Lazaroniie
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 15.04.2019
- Poena
- 80
845786 1500 na 10000
Onda bi trebalo da razmisle o novoj usluzi dostava na kućnu adresu.Pošta u poslednjih nekoliko meseci posluje tako, zdravo imate paket dodjite da uzmete. Čitaj, neće niko da radi taj posao za 300 evra na pp ugovoru.
Kupili su ih Slovenci, koji su drzali taj Big Bang store, ako si iz Beograda, setices se da su u TC Usce ranije imali veliku prodavnicu tehnicke robe. Nazalost Bc group je u njihovom vlasnistvu, gazda je unovcio lepo svoj biznis, a od starog dobrog shopa vise nema nista.kao što su BC group, pa sad još nešto piše by big bang
ANanas postaje komedija sa ovim IT pilićarima kao što su BC group, pa sad još nešto piše by big bang, štagod im to bilo, kao i frog rs... Koja je to smejurija. Gledam nešto sad neke artikle, za sve što sam gledao dostava je za sedam do deset dana a možda i više. Pa za sedam do deset dana će da mi stigne iz Rumunije, Mađarske, Češke, ma u nekim idealnim uslovima čak i iz Britanije. A da je bar znatno jeftinije, nego za tipa 500 dinara više to mogu da kupim bilo gde drugde i da mi stigne za dan ili dva. Kakvi su to standardi sa dostavom za godinu dana, nisam pametan. Da ne pominjem da su mi iz nekih drugih firmi preko Ananasa više puta probijani rokovi dostave, pa da se ja nisam žalio podršci moje pošiljke bi valjda bile poslate do sledećih olimpijskih igara 2028...
Kako bi meni sve ti prodavničice plaćale kazne i lupanje po ušima za svaki dan kašnjenja i zanemarivanje kupaca.
Bilo je 5000 za preko 30k valjda.Seća li se neko da li je bilo nekad vaučera od 5000 za horizontalne zamrzivače od oko 300 litara.
Neznam da li da čekam ili da si kupujem zamrzivač.
Vaucer 5000k je svaki put sve gori u smislu odabira proizvoda. Sve manje i manje artikala koji mogu da se pazare sa vaucerom. Ja sam zadnji put gledao frizider i moblini telefon. To je sve probrana roba koja verovatno slabo ide. Mislim da su bili i totalno ukinuli mobilne telefone za 5k a od bele tehnike sve truba. Cak i ako nadjes artikal na koji bi potrosio 5k vaucer, cena mu je napumpana sa 3-4k, tako da je usteda skoro nikakva.Da bilo je ali za odabranu ponudu, a nesećam se dali su tada zamrzivači horizontalni bili.
Cekao ja isto kao i ti, i kad se pojavio porasla cena zamrzivaca, posle kupio u Metalcu Gorenje zamrzivac onaj od 457l za 33 000 din bio na akciji.Seća li se neko da li je bilo nekad vaučera od 5000 za horizontalne zamrzivače od oko 300 litara.
Neznam da li da čekam ili da si kupujem zamrzivač.
Ja sam uzeo aparat za galete , stiglo za 2-3 dana .Naručivao neko od Dr Techno? Zanima me neki mini frižider
Meni prihvatiloa1500 preko 10.000 od danas pa do kraja vikend, al nije ni vredno...meni vec ne radi.
Pritom cene su im otisle u nebesa,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari