Meni naravno nisu odgovorili zašto mi nije funkcionisao vaučer, promo period istekao...Domaći Amazon
![]()
Direktor domaÄe platforme koja je porasla 2.600 posto nam otkriva: ZaÅ¡to je Ananas novi regionalni Amazon?
Ananas platforma je za samo godinu dana postigla ono Å¡to su svi mislili da je nemoguÄe. Od korporativnog startapa postao je veliki onlajn tržni centar u Srbiji. Paket stiže veÄ narednog dana, a trgovci imaju novo mesto za online prodaju.biznis.telegraf.rs
Uzeo, radi. Za 200 dinara i besplatnom dostavom extra kupovina.![]()
Punjači i baterije | Cena i prodaja baterija i punjača online | Ananas
Pripremili smo opširnu ponudu baterija i punjača različite namene. Istraži celokupan asortiman i poruči online u par klikova. Očekuj brzu dostavu!ananas.rs
Top kupovina
Sto misliš?Vi ste bas hrabri kad koristite punjace od 200din
Obećali smo da ćemo isporučiti 22-24 marta na kraju još uvek čekam narudžbuDomaći Amazon
![]()
Direktor domaÄe platforme koja je porasla 2.600 posto nam otkriva: ZaÅ¡to je Ananas novi regionalni Amazon?
Ananas platforma je za samo godinu dana postigla ono Å¡to su svi mislili da je nemoguÄe. Od korporativnog startapa postao je veliki onlajn tržni centar u Srbiji. Paket stiže veÄ narednog dana, a trgovci imaju novo mesto za online prodaju.biznis.telegraf.rs
A porucio sam u petak u 15h, nerealno mi bilo da stigne u subotu ali u ponedeljak ujutru stiglo.Kod mene je bilo za dva dana ovaj put, MuM doneo, placeno karticom naravno.
Pogledajte prilog 382984
Ranije je stizalo danas za sutra ili danas za danas cak![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari