Šta je novo?

Android compact dual-SIM, economy class

Učlanjen(a)
02.03.2005
Poena
650
Mislim da sam naslovom najbolje definisao šta mi treba, pošto upravo koristim jedan takav i (skoro) savšeno sam zadovoljan.

Trenutno koristim Gsmart Roma R2 (dual-SIM, DC 1.3GHz, 1GB RAM, 4GB ROM, kamera 5MP lošija...) i služi me oko 1.5god, ali sam svojom glupošću uspeo da mu zeznem bateriju (nadula se). Mogu da kupim isti telefon, polovan, za 50 EUR sa oglasa i to bi bilo najlakše rešenje, ali... Da li ima bolje?

Treba mi:
dual-SIM,
android 4.2 ili noviji,
ekran 4-4,7" (veći ekran samo uz kompaktinije kućište, ali svakako što kompaktnije kućište, i ne volim "oble" telefone),
minimum Dual Core, RAM 1GB+,
može kamera bolja od trenutne (bilo šta je bolje verovatno)
baterija bolja od trenutne (1400mAh).
Cena? Ekonomska :)

Spreman sam i da izdvojim preko ekonomske cene (svakako ne preko 200 EUR), ali to bi moralo da bude opravdano.
Imate li predloga?

Prilozi

• Roma R2 1.jpg
    Roma R2 1.jpg
    83 KB · Pregleda: 55
  • ROma R2.jpg
    ROma R2.jpg
    30.1 KB · Pregleda: 48
Poslednja izmena:
Što se tiče dual simova u tom cenovnom rangu prestigio 5044 je ubedljivo najjači.Mozeš pogledati blu studio 5.0 II s. Ali pregledaj prestigio sta imaju, solidni su telefoni skroz.

oba telefona su mi prevelika, imao sam telefon 5" i zaključio da mi više toliki telefon ne treba (a i smeta u džepu). Trenutni ima 4" i OK mi je, malo više je isto OK, gornju granicu stavljam na 4,6-4,7 uz baš tanke ivice kućišta...

EDIT: sad gledam oglase za Prestigio telefone, pa svaki drugi je polomljen, ili su jako nekvalitetni ili su vlasnici Prestigio telefona jako besni (na telefone :D)

Poslednja izmena:
Vrh Dno