Šta je novo?

Android i Smart TV

yooyo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
730
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ako imate SmartTV mozete skinuti app za Android kojim mozete da kontrolisete TV sa telefona/tableta. Ko ima LG TV model za 2012 moze da skine LG TV Remote sa Google Play. Veoma dobro zamenjuje magic remote. Za starije modele televizora postoji verzija za 2011. Procitajte opis aplikacije pre nego sto je instalirate.

Ako postoji i Samsung aplikacija za TV, bilo bi lepo da neko ovde okaci preporuku.

Imam je na Nexusu 7 ali je interfejs loš. Tasteri za + i - kao i za P+ i P- se ne vide celi. Ekran služi kao tačped i softverska tastature. Ne smeta nešto ali bi bilo lepo da srede. Korisna stvar. I korisna tema :)

Čudi me da ovo nije već poznata stvar :) . Za Samsung imate Samsung Remote, i po meni bolja aplikacija koja nudi i mogućnost unosa teksta - SamyGo.

Za Panasonic: Viera Remote za Android i za iOS. Postoji bar dve godine, ali ima jednu falinku: ne moze TV da se ukjluci sa njom.
Pozdrav

ako neko nije probao..evo jos jedna zanimljiva aplikacija za Smart Tv.....u kombinaciji sa Android telefonima.....slika koju sam stavio je uradjena...kombinacija telefon+XBMC(ukljucena AirPlay funkcija)ali isto radi i sa Smart Tv,AppleTV(probano Philips,LG,Samsung)
mozete da pustate,slike ,muziku,filmove sa mobilnog,sa lokalnih DNLA servera,Net servise.....
program se zove iMediaShare
https://play.google.com/store/apps/...lt#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5iaWFub3IuYW1zIl0.
2mn165f.jpg

***...ne znam sto te zeza....meni radi od prvog dana.....

Nazad
Vrh Dno