Šta je novo?

And Now for Something Completely Different!

LOL,zamalo da zaboravim za sada najprovalu ove godine...

Upada lik i sav zbunjen:
-imate li onaj procesor za PC.....onaj..............?
-Koji,Intel,AMD...?
-Ma onaj molekularni....
-(WTF?!) Zbunjeno me pogleda kolega....lol...
-Aaa,mislite na Intel Atom?
-E taj,taj!

Znaci plakanje...

Hahaha, duguješ mi novu vilicu za ovo, ova se iščašila od smejanja

LOL,zamalo da zaboravim za sada najprovalu ove godine...

Upada lik i sav zbunjen:
-imate li onaj procesor za PC.....onaj..............?
-Koji,Intel,AMD...?
-Ma onaj molekularni....
-(WTF?!) Zbunjeno me pogleda kolega....lol...
-Aaa,mislite na Intel Atom?
-E taj,taj!

Znaci plakanje...
:d:d:d
Ovo ide u potpis, momentalno :D

Jos jedna epska tema, :D ,cini mi se da nije bila pominjana.

ULTRA :) tiha tastatura sa pozadinskim osvetljenjem i mish

Citiram korisnika: GSM Pogledaj poruku
@ Teletabis & Zerbah

Ah! Hvala bogu da nisam jedini sa ovim problemom Sad mi nekako lakse
No Teletabis momce kako si ti resio problem - jel pala upotreba tradicionalnih balkanskim metoda komunikacije (shljis-shljas ) ili...

Procenio situaciju.... uvideo koja komponenta ne funkcioniše... i vratio na reklamaciju :) :) :) kod mame i tate :) :). Posle je sve došlo na svoje mesto.

P.S. Da ne ispadnem šovinista: od ovoga živim, ako treba da sve pretumbam da bi ona bila srećna...

A posle naravno ako uspe veza obavezno i u "48 sati svadba", posle malo bracnog staza da ide u kviz "Ludi kamen", a na kraju naravno, kao krunu karijere u "Menjam zenu" ! A kada se svega zasiti a postane dovoljno popularan mora obavezno u ono "Kao sav normalan svet" ! :p

Zaboravio se "Vreme je za bebe" :d

sve se desava u porodici x...
naime...mama instalirala neku igricu...igrala malo i ugasila komp. dete sutra dan ukljuci komp, kad ono na post screenu gomila @ znakova...pa sve u boji...i tako do pola monitora...ali nazire se slika ispod. odma su posumnjali da je virus...jer naravno nista drugo ne moze da bude a i cd s kog je instalirala je sumnjiv. odluce se oni da se dezinfikuju.
dignu oni nekako windows...kao vidi se ponesto...
proces ciscenja:
ubacili su cd u dvd i ostavili preko noci ukljucen komp da se to ocisti...nisu ni pokrenuli cd (kao tableta pod jezik...stavis i ne mislis)...a cd sto su stavili unutra su driveri od tastature....genius tastature
jer naravno to je genije cd...taj sve zna

naime...mama instalirala neku igricu...igrala malo i ugasila komp. dete sutra dan ukljuci komp, kad ono na post screenu gomila @ znakova...pa sve u boji...i tako do pola monitora...ali nazire se slika ispod. odma su posumnjali da je virus...jer naravno nista drugo ne moze da bude a i cd s kog je instalirala je sumnjiv. odluce se oni da se dezinfikuju.
proces ciscenja:
ubacili su cd u dvd i ostavili preko noci ukljucen komp da se to ocisti...nisu ni pokrenuli cd (kao tableta pod jezik...stavis i ne mislis)...a cd sto su stavili unutra su driveri od tastature....genius tastature

Hehehehehe!!!!

proces ciscenja:

Hehe....

Znaci treba da odstampan na neki prazan cd "Palitrex" ili "Paracetamol" i prodajem u radnji kao lek za kompove....lol...

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?p=2108103#post2108103

attachment.php

Prilozi

• цене.JPG
    цене.JPG
    216.2 KB · Pregleda: 774
Poslednja izmena:
Za SideWinder kapiram da je fora cena kod ovih Nislija, ali sta je sa Intellimouse-om?
Pozdrav ,)

obe cene u oglasima su mu vece nego vecina maloprodajnih cena - a njegovo je polovno. tako sam ja pohvatao.

Ali sve je to povoljno u odnosu na Xtreme group... 300k RSD :)

Sećam se jednog oglasa na Limundu gde lik prodaje HP računar star par meseci. Da bi kupac video koja je konfiguracija, prodavac daje link ka jednoj radnji gde je isti računar jeftiniji 80€.:S:

Poslednja izmena:
@Igoritza:
A video sam taj oglas, tip je valjda jos napisao da nema gde u Srbiji da se kupi a onda spustio cenu sa 4000 na 3500 pa dalje nisam pratio, mislio sam da su fora nenormalne cene kao ona u X-treme...
Pozdrav ,)

nije ti dosta sto si "ozracio" Igoritzu, nego si sada ulovio Frenykshku u lapsus penis :D

a jos kad bi neko nasho onaj prog da radi sa acronisom, onaj penetration magic

evo malko vise :)

32824608.png

103 dana

imao sam negde i sshot jednog od servera sa uptime oko 120 dana, samo ne mogu da nadjem :)

super tema,slatko sam se nasmejao,evo i par mojih dogodovstina:

Ja:koji browser koristis da bi isao na internet
Tip:pa fejsbuk
Ja:ma ok (jedva smeh suzdrzavam ),nego sta koristis Operu,Mozzilu,Explorer
Tip:ma fejsbuk be,ne me pravi ulavoga,ja odustajem stavljam operu i kucam fejsbuk na precicu,tip prezadovoljan kaze :ete vidis,sto vikam ja
Primer 2.
zove me tip kome sam tri dana pre toga podigao sistem,ali mu mrezna ne radi,rekao sam mu da kupi i zamenicu je besplatno
Tip:alo,e brate aj dodji pa da obalimo sistem i na D i na E,mozda proradi internet
ja suze ronim sa telefonom u rukama
Primer 3.
telefon zvoni tip kaze:e,onaj antisistem dole mi crven,izgleda nece radi,sto mu je
antisistem je antivirus
ubedljivo najbolji je tip koji je doneo kompjuter iz Vranjske banje kod mene kuci,to je skoro 20 km u oba pravca,i kaze:aj ga prebaci na srpski ne se snalazimo bas na engleski.
Kompjuter je 6 godina u toj kuci,i posle 6 godina se setili da se ne snalaze sa engleski.

Poslednja izmena:
Skracena verzija,inace je potrajalo....

Upada danas fina starija dama u shop kod mene i sva vazna na sav glas:
-Dobar dan,molim jedan skipe!
-Molim?
-Skipe,ono za pricanje i gledanje
-Aha,mislite na Skajp...Gospodjo,to se besplatno skida sa interneta,instalirate i koristite...
-Ok,onda mi dajte i Skipe i internet!
-Gospodjo,SKAJP se nalazi na inernetu,a internet vam obezbedjuje provajder
-Ahaaa.... i gde da nadjem tu firmu Provajder?
Tu sam vec vristao u sebi....
-To nije firma,to su firme koje obezbedjuju net tipa wireless,adsl bla bla..
-E ja imam ADSL!
-?!?!?!?! Pa to vam je internet,preko njega mozete skinuti Skajp!
-Nije,to su Poznanici,kad ukljucim ADSL onda mogu da gledam Poznanike!

E onda sam krenuo od revolucije tranzistora i posle pola sata objasnjavanja uspesno prodao web kameru sa sluskama i mic.Cak sam dobio i 100 din baksisa za kafu!

Ovo se verovatno ne racuna,ali me nasmejao lik za sve pare. Znam da je IT svet pun ovakvih *****nih komentara,ali josh sam pod utiskom...

itsvet.jpg

:laugh::laugh::laugh:
:d

EDIT:

Komentar za nekog TT Kandalfa. :)

Poslednja izmena:
^
mozda je mesar pa profi deformacija

Vrh Dno