Šta je novo?

And Now for Something Completely Different!

http://forum.benchmark.rs/showthrea...a-facebook-u&p=2800242&viewfull=1#post2800242

Kakve sad veze ima stepen razumevanja u tehnologiju sa facebookom (katalogom)?! Ja licno sam na fb samo da bi muvao ribe i kakve sad to ima veze sa sa razumevanjem ili ne razumevanjem u neke druge oblasti?!...i sad sam ja inferioran u odnosu na sta, koga?!

...pa valjda u odnosu na one koji muvaju ribe bez FB-a :d

:d

Oduvek me cudilo zasto se ljudi loze na najgore prostakluke? Komentari na logitech tastaturu je nesto najgore sto sam procitao i ne da nije smesno, nego je zalosno.

Zaboravio je da napise "Luda masina, sve najnovije igre tera u fulu"...i zaboravio je da ovo nije Limundo gde to moze proci.

Juče sam otišao u obližnju prodavnicu mobilnih da uzmem microUSB kabl za mobilni... A joooj, da sam znao šta će me snaći ne bih ni pomišljao na to. Trebao sam lepo da odem i uzmem oriđiđi nokijin. Elem prvo sam se ubeđivao sa prodavcem da li mi treba mini ili micro. Na kraju sam izboksovao moje i tražio da mi da microUSB ili da ja lepo krenem dalje po kraju da tražim. Dao mi je kabl, naplatio, a ja ****** nisam ni pogledao šta mi je dao. I tako ja dođem kući kad ono u pakovanju miniUSB. Odem ja danas da vratim u tu opet kreće ubeđivanje da je to miniUSB i čovek mi pokazuje i mikro kako izgleda. Po njemu je micro veće od mini. I tu kreće rasprava, on još kreće da se dere na mene. Za to vreme njegova pomoćnica je ispisivala papirologiju za povraćaj para i samo je izustila "to je miniUSB kabl". Nikad više neću kročiti u tu radnju.

hahahahah, e dobar onaj za Logitech tastaruru, BRAVO za Ilidana i printscr!

@Yooyo & Iznogood! Niste ukapirali fazon, a kada se ne ukapira onda zvuci tako kao prostacki, ali covek ga icepio satirom! :D

Naleteh slucajno opet na link onoga sto nasumicno pljuje po benchmark forumu :d

Nije ti dobar link

Hmm... kada je rekao posebna tema, mislio je na tu u kojoj je postovao, a ne koju je otvorio. Verovatno je hteo da kaze "Nisam video da HTC HD2 tema vec postoji (evo tek sad video), pa sam otvorio novu (pre nego sto sam video da ova postoji). Evo vam link pa mi odgovorite (da ja ne kopiram sve ovde, da me ne bi smarali sto postujem na dva mesta)."

Nemoj da rusis sneska, jasno je da je to hteo reci, ali bitno je kako je ispalo.

...

Prilozi

• sany0204e.jpg
    sany0204e.jpg
    542.6 KB · Pregleda: 447
^
Strašno, nemam reči... :(

000701027.jpg

Ovo me podsetilo na predavanje iz elektronskih komponenti. U kuciste sa oznakama kapaciteta od 6800µF su ubacili kondenzator kapaciteta 2200µF

39613_8b02d6ecc920e8b7dc0e02b1a6a23c03.jpg

Poslednja izmena:
...i posle ljudi odokativno mere kvalitet napajanja po tezini:wall:

Dolazi danas kod mene laptop da se prekugla graficki cip.

I ugledam sledece :D

Lg5VE.jpg

Reko sta je ovo ?!

Pa .. eto.. predhodni je majstor pokusao sam fenom ( onaj majstorski za zagrijavanje i topljenje plastike) pa nije uspjelo :D

ako je N wifi adapter, uzeo bi ga :)

Steta sto je skinut oglas, pa ne mozemo da vidimo da li je klokovan, i koje su mu temperature. :d
On topic, lepi kokan pomaze - link.

Nazad
Vrh Dno