Šta je novo?

Android navigacija i mape

Hvala svima. Pokusacu sutra prepodne sve ove preporuke. Definitivno nije problem iGo. Moj SGS2, na Saletovom Neat-u, uhvati fix za oko 10sec.
OT: Da li je nepravilno funkcionisanje GPS modula dobar osnov za reklamaciju? Imam utisak da ce nas iskasirati na keca.

Pa dobices isti telefon koji ima MTK :)

Trazim neki drugi telefon? Ma....znam da nema nista od toga. Mozda ce neki update da sredi problem.

Neće update rešiti ako je problem to što Đilke kaže da su neki rešili problem lemljenjem.

Kucaj na google-u pa ces videti... Ne znam kako je moguce da im je to boljka, a da ljudi hvale te telefone, ali dobro, mozda ne koriste GPS :)

Pre dve godine bila je jedna fantasticna tema na rapidserba.com pod nazivom "Igo Myway za Android" gde su bili .apk fajlovi sa svim mogucim rezolucijama a fajlovi su imali ovakve nazive "WVGA 800x480 iGOMyWay_8.4.2.139242". Ja sam kao papan naravno skinuo samo .apk fajl za moju rezoluciju (HTC Tattoo) a sad mi treba neka druga. Meni se ta verzija pokazala kao ubedljivo najbolja i bio bi zahvalan ako bi mi neko dao link ili aplodovao ili prodao sve .apk fajlove koji su bili u toj temi. Taj user je imao jos nekoliko tema u kojima je postavljao krekovane programe za Android ali su sve te teme u medjuvremnu nestale i ne znam vise kako da nadjem te .apk fajlove. On je posebno imao samo .apk fajlove sa odredjenom rezolucijom a posebno folder koji se kopirao na telefon ili sd card. Folder imam ali mi fale .apk fajlovi.

Pre dve godine bila je jedna fantasticna tema na rapidserba.com pod nazivom "Igo Myway za Android" gde su bili .apk fajlovi sa svim mogucim rezolucijama a fajlovi su imali ovakve nazive "WVGA 800x480 iGOMyWay_8.4.2.139242". Ja sam kao papan naravno skinuo samo .apk fajl za moju rezoluciju (HTC Tattoo) a sad mi treba neka druga. Meni se ta verzija pokazala kao ubedljivo najbolja i bio bi zahvalan ako bi mi neko dao link ili aplodovao ili prodao sve .apk fajlove koji su bili u toj temi. Taj user je imao jos nekoliko tema u kojima je postavljao krekovane programe za Android ali su sve te teme u medjuvremnu nestale i ne znam vise kako da nadjem te .apk fajlove. On je posebno imao samo .apk fajlove sa odredjenom rezolucijom a posebno folder koji se kopirao na telefon ili sd card. Folder imam ali mi fale .apk fajlovi.
И сада имаш на rapidserbia i serbian forum-у све резолуције.
Што се тиче мапа, навигон има navteq мапе, последње које су изашле и ради одлично. Једина замерка је што нема српског у менију. Пољска навигација, Аутомапа, такође има последње мапе navteq. Sygic још није уврстио navteq из 2013 године, последње које су у примени су 09 2012. До душе, у оптицају су из 2013 телеатласове али Србија је на нивоу магистарла и ничега више. Руски навител ради убрзано али прави и грешке, рецимо, нема у рутирању Земун?!

imam problem sa iGo primo na cm 10.1, ali izgleda da taj problem važi i za dosta ljudi koji imaju 4.2+ android ili uopšte jelly bean.. naime, aplikacija radi, ali glasa nema tj. kad uđem u podešavanja čuje se na sec (nevena npr, i to kad stisnem back dugme).. koja je poslednja verzija pa da probam da je nađem? može i u pp (800x480) ako vas ne mrzi :)

Da bi nas sound radio u toj verziji, potrebno je u sys.txt da ubacis
[sound]
csv_voice_enabled=1

vec je imalo to, i ne radi nažalost

To moras skidati poseban modovani apk za JellyBean. Znam, jer ja sam kod drugara isto tako morao, nije mu radio ovaj moj i onda skinuo taj modovani za JB i pocela Nevena da prica :D

Ja kod mene koristim isti koji sam imao na ics i radi normalno. Može biti da sam slučajno ubo neku verziju koja je već sređena, ne znam...

A jesi probao na nekom 4.2.2 AOSP-u da koristis? :)

Ja samo da upozorim da GO Power Master Pro moze potpuno da onemoguci GPS, iako naizgled radi. Jedva sam provalio sta je u pitanju. Free verzija ne pravi probleme, ne treba se ni nasaliti sa Pro, nista se ne dobija - osim bagova.

Ja samo da upozorim da GO Power Master Pro moze potpuno da onemoguci GPS, iako naizgled radi. Jedva sam provalio sta je u pitanju. Free verzija ne pravi probleme, ne treba se ni nasaliti sa Pro, nista se ne dobija - osim bagova.

Jel to onaj najbolji program za stednju baterije? :D Pa vidis on ti stedi bateriju :D

Najbolja je ova free verzija :p Ali bio dobar "popust" pa kao ajde da probam :D

imam problem sa iGo primo na cm 10.1, ali izgleda da taj problem važi i za dosta ljudi koji imaju 4.2+ android ili uopšte jelly bean.. naime, aplikacija radi, ali glasa nema tj. kad uđem u podešavanja čuje se na sec (nevena npr, i to kad stisnem back dugme).. koja je poslednja verzija pa da probam da je nađem? može i u pp (800x480) ako vas ne mrzi :)
Mени ради глас (Тома v187119) на iGO primo 9.6.22.297071, али на JB 4.1.2.

iGO radi na svim android verzijama. A ima problema sa CM.

Adresa u Zemunu je adresa u Beogradu, baš kao i adresa u Čukarici, ili Novom Beogradu.
Како се залећеш...
За твоју информацију Земун је град под тим именом још од XII века а тек је 1934 припојен административно Београду и тиме није исто што и Чукарица или Вождовац. Београду припада и општина Барајево, Лазаревац, Младеновац...и ти би, по твојој логици тражио одређену улицу у Лазаревцу тако што би куцао Београд а не Лазаревац. Ево, обајсни ти нама како куцати Његошеву улицу у Земуну?
Чекам објашњење!

Lepo ti rece covek. Upravo probah. Drzava Srbija, grad Beograd poceo za ulicu da pisem Nje... Izasasla mi lista pise Njegoseva ispod toga Beograd, Zemun kao i uvek sto je bilo. Ne znam u cemu je problem.

XII vek!? Što čačkaš mečku u ..... Možeš da pretpostaviš koliko nestanovnike Zemuna (a Beograđane) zabole za 12.vek i '34. Ostale boli za sve ukupno ili ljudi uopšte i ne razumeju tvoj lokal patriotizam.

Poslednja izmena:
Može l mi neko kasti koliko bi me npr izašla original Igo android aplikacija, koliko mapa ide u kompletu, da li imam prava na neke updateove i sl, gde kupiti, i sl?

koliko sam citao igo za android se ne moze kupiti. zato je moderator na xda dozvolio linkove posto nisu piraterija. pricam za primo (naleteo bas pre 3 dana na temu), za myway nisam siguran

Vrh Dno