Šta je novo?

Android fon do 300 evra

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
955
Ajmo Jovo nanovo 🙂

Posto smo uz vasu pomoc resili jednu enigmu, zvanu "koji telefon do 250 evra"(doduse potroseno je 300). Sad bi trebali i meni da pomognete, da se odlucim koji telefon(zar treba napominjati da je Android u pitanju) 😉 kupiti do 300 evra(+-) 10-20.

Moji kandidati po slucajnom redosledu su: Nexus 5(280e), XZ1(315e plus dock), Xiaomi Mi3(245e), predlozite i vi nesto slobodno, samo Samsung nemojte(ne volem ga) ni pod razno.

A Sony je olicenje lepote i dizajna, pa ako ti se to ne svidja onda nista?

Borise ili ip5/5s ili HTC One M7/M8, pa ti vidi.

Cuj za godinu dana zastareli dizajn a niko vec godinama ne menja dizajn vec je u principu isti npr sgs2 je vrlo slican sgs5 isti slucaj sa Z,Z1,Z2, tj svi su vrlo slicni. A ako neko ima lep dizajn onda je to HTC One .

Pa m7 i m8 su najlepsi a njemu m7 ima zastareo dizajn? A nisam hteo da pisem za m7 da ne bi ispalo da naturam na nos telefon koji prodajem. Iphone 5s nema ispod 450e koliko znam, a Z1 ima za oko 280 i manje (a ne odbija polovno) ... Izgleda da nas Boris ovde lozi sve 😉 (Boris Lozac)

Poslednja izmena:
M7 dizajn ce po njegovim recima da zastari, trazi najmanju manu svakom boljem androidu a u drugim temama naglas razmislja da L520 zameni za L630 :d ili stvarno lozi masu ili je jednostavno car 🙂

Da sa 520 predje na M7 posle par sati bi skapirao kakvu tamnicu od os-a je koristio, koliko sam primetio na kraju ispade da mu je jedna od glavnih prednosti wp dizajn interfejsa i taj neki smek os-a a tako nesto ili jos 100 slicnih/boljih kombinacija na androidu mozes da nabudzis za sat vremena uz malo volje. M7 nema sanse da ce raditi losije od prosecnog WP.

Poslednja izmena:
Pa defitivmo nas sve ovde za****va. Uporedju Lumiu 630 i 520 sa M7, N5, Z1 koju sa svetlosnu gudinu ispred njih. A kad bi uzeo N5 tek tad bi shvatio sta je cisti android, i koliko je napredniji od win-a.🙂

Resenje je skupljanje para za WP htc one m8 😉

Jeste pa da ima telefon kome ce da zastari dizajn posle 6 meseci jer je slican M7 koji je na pragu penzije..

A ne daj boze da mu zalaguje nesto u multitaskingu sa 20 vrhunski odradjenih besplatnih aplikacija (ako kupi M7) a na wp mu klize 2-3 nedovrsene a placene po 200 kinti.. i to isto rade na L520 i 1520, nema veze sto su nedovrsene.

:d

Poslednja izmena:
Hocu bre Nokiu sa Androidom, kako ne vidite sta sve vreme pokusavam da kazem :d

Bez zaebancije, raspad je ponuda Androida srednje klase, to se mora priznati, Sony ploca mi dodje isto kao neki Huawei kad gledas sa pola metra.. HTC ista prica i dalje, kod ortakinje Desire X star 6, 7 meseci, vec se razvalilo power dugme naravno.. iz sestog pokusaja pod odredjenim uglom mozes da otkljucas.. Niko se nesto posebno ne izdvaja..

@ BL

Pa niko ti i ne kaze da treba da kupis android nize srenje ili nize klase vec neki proslogodisnji flagship ili uopste telefon iz vise klase, polovan ili nov 230-300e.

Nego sto ti hoces da kupis dobar android za 50-100e kod operatera uz racun od 1k din mesecno.. to nije realno.

Moto G ces sa nekom kao ''budzak'' garancijom platiti 180e a za samo 50-70e vise mozes da kupis polovan, 5-12 meseci star M7 koji je mnogo bolji uredjaj u svakom smislu + za te pare mozes da nadjes primerak sa nase mreze i domacom garancijom (kakva god da je u smislu ostvarivanja i servisa bolje od toga kod nas ne postoji).

Poslednja izmena:
^^Ovaj moto g 2014 ce biti sigurno oko 160e. Ipak je 8gb ali ima mesto za memorijsku. Ovaj stariji od 16gb je skup jer nema alternativu. Uzeti verziju od 8gb a da nemas mesto za memorijsku je ludost

Poslednja izmena:
Kad bi dosao kod nas odnosno kad bi se pojavili neki oglasi sa garancijama nasih operatera, dosao bi u fino iskusenje.. Jako mi se dja.

Mrzi me da čitam, tako da ću samo da predložim Lumiju 1320 za 200njak ajvara.

Moto G ces sa nekom kao ''budzak'' garancijom platiti 180e a za samo 50-70e vise mozes da kupis polovan, 5-12 meseci star M7 koji je mnogo bolji uredjaj u svakom smislu + za te pare mozes da nadjes primerak sa nase mreze i domacom garancijom (kakva god da je u smislu ostvarivanja i servisa bolje od toga kod nas ne postoji).

Begram garanciju računaš u garanciju? 🙂

Ja sam samo upao u temu 🙂 A mozda je i samo prolazni hir i hejt na WP..

Koje su sanse, da je Moto G iz USA, simfree?

Nemoj me zaebavas, zar nije ocigledno da sam zrtva brendova :d Nisam jos spreman za kineze, mozda za 7, 8 godina 🙂 Samo nesto egzoticno, Nokia, Motorola.. Wildfire :d

edit: mada fino su iskopirali Nokia dizajn lol 🙂

Poslednja izmena:
Zrtva brendova a uvek pre kupujes nov ''fiat/'daciu'' nego nesto polovno krsteno 🙂

Nemoj me zaebavas, zar nije ocigledno da sam zrtva brendova :d Nisam jos spreman za kineze, mozda za 7, 8 godina 🙂 Samo nesto egzoticno, Nokia, Motorola.. Wildfire :d

edit: mada fino su iskopirali Nokia dizajn lol 🙂
Pa xiaomi je brend čoveče, imaju svoj Android skin, peti najveći proizvođač u svetu, uskoro će to na drugo mesto i klanje sa Samsungom... 🙂

Samo da javim, da je N5 narucen i trebalo bi da stigne u sredu. Cena...prava sitnica...160 e. 🙂

Ima ekran? 🙂

Pametan izbor, N5. Samo cena 160e ili 260e? 🙂 Ako je ova prva to je onda neki goophone N5 :d

Nazad
Vrh Dno