ne mislim na kutiju, navigaciju, vec ono sto je u njoj, tj, software-u.
Sto se tice tih predloga, restorani, znamenitosti itd, ako je to POI, to je potpuno nebitna stavka, bar meni. Sygic, opet kazem, nikada nisam rekao da je losa, vec da nije nista bolja od mora drugih navigacija. Ja sam je kupio zbog interfejsa, mapa, nekako sve je to lepo na oko sljasti i nakon koriscenja godinama iste, u pocetku nisam hteo sebi priznati njene nedostatke, jer znas, kupio si pa ne zelis, no vremenom se poceo prebacivati na neke druge navigacije. Sada iz ove perspektive, posle hiljada i hiljada predjenih kilometara sa razlicitim navigacijama mogu reci sledece. Sygic, kasni u glasovnom navodjenju i to je ne mali, vec ogroman nedostatak. Navigacija sluzi da te dovede od tacke A do tacke B, i za to nije uopste bitan neki visokokvalitetan vizuelni prikaz, dovoljan je i 2D a pored njega jako bitan deo je i taj glasovni deo, te ukoliko u bilo kom od ova dva segmenta nesto ne valja ili je losije onda ista odmah ide dole na nekoj mojoj, vasoj, necijoj, listi najboljih. Naravno, ima tu jos mnogo stvari, cije i kakve su mape, update istih, itd, itd, ali kao sto rekoh, najbinije je da na vreme imas vizuelnu i glasovnu informaciju a Sygic, podbacuje u tom glasovnom delu i godinama ne ispravlja taj problem.