Jel postoji neka naznaka da Google uvede neki Activation Lock poput Apple-a na iOSu...stvarno im fali taj tip bezbednosti, jer dzabe sve kad neko moze da reflash-uje tel. i koristi ga bez problema
Nigde na netu nisam nasao odgovor na ovo a mnogo mi znaci:
Da li ovaj novi USR*ANI Kitkat dialer moze da se podesi tako da mi ne ide na ovaj prvi screen, vec da odma ide u history sa keypad dugmetom dole ?
dakle isto kao sto je i sad, samo sto mi odma otvara History umesto ovog speed dial shit-a .. ?
Hej, nisam..Evo za tebe nesto, ako nisi video
http://www.androidpolice.com/2014/1...-protection-that-makes-stolen-phones-useless/
Ako koristis neki launcher tipa Nova koji moze da stavlja Activities Shortcut od neke App, evo resenja:
Stavis History Activity kao precicu.
Ako koristis neki launcher tipa Nova koji moze da stavlja Activities Shortcut od neke App, evo resenja:
Stavis History Activity kao precicu.
Obriši taj exdialer i flešuj ponovo isti rom bez wipea ičega
Ma ne, ipak ne može tako, kao sto reče kolega iznad mene...Nisam probao sa dialerom, ali zar ne bi trebalo da instaliras JB dialer kao obicnu app, on te pita da li zelis da "prepise" preko vec postojece app jer se radi o sistemskoj app, ti kazes "yes" i to je to...
Ako ovo ne radi onda rootujes, obrises postojeci dialer i instaliras JB.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari