Šta je novo?

Android fon do 300 evra

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
955
Ajmo Jovo nanovo 🙂

Posto smo uz vasu pomoc resili jednu enigmu, zvanu "koji telefon do 250 evra"(doduse potroseno je 300). Sad bi trebali i meni da pomognete, da se odlucim koji telefon(zar treba napominjati da je Android u pitanju) 😉 kupiti do 300 evra(+-) 10-20.

Moji kandidati po slucajnom redosledu su: Nexus 5(280e), XZ1(315e plus dock), Xiaomi Mi3(245e), predlozite i vi nesto slobodno, samo Samsung nemojte(ne volem ga) ni pod razno.

Jel se zeza on to? Gde ga nadje za 160e? Sad ce da me iskida i da napise da je pogresio i da je misli 260e. 😀 😀

Ej bre ljudi...smirite se malko, 😉 fon je naravno original(sto cu vam i dokazati/pokazati kad stigne). Nema vise, bio samo taj jedan primerak.

E da, umalo da zaboravim, 🙂 fon je polovan. 😉

Upravo pišem sa jednog Nexus5. Prešao sam sa iPhone5 i bio sam skeptičan da li sam uradio pravu stvar. Ne kajem se uopšte, na Nexusu sve leti, nema nikakvog laga (što sam imao na prethodnim Android telefonima), velika je podrška za njega.
I ja sam se razmišljao oko G2, drugar ga ima ali on ne radi ni približno kao Nexus. Par puta mu je bez razloga zablokirao. Ne kažem da je to los telefon, daleko od toga, ali moj glas ide za Nexus.

Upravo pišem sa jednog Nexus5. Prešao sam sa iPhone5 i bio sam skeptičan da li sam uradio pravu stvar. Ne kajem se uopšte, na Nexusu sve leti, nema nikakvog laga (što sam imao na prethodnim Android telefonima), velika je podrška za njega.
I ja sam se razmišljao oko G2, drugar ga ima ali on ne radi ni približno kao Nexus. Par puta mu je bez razloga zablokirao. Ne kažem da je to los telefon, daleko od toga, ali moj glas ide za Nexus.

Pa ne moze Nexus da se meri sa LG-em ili Samsungom ili Sony-em. Oni nisu optimizovali svoj SW i zato dolazi do usporenja + njihov bloat. Jedino ko moze da parira Nexusu je HTC One M7/M8

Pa ne moze Nexus da se meri sa LG-em ili Samsungom ili Sony-em. Oni nisu optimizovali svoj SW i zato dolazi do usporenja + njihov bloat. Jedino ko moze da parira Nexusu je HTC One M7/M8

Mislis oni ne mogu da se mere sa Nexusom 🙂 I realno sony UI je po tome kako radi i kolicini bloat-a blizi sense-u i stock androidu nego TW/LG UI.

Ne mogu odma...ne bi to bilo "kompetentno svedocenje" o njegovim vrlinama i manama. 🙂 Cekaj malko, par dana...da mi se prvo baterija istrosi(bila na 50% juce u 14h kad je kurir doneo fon) i jos se nije ispraznila...

Ovako na prvi pogled/dodir: brzina rada-nema brzi(al to svi znamo), prikaz na ekranu-odlican, zvuk-onako... ni jak, ni slab(neka zlatna sredina), baterija-odlicna, izrada-odlicna bez bilo kakve zamerke(dugmad se ne klima), bele je boje(nisam mogao da biram, jer je samo taj bio za tu cenu, ali opet ne klizi u ruci kao G2(koga sam takodje imao). Apsolutno sam zadovoljan sa kupovinom N5-ce, a narocito sa cenom, plus sam dobio i silikon case.

Nazad
Vrh Dno