Šta je novo?

Android do 300 eura

jelenaki

Cenjen
Učlanjen(a)
07.12.2010
Poena
169
Pre par meseci sam kupila SE X8 i sa bih da predjem na nesto bolje:) pozeljno je da ima sto veci ekran i ako je moguce blic. Razmisljam o SGS ali mi se cini da je star model, SGS II mi je skup. Predlozi?

SGS nema blic

Imam predrasude o LG-ju kao brendu jer sam par godina imala jedan i blago receno sam bila razocarana. Znam da SGS nema blic ali mogu da predjem preko toga jer inace kameru na telefonu ne koristim a blic mi dosao kao flash light :) Sa nexusom se nisam sretala ali po specifikacijama nije los

Kao flashlight može i ekran da posluži.

Nexus S definitivno...ima LED flash i najbrze dobija updateove od Googla :) Jedino nema Gorilla Glass..

Poslednja izmena:
To za blic sam rekla usput,bilo bi lepo ali ne mora uopste da ima. Za nexus je plus sto dobija updateove. Nexus ima Oleophobic surface,o cemu se tu radi? I u cemu je razlika izmedju samsung nexus s i nexus s I9023?

Poslednja izmena:
Istrazila sam malo u medjuvremenu,znam odprilike razlike izmedju njega i SGS,u sustini su isti telefoni. Videla sam i da nexus nema radio sto je mali minus. E sad,posto nisam trenutno u Srbiji zanima me koja je cena novog nexusa i SGS-a? Bilo bi lepo kad bi neko znao koliko kostaju u Nisu jer tamo planiram da kupim.

Ja mu ne mogu naci manu...meni je dobar :) Mrtva je trka tu sto se tice jednojezgarnih telefona, pogotovo sto sada svi imaju 1GHz procesore i dobru grafiku, powervr sgx540, adreno 205. Ono sto moze da utice je ekran i njegov kvalitet, i dodatne opcije...kvalitet kamere i sl. I naravno cena.. Mada za cenu novog SE Arca moze da se uzme LG Optimus 2X koji je dvojezgarni.

Moj predlog ti je da se skrpis jos 50-ak evra i da juris S2. Imao sam slicnu dilemu i na kraju sam to uradio. Doduse sigurno mi se jako posrecilo jer sam dobio bukvalno nov, neotpakovan telefon za 350 evra, ali vredi pokusati. Postavi oglas pa ces videti, nemas sta da izgubis.

Za S2 bih i mozda dala 350e,ali po toj ceni mogu da nadjem jedino preko oglasa, ali tesko cu to da nadjem u Nisu ili Krusevcu jer ako vec kupujem preko oglasa htela bi da bude uzivo :) Za Nexus sam cula da ga retko gde ima tako da sam trenutno najbliza kupovini Galaxy S-a

+1
galaxy s je jedan od best-buy za srednju klasu trenutno....super ekran, cpu i graficki cip. i ima fenomenalan audio chip ako gotivis slusanje muzike :)

Moj predlog ti je da se skrpis jos 50-ak evra i da juris S2. Imao sam slicnu dilemu i na kraju sam to uradio. Doduse sigurno mi se jako posrecilo jer sam dobio bukvalno nov, neotpakovan telefon za 350 evra, ali vredi pokusati. Postavi oglas pa ces videti, nemas sta da izgubis.
:) Za 350e novi SGS2? Svaka cast kada si uspeo da dobijes takvu cenu. Ispod 400e je gotovo nemoguce naci SGS2. Ja trazim ali bezuspesno :)

+1
galaxy s je jedan od best-buy za srednju klasu trenutno....super ekran, cpu i graficki cip. i ima fenomenalan audio chip ako gotivis slusanje muzike :)

+1

nema boljeg za te pare a i ne treba ti ništa bolje od njega :d, nexus s ne možeš naći sa super amoled ekranom kod nas (mislim da ga ni u evropi nema) a nema ni 720p snimanje, pored toga je deblji i po meni lošije leži u ruci, se arc kao i htc-e nema smisla kupovati po cenama po kojima se prodaju...

Probacu ako je moguce da nadjem galaxy s2 preko oglasa u Nisu ili Krusevcu,ako ne uspem kupujem galaxy s. Ne volim cesto da menjam telefone pa mi se cini galaxy s2 kao trajnije resenje,naravno ako razlika u ceni izmedju s1 i s2 nije prevelika

:) Za 350e novi SGS2? Svaka cast kada si uspeo da dobijes takvu cenu. Ispod 400e je gotovo nemoguce naci SGS2. Ja trazim ali bezuspesno :)

Pa eto, imao sam velike srece, zato i kazem, treba pokusati ;) Stavio oglasi na mobilnisvet, posle dva dana se javio covek kome ocigledno hitno treba kes, a on treba da produzi ugovor. Nasao se fino sa covekom u Telenorovoj poslovnici i preuzeo telefon :)

Dodaj jos 150e i uzmi Galaxy Note :) Imao sam S, S2 i 2X. Svakako S2 za te pare je najbolji, a best buy je definitivno S. Realno za tih 150e razlike izmedju S i S2, dobijas samo veci ekran i led diodu, ostale stvari neces ni primetiti. Probaj da nadjes u nekom shopu prvo, mislim da je telefon vise za musku ruku, a usput pogledaj i ostale pa odluci. Sto se tice LG2X, kod njega sam imao problema sa baterijom, ne znam da li su ispravili sa Gingerbread.

Posto cu verovatno da ga uzmem preko oglasa, je l postoji nesto na sta bi trebalo da obratim paznju? Npr neka fabricka greska,tip displeja i slicno?
Mislim da kod nas imas samo sa Exynos odnosno Orion SoC chipset. Ne znam da li S2 ima nekih fabrickih gresaka, eto mozes samo da proveris osnovne funkcije, kao sto su pozivi, gps, touchscreen, wifi, kameru, pregrejavnje... Cisto mozda neko prodaje jer ne zeli da se cima sa servisom.

znam da ti se ne svidja lg,ali za 250e LG Optimus X2 P990 je najbolje resenje za ulozeni novac

Apsolutno podržavam gore napisano(imam dotični telefon), zaista sjajno radi, lepo izgleda(subjektivna stvar, al da ipak napomenem). Izrada bolja od SGS "familije", neznam da li si ga videla uživo i probala kako radi?, ako nisi obavezno ga pogledaj.

U petak kupujem konacno tel. Nisam jos nista definitivno odlucila ali najbliza sam kupovini s2. U obzir sam uzela s2, SE Xperia ARC S i LG 3D, svi sa ekranima od 4.3'',zato LG 2X otpada. U Nisu po radnjama S2 kosta 390e, Arc S 350,3D ne znam ali znam da je LG 2X okruglo 300. ARC S je otpao jer kad vec dajem 350 dacu jos i 40 za S2,mislim da cu se istom logikom voditi i kad je LG 3D u pitanju jer pretpostavljam da je 320-330e.

Nazad
Vrh Dno