Meni naravno nisu odgovorili zašto mi nije funkcionisao vaučer, promo period istekao...Domaći Amazon
![]()
Direktor domaće platforme koja je porasla 2.600 posto nam otkriva: Zašto je Ananas novi regionalni Amazon?
Ananas platforma je za samo godinu dana postigla ono što su svi mislili da je nemoguće. Od korporativnog startapa postao je veliki onlajn tržni centar u Srbiji. Paket stiže već narednog dana, a trgovci imaju novo mesto za online prodaju.biznis.telegraf.rs
Uzeo, radi. Za 200 dinara i besplatnom dostavom extra kupovina.![]()
XWAVE USB Brzi auto punjač za mobilne, tablete, C20 Singl 1 xUSB 3.1.A/2A/1.5A - 5/9/12V srebrno-beli | Online prodaja | Ananas
Kupite proizvod: „XWAVE USB Brzi auto punjač za mobilne, tablete, C20 Singl 1 xUSB 3.1.A/2A/1.5A - 5/9/12V srebrno-beli” online, brzo i lako. Besplatna dostava preko 2.999rsd. Na vašem pragu do 4 radna dana!ananas.rs
Top kupovina
Sto misliš?Vi ste bas hrabri kad koristite punjace od 200din
Obećali smo da ćemo isporučiti 22-24 marta na kraju još uvek čekam narudžbuDomaći Amazon
![]()
Direktor domaće platforme koja je porasla 2.600 posto nam otkriva: Zašto je Ananas novi regionalni Amazon?
Ananas platforma je za samo godinu dana postigla ono što su svi mislili da je nemoguće. Od korporativnog startapa postao je veliki onlajn tržni centar u Srbiji. Paket stiže već narednog dana, a trgovci imaju novo mesto za online prodaju.biznis.telegraf.rs
A porucio sam u petak u 15h, nerealno mi bilo da stigne u subotu ali u ponedeljak ujutru stiglo.Kod mene je bilo za dva dana ovaj put, MuM doneo, placeno karticom naravno.
Pogledajte prilog 382984
Ranije je stizalo danas za sutra ili danas za danas cak![]()