Šta je novo?

Android - general Q&A (FAQ u prvom postu)

6 meseci im trebalo nista strasno

Smesno i strasno u isto vreme ali opet zlato u poredjenju sa prebagovitim djubretom w10m :)

Ja to nemam na chromi... 545h uptime

Prilozi

• uploadfromtaptalk1465581355315.png
    uploadfromtaptalk1465581355315.png
    97.1 KB · Pregleda: 155
Eeee, tel mi, osim za komunikaciju, najviše služi za navigaciju. Ako to ne radi, nemam potrebu za smart telefonom :(. Javlja mi se da to neće nikad da reše :(

Pre neki dan je izašao apdejt za telefon, i sad gps, radi puno bolje. Ne kao na 4.x, ali je upotrebljiv.

Lg Flex 2 je u pitaju. Do skoro sve lepo ferceralo, od skoro baterija urnisana nekim procesom. Pobrisao sam sve poslednje instalirane programe i i dalje je isto. 13 sati kako sam ga skinuo sa punjaca a u Android system stoji da je budan vise od 12 sati.

sUb3Ub8.png
bWyp29l.png

Gasi jednu po jednu Google aplikaciju, ja bih krenuo od Maps. Kad kazem "gasi", mislim na disable.

Da nije google backup da pravi problem ? :D

^ Ne, nego "Backup" u okviru podešavanja telefona.

Ne, to je valjda za photos samo.
To ti je tamo settings, backup, pa tu isključiš.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Imam problem sa bluestacksom. Kada pokusam da skinem aplikaciju sa prodavnice, izbacuje mi "you need to be signed in to your google account". Probao clear data/cache, brisanje naloga itd.. Da li radim nesto pogresno?

Ljudi, jel mogu da aktiviram watsapp i viber bez sim kartice?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kako da ti stigne sms kod bez sim kartice?
Nisam siguran da moze.
Edit:Ipak moze,moja greska.
Ukucas svoj broj koji mora biti u drugom telefonu da bi na njega stigao kod ili poziv i posle ukucas na viber na telefonu gde nemas sim.
Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Koji sam pacijent. Tek sam sad izvalio da mikro sim može lako da se pretvori u nano sim, tj samo se nano izvadi iz iste :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

vec para dana baterija ocajno radi, evo danas sam ga skinuo sa punjaca i namerno nista nisam dirao, posle 2 sata baterija spala na 78%. sad imam 51% i 42 min SOT.

vidim da pominjete taj google backup, ali ne mogu nigde da ga nadjem. gde se nalazi?

Screenshot_2016-06-23-19-38-37.png Screenshot_2016-06-23-19-38-45.png

Settings > Backup and reset?

mislio sam da treba samo backup :) sad da odcekiram samo ovo prvo i da restartujem fon?

Screenshot_2016-06-23-20-34-24.png

Uradio sam to i nista nije bolje. Ostavim ga u 2 sinoc sa 76%, probudim se u 7 i ima 34!
Sta bi drugo moglo biti?

Jesi li restartovao telefon posle isključivanja opcije? Pošto mislim da mora restart.

Mora restart

M2 Note

Okači ti rezultat sa BBS blago meni, nešto tu ne valja opasno.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

I restartovao sam ga posle iskljucivanja, ali tek se juce sve unormalilo, sad je sve okej. Hvala

Meni poludeo Google photos. Iscedi mi bateriju juce čas posla. Bio neki update pre dva dana i od onda nije svoj. Sa ostalim servisima nemam problem samo s njim

Sent from my D6503 using Tapatalk

nexus2cee_android-usage-distribution-aptelligent-728x425.png

http://www.androidpolice.com/2016/0...tion-numbers-believe-aptelligent-report-says/

PDF - https://data.apteligent.com/download-report?report=apteligent-data-report-may-2016.pdf

Key findings from the report include:
93% of all Android traffic comes from KitKat, Lollipop, and Marshmallow, which is relatively similar to iOS, where 97% of traffic comes from iOS 8 or iOS 9
.

The Fastest Manufacturers: Samsung, LG, Sony, and HTC
The Slowest Manufactures: Amazon, Motorola, and ZTE
Consolation Award for Trying 1st: Asus

Koga bre oni farbaju - samsung ima najbrži update :D

Ovo je već očekivano :

0uLTuaJy.png

Poslednja izmena:
Vrh Dno