Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ko god ima viška vaučera, a neće ih koristiti/ne želi ovde da ih postuje, ponudite ih rođacima/prijateljima sa decom. Npr moj mali tamani dohranu Aptamil. 800g je uglavnom oko 2000 u prodavnicama (100 kinti gore dole), na ananasu sa 1500 mc kodom kada se naruče dva pakovanja, izađe 1350 po jednom. Lepa je ušteda na ovu skupoću. Slična je stvar sa pelenama.

Meni nije ni padalo na pamet da pogledam dohranu/pelene na ananasu dok ih neko ovde nije pomenuo, tako da verovatno ima ljudi u vašem okruženju koji isto nisu svesni mogućnosti da uštede na takvim stvarima pomoću ovih vaučera.

Hvala svima koji dele vaučere ovde. Zbog vas sam uspeo da uštedim.

Ovo danas izgleda daje samo MC od 1500 i 2500, dobio sam ih 10. Jel neko dobio skoro nesto sto nije MC a da je vece od 500?

Pošto je za aktiviranje vaučera neophodna MasterCard:

Koliko vremena treba da se izvadi ova kartica i koliko ona košta?

(računam da će oko nove godine ponovo biti aktuelni neki vaučeri)

Slažem se sa @Vujkeee92 . Ili im kupite za poklon, ili im ponudite i rasvestite da znaju. Trotinet je super poklon. Ima tu još bebi opreme koja nije naduvana sa cenama, a sa kuponom izađe jako povoljno. Pelene i dohrana takođe su dobre cene.

Hvala svima što postujete kupone. Lično sam jedan iskoristio, a jedan dobio i što se mene tiče to je to.

Ne bi bilo loše da ispišete na šta ste do sada potrošili kupone i popuste, odnosno da uputite ljude šta se isplati da se kupi sa njima.

Zavisi od banke. mislim da se čeka isto kao i visa i debitna, po par nedelja. Barem u Intesi tako bilo kada sam ja vadio. Plaća se mesečno održavanje, kao i svaka platna kartica i opet, zavisi od banke.

(računam da će oko nove godine ponovo biti aktuelni neki vaučeri)
Mislim da je malo duži proces, do mesec dana.. Neka me ispravi neko ako grešim

Hvala!

DXQmlVC1

500 din
Mislim da je malo duži proces, do mesec dana.. Neka me ispravi neko ako grešim

Ako imam običnu Dina karticu i održavanje računa plaćam 300 RSD mesečno, i odlučim se za MasterCard, znači li to da ću održavanje računa zajedno se te dve kartice koštati oko 600 RSD mesečno?

Da li postoje vaučeri koji nisu samo za korišćenje MasterCard? Hteo sam juče da kupim nešto i izvukao vaučer na 1.500 dinara, ali nemam MC, pa nisam mogao da iskoristim.

Ako imam običnu Dina karticu i održavanje računa plaćam 300 RSD mesečno, i odlučim se za MasterCard, znači li to da ću održavanje računa zajedno se te dve kartice koštati oko 600 RSD mesečno?

Ovo nije tema o bankarskim uslugama. Kontaktiraj svoju banku za dodatne informacije.
Da li postoje vaučeri koji nisu samo za korišćenje MasterCard?

Kao što ti već rekoh, pročitah poslednje 2-3 strane ove teme. Ukratko: Postoje, ali su jako retki i izgleda da se ne dodeljuju ovih dana.

Svaka cast svima. Hvala i u ime onih koji iskoriste vaucer a nemaju vremena da se zahvale.

Mi smo danas izvukli mc 2500 i vecamo da li iskoristiti i na sta.

BF ludiloooo dane i noci provedoh jureci sta da kupim.
Mozda je trebala i jedna tema sta je dobra cena na Ananasu za bf, da eliminisemo gomilu lazih poskupljenja.

Ja sam npr nasao soundbar philips na 50% popusta, kao i sony soundbar na 40%, sto je daleko ispod prethodne najnize cene, ali ima ga i na drugim sajtovima (ananas jeftiniji uz vaucer).

Tvoj jedinstveni vaučer kod je:
crwX8PEW

TrotinetA3150.png

• Budeš ulogovan/a na svoj nalog
  • Vaučer važi za proizvod na koji te vodi dugme "Kreni u šoping"
Vaučer ti važi 7 dana od danas.
Vaučer kod možeš da iskoristiš za jednu kupovinu.

Upravo mi otkazali porudzinu za wireless tastaturu koju sam porucio sa MC vaucerom od 2500din...kakvi slepci..

I nece ti vratiti kod...
Meni City polupao fritezu, vratili pare, kod nisu

Može ozbiljan popust sa vaučerom i na zewa toalet papir 😂

Lako je pitati al je tesko ukucati 3 reci u pretragu..

Medjutim ovo znaci da se tokom ove akcije vec menjalo jer sam ja dobio vaucer od 1000 dinara (bez uslova mc cartice, za vecu vrednost od 5k i koji je vazio do kraja dana).
Takodje su tu i drugi vauceri kao ovi cesti za trotinete, sve pise na linku.

Verovatno se već raščulo da se džabe dele Ananas vaučeri "na angro" na Benchmark forumu i da to koriste ljudi koji nemaju nikakve veze sa forumom ili oni koji su se skoro registrovali.

Nazad
Vrh Dno