planiram paket od 990 dinara, koliko izadje na kraju meseca ako ne predjem limit?
Umro sam kada mi je provajder poslao poruku sa slike :d
Ma rehabilitujem im ja mamu :smackbum:... Sreca pa ja nisam bio zahvacen ovim kvarom, ali net sve vise sere iz dana u dan. 28-og podnosimo zahtev za ADSL kod lelekoma.O tome mozda u nekoj drugoj temi...meni je najsmesnija recenica koja kaze da su svi bili na rehabilitaciji koja je u kratkom roku brzo obavljena
Zar to nije mesoreznica?:d
hehe slatko sam se nasmejao
evo jedne stare price is poste
Dakle posta u Zajecaru...cini mi se pocetkom 90ih dobija racunarenaravno niko nema pojma svi priuceni i tako koriste oni kolko znaju i umeju...
Posle cirka nedelju dana posta zaposljava Servisera koji ce odrzavati racunare. Lik ulazi u prostoriju sa racunarima...i krece pricu sa ljudima koji tamo rade...i pita : jeli kako vam se cini kako rade ovi racunari?
i tada se javlja neki lik koji je sedeo kraj njega i kaze : ama prijatelju sve radi super...samo mnogo su labavi ovi drzaci za kafu!
serviser ga pita sav zbunjen: kakvi bre drzaci za kafu??
A ovaj mu pokaza otvoreni CR-ROM na kome stoji velika solja puna kafe xD
***, ta fora je stara jedno minimum 15 godina.
Cmon...
http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2232062&postcount=1U toku rada cak i kada samo surfujem netom dogodi mi se da cujem neko cackanje u kucistu i nakon toga mi racunar zablokira ili mi izadje plai ekran i kaze pad psiholoske memorije... moze li neko da mi kaze sta moze da bude problem... koristio sam neki program za proveru harda i procesora i sve deluje ok... al jednostavno mu se to tako odjednom dogodi bez ijednog odredjenog razloga. HVALA unaored!
to i jeste svrha posta. zato je podvucen taj deo.
inace meni je grozno sto lik kaze da mu se bsod desava odjednom bez ikakvog razloga. da, ms je odlucio da te *****ava pa ti bsod iskace bez razloga. kad cujem komsiju da kaze "ma verovatno mu je crkao disk. nema sta drugo da bude. najcesce crkava disk" i tako 15 minuta o disku. na kraju se naravno ispostavi da lik i ne zna za nista drugo osim za disk unutar racunara.
Kupljeno na eBayu a novine neke domace :trust:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari