Šta je novo?

Ananas (zabranjeno traženje,zamena vaučera i deljenje ananas linkova - instant ban)

Hvala @Lazaroniie ! Iskoristio sam ovaj 50%.

Inace nema vise nista od uredjaja, Lego kocki, alkoholnih pica ili bilo cega skupljeg ili korisnog, sve je otislo. :D
Hteo sam makar onu Remington masinicu da uzmem, ali je i to jos juce nestalo. Sada sam uzeo odecu i neke sitnice.

Jel neko ovde od kolega clanova foruma uzeo nesto skuplje/korisno sa 50% vaucerom? Neko je rekao da je porucio laptop, da li je potvrdjen ili stigao vec?

Poslednja izmena:
Ja sam kupio odeću i Lego kocke, ali je manje više sve stiglo oštećeno...
Kolegama uzeo vino i detetu neku odeću, par vina polomljeno, kod odeće fali 1 komad
Danima pitam moje jel im.treba nešto i keva se sada seti trenera za travu, al.ne vredi sa 20%

Inace nema vise nista od uredjaja, Lego kocki, alkoholnih pica ili bilo cega skupljeg ili korisnog, sve je otislo. :D
Hteo sam makar onu Remington masinicu da uzmem, ali je i to jos juce nestalo. Sada sam uzeo odecu i neke sitnice.

Jel neko ovde od kolega clanova foruma uzeo nesto skuplje/korisno sa 50% vaucerom? Neko je rekao da je porucio laptop, da li je potvrdjen ili stigao vec?
Desktop komp mi stigao sa 30% sve ok. Treba stigne trimer za zivu ogradu sa 50%.

Drugar je kupio laptop , a stigao je sa potpuno praznom baterijom. Uspeo je da ga upali tek nakon 2 sata na punjacu...
Očigledno prodaju robu koja im dugo stoji u magacinu ili je eventualno vraćena

Ove % sto delite, jel to isto za izdvojenu ponudu ili za bilo sta?

Onaj vas fazon sa . Ili + u mejlu izgleda ima limit. Uspeo par komada i to je to

Sto se tice Gmaila, koliko god ima kombinacija toliko mozes da izmilis emailova sa tackom.
Sa plus mozes prakticno neograniceno emailova da izmislis.

Jedino ako je Ananas sada stavio neko ogranicenje pri registraciji, pa pokusaj kasnije ili promeni IP.

Ja sam kupio bojler i set gedora veliki sa 50% popusta. Gedore stigle, sve top. Bojler stiže u ponedeljak.

Uf, ti bas nemas srece ako vec nekoliko dana probavas i ne dobijas.

Ja recimo svaki dan uspem da dobijem onaj od 500 din i tako vec dve nedelje.

Savet je da pre nego se registrujes da postavis takvo pitanje, malo prelistas temu nekoliko stranica unazad da vidis iskustva drugih.

I meni je stigao laptop, ali bolje da nije.
Kutija očaj pocepana, laptop prazan i nema punjača.
Vraćan je sigurno, ali pitanje je da li ispravan, a i nema punjača.
Razmisliću da li ga vraćam odmah ili malo kasnije.

Poslednja izmena:
I meni je stigao laptop, ali bolje da nije.
Kutija očaj pocepana, laptop prazan i nema punjača.
Vraćan je sigurno, ali pitanje je da li ispravan, a i nema punjača.
Razmisliću da li ga vraćam odmah ili malo kasnije.

Imaš 14 dana da razmišljaš :)

69 % popusta 🤣🤣🤣🤣

6OJkwiL.jpeg

Bukvalno svi to rade, nije to srpski izum. Da ne pali, ne bi radili

Ako vam dodje oštećeno pakovanje Lego kocki, vracajte odmah.
Celo veče brojim delove i nikako se broj ne uklapa...
Svaku radost sklapanja su mi ubili sa ovim što su poslali...

Nazad
Vrh Dno