Šta je novo?

And Now for Something Completely Different!

O vrednosti umetnina nema smisla raspravljati.

Poslednja izmena:
Hahaha, kako nađe ovo?!?

Slučajno :), gledao kako se kreću cene za e6300 i ima li da se nađe... umro sam od smeha

Friško...

A, pa znaci zato sto tebi ne radi ruter, zato nemate sad onaj... velnes?

Nsiam vrevoao da zpavrao mgou rzmaueti ono što čtaim.
Zaavljhuujći nobniečoj mćoi ljdksuog mgzoa, pemra irtažsiavnjima nučainka sa Kmbreidža,
njie vžano kjoim su roedsldoem npiasnaa slvoa u rčei, jdieno je btino da se pvro i psldeonje
sovlo nlaaze na sovm msteu.
Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu oloknost, tkest mžeote čtiati bez pobrelma.
Ovo je zobg tgoa što ljduksi mzoak ne čtia savko slvoo pnaooosb, već rčei psmraota kao cleniu.
Oavj preomećaj je šljiavo nzavan tipoglikemija. Začuđujuće, zar ne?
A uevk ste msilili da je pavrpois vžaan.

Gde dokon, pre ce biti da je ovaj lud kao zvono. Pogledajte mu ostale predmete (kacika policiska) i dosadasnje ocene.

hahaha, kralj. tp link siri waleers u dvoriste. Nije korisceno, a na slici isflekano ko da je neko gazio po njemu :D

Wow...
Sve više mi smeta taj limunada sistem u Srbiji

Kako to radi rotacija u OBE TRI strane?:)

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    95.6 KB · Pregleda: 298
Haha, ja bas dosao da okacim ovo :D Napravi screenshot, nece ovo dugo stajati.

Evo

Prilozi

• uploadfromtaptalk1359936961005.jpg
    uploadfromtaptalk1359936961005.jpg
    74.7 KB · Pregleda: 328
Ne zna se ko je veci specijalac dal ovaj sto hoce da kupi nbook za 12 000 ili ovaj sto salje cepanicu :D

Taj mi je komsija :p

Post iz teme Zanimljive i smešne slike 2013

"Ne znam gde bih pitao pa rekoh ovde. Mozda nije smesno ali jeste zanimljivo, svakako.

Rec je o email-u ako se ne varam. Gde je jedan od stanara neke zgrade pisao predsedniku opstine ili direktoru neke jave ustanove zaduzene za takve stvari ili probleme.

Gde je naveo najpre kako oni traze od svih stanara duzi niz godina i preko 10. taj deo placanja sto mora svaki stan platiti za sanacije i ostalo, onda kada je trebalo nesto da se sanira (krov) proces se oduzio na 2 godine. Pa je gradjanin zapitao iste kako je moguce toliko da se oduzi to a On/i (stanari) kada ne plate taj deo sto ih sleduje jedan mesec za 15 dana dolazi opomena, onda za mesec i kazna.

Ne znam sada da li sam dobro objasnio sve to ali ako je neko video pismo zance o cemu je rec.
Hvala."

Poslednja izmena:
Da, malo je cudno opisati sliku u toj temi, ali mislim da je vise pitao da mu neko nadje nego sto je hteo da "podeli" sliku sa nama :D

Nazad
Vrh Dno