Suicide_samurai
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.03.2005
- Poena
- 650
Mislim da sam naslovom najbolje definisao šta mi treba, pošto upravo koristim jedan takav i (skoro) savšeno sam zadovoljan.
Trenutno koristim Gsmart Roma R2 (dual-SIM, DC 1.3GHz, 1GB RAM, 4GB ROM, kamera 5MP lošija...) i služi me oko 1.5god, ali sam svojom glupošću uspeo da mu zeznem bateriju (nadula se). Mogu da kupim isti telefon, polovan, za 50 EUR sa oglasa i to bi bilo najlakše rešenje, ali... Da li ima bolje?
Treba mi:
dual-SIM,
android 4.2 ili noviji,
ekran 4-4,7" (veći ekran samo uz kompaktinije kućište, ali svakako što kompaktnije kućište, i ne volim "oble" telefone),
minimum Dual Core, RAM 1GB+,
može kamera bolja od trenutne (bilo šta je bolje verovatno)
baterija bolja od trenutne (1400mAh).
Cena? Ekonomska
Spreman sam i da izdvojim preko ekonomske cene (svakako ne preko 200 EUR), ali to bi moralo da bude opravdano.
Imate li predloga?
Trenutno koristim Gsmart Roma R2 (dual-SIM, DC 1.3GHz, 1GB RAM, 4GB ROM, kamera 5MP lošija...) i služi me oko 1.5god, ali sam svojom glupošću uspeo da mu zeznem bateriju (nadula se). Mogu da kupim isti telefon, polovan, za 50 EUR sa oglasa i to bi bilo najlakše rešenje, ali... Da li ima bolje?
Treba mi:
dual-SIM,
android 4.2 ili noviji,
ekran 4-4,7" (veći ekran samo uz kompaktinije kućište, ali svakako što kompaktnije kućište, i ne volim "oble" telefone),
minimum Dual Core, RAM 1GB+,
može kamera bolja od trenutne (bilo šta je bolje verovatno)
baterija bolja od trenutne (1400mAh).
Cena? Ekonomska
Spreman sam i da izdvojim preko ekonomske cene (svakako ne preko 200 EUR), ali to bi moralo da bude opravdano.
Imate li predloga?
Prilozi
Poslednja izmena: