Lazaroniie
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 15.04.2019
- Poena
- 70
j1uV3UVW
UjbRXqp5
fsNqD9OM
Desktop komp mi stigao sa 30% sve ok. Treba stigne trimer za zivu ogradu sa 50%.Hvala @Lazaroniie ! Iskoristio sam ovaj 50%.
Inace nema vise nista od uredjaja, Lego kocki, alkoholnih pica ili bilo cega skupljeg ili korisnog, sve je otislo.
Hteo sam makar onu Remington masinicu da uzmem, ali je i to jos juce nestalo. Sada sam uzeo odecu i neke sitnice.
Jel neko ovde od kolega clanova foruma uzeo nesto skuplje/korisno sa 50% vaucerom? Neko je rekao da je porucio laptop, da li je potvrdjen ili stigao vec?
Kud na njega nisi 50%Desktop komp mi stigao sa 30% sve ok. Treba stigne trimer za zivu ogradu sa 50%.
Tada jos nisam imao 50%Kud na njega nisi 50%
Procenti su za izdvojenuOve % sto delite, jel to isto za izdvojenu ponudu ili za bilo sta?
Ja sam kupio bojler i set gedora veliki sa 50% popusta. Gedore stigle, sve top. Bojler stiže u ponedeljak.Hvala @Lazaroniie ! Iskoristio sam ovaj 50%.
Inace nema vise nista od uredjaja, Lego kocki, alkoholnih pica ili bilo cega skupljeg ili korisnog, sve je otislo.
Hteo sam makar onu Remington masinicu da uzmem, ali je i to jos juce nestalo. Sada sam uzeo odecu i neke sitnice.
Jel neko ovde od kolega clanova foruma uzeo nesto skuplje/korisno sa 50% vaucerom? Neko je rekao da je porucio laptop, da li je potvrdjen ili stigao vec?
Nije i neće do poslednjeg dana. Tako je bilo i ranije.
I meni je stigao laptop, ali bolje da nije.Jel neko ovde od kolega clanova foruma uzeo nesto skuplje/korisno sa 50% vaucerom? Neko je rekao da je porucio laptop, da li je potvrdjen ili stigao vec?
I meni je stigao laptop, ali bolje da nije.
Kutija očaj pocepana, laptop prazan i nema punjača.
Vraćan je sigurno, ali pitanje je da li ispravan, a i nema punjača.
Razmisliću da li ga vraćam odmah ili malo kasnije.
hvaladlSVrhI6
Zar nije danas poslednji dan?Nije i neće do poslednjeg dana. Tako je bilo i ranije.
Nije, pisalo je od 4-17, a sada piše od 4-30-tog. Moja je pretpostavka da kreću bolji vaučeri narednih dana.Zar nije danas poslednji dan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari