Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Uveli su neke "Ananas Tipere" u aplikaciju. Mogu da se osvoje kuponi ako preporučujete proizvode ljudima.

jel imao neko iskustvo sa Golden marketom?
Gledam deciji krevet upordjujem cenu sa 4kidsom razlikuje se za 100 dinara kazu iz 4kidsa ceka se po 2 do 3 nedelje sa krevet, ko zna mozda bude brze iz ovog Golden marketa jos ako upadne neki vaucer

ANanas postaje komedija sa ovim IT pilićarima kao što su BC group, pa sad još nešto piše by big bang, štagod im to bilo, kao i frog rs... Koja je to smejurija. Gledam nešto sad neke artikle, za sve što sam gledao dostava je za sedam do deset dana a možda i više. Pa za sedam do deset dana će da mi stigne iz Rumunije, Mađarske, Češke, ma u nekim idealnim uslovima čak i iz Britanije. A da je bar znatno jeftinije, nego za tipa 500 dinara više to mogu da kupim bilo gde drugde i da mi stigne za dan ili dva. Kakvi su to standardi sa dostavom za godinu dana, nisam pametan. Da ne pominjem da su mi iz nekih drugih firmi preko Ananasa više puta probijani rokovi dostave, pa da se ja nisam žalio podršci moje pošiljke bi valjda bile poslate do sledećih olimpijskih igara 2028...
Kako bi meni sve ti prodavničice plaćale kazne i lupanje po ušima za svaki dan kašnjenja i zanemarivanje kupaca.

Po meni je ananas potpuno razočarenje. Mnogo artikala koje sam poručivao (čak i od Sparka) nisu više u ponudi.

kao što su BC group, pa sad još nešto piše by big bang
Kupili su ih Slovenci, koji su drzali taj Big Bang store, ako si iz Beograda, setices se da su u TC Usce ranije imali veliku prodavnicu tehnicke robe. Nazalost Bc group je u njihovom vlasnistvu, gazda je unovcio lepo svoj biznis, a od starog dobrog shopa vise nema nista.

ANanas postaje komedija sa ovim IT pilićarima kao što su BC group, pa sad još nešto piše by big bang, štagod im to bilo, kao i frog rs... Koja je to smejurija. Gledam nešto sad neke artikle, za sve što sam gledao dostava je za sedam do deset dana a možda i više. Pa za sedam do deset dana će da mi stigne iz Rumunije, Mađarske, Češke, ma u nekim idealnim uslovima čak i iz Britanije. A da je bar znatno jeftinije, nego za tipa 500 dinara više to mogu da kupim bilo gde drugde i da mi stigne za dan ili dva. Kakvi su to standardi sa dostavom za godinu dana, nisam pametan. Da ne pominjem da su mi iz nekih drugih firmi preko Ananasa više puta probijani rokovi dostave, pa da se ja nisam žalio podršci moje pošiljke bi valjda bile poslate do sledećih olimpijskih igara 2028...
Kako bi meni sve ti prodavničice plaćale kazne i lupanje po ušima za svaki dan kašnjenja i zanemarivanje kupaca.

Kupujem cesto od bc grupa, nekad sa ananasa nekad direkto zavisi koja mi opcija ispadne isplativija. U 99% slucajeva je dostava bila u roku od 3 dana, kad porucim direktno bude i 2 dana. Za neke vece stvari tipa klime i masine je bilo koji dan vise. Taj rok sa sajta ne treba gledati.

Naručio od njih lazybag na ananasu. Isporučili su ga posle 15 dana. Prvo je pisalo 3-5 dana, posle su pomerili na 15-30 dana.

Trgovac FARETTI 3 puta narucivano neka rasveta razlicita svaki put. Svaki put narudzbine otkazene.
Jasno je da Ananas nema uticaja na tacnost cena i lagera svojih partnera, ali bi svakako morao da ima neki nivo u odabiru sa kim ce da posluje.

Da ;li ima neko kod koji radi?

juce je bio a1000 ali celi dan nije radio, posle 01:00 je izbacio samo - kod je istekao...pa kako istekao, ako ti i pre toga nije vazio...definitivno su postali pilicari i oni

Ja juče iskoristio normalno kod a1000, za kupovinu preko 8 000. Onaj koji je važio 5.-7. jula.

Seća li se neko da li je bilo nekad vaučera od 5000 za horizontalne zamrzivače od oko 300 litara.
Neznam da li da čekam ili da si kupujem zamrzivač.

Seća li se neko da li je bilo nekad vaučera od 5000 za horizontalne zamrzivače od oko 300 litara.
Bilo je 5000 za preko 30k valjda.

Da bilo je ali za odabranu ponudu, a nesećam se dali su tada zamrzivači horizontalni bili.

Da bilo je ali za odabranu ponudu, a nesećam se dali su tada zamrzivači horizontalni bili.
Vaucer 5000k je svaki put sve gori u smislu odabira proizvoda. Sve manje i manje artikala koji mogu da se pazare sa vaucerom. Ja sam zadnji put gledao frizider i moblini telefon. To je sve probrana roba koja verovatno slabo ide. Mislim da su bili i totalno ukinuli mobilne telefone za 5k a od bele tehnike sve truba. Cak i ako nadjes artikal na koji bi potrosio 5k vaucer, cena mu je napumpana sa 3-4k, tako da je usteda skoro nikakva.

Da, to sam i ja primetio, prilično je truba ta izdvojena ponuda. Više mu dođe kao ako-prođe-prođe akcija.

Cekao ja isto kao i ti, i kad se pojavio porasla cena zamrzivaca, posle kupio u Metalcu Gorenje zamrzivac onaj od 457l za 33 000 din bio na akciji.

Meni tv imao rok od 28 do 3.7.Došao 2.7.
Vidim neki kamion i 2 lika u fazonu "paja i jare",kamionče u sličnom stilu..Voze po nekoliko gradova po Srbiji,dolazili iz Čačka za Kg..Neki privatnjaci samo puca...Bacih pogled u kamionče i nije bio vezan/fiksiran tv..
Sva sreća sve ok bilo.
Inače na ananasu dostavljač je bio " Gebruder Weiss.
Nema nikakvih papirića,potvrda i sl...samo potpis i lova na sunce.
Ko na pijaci..

Hoce li biti opet a1000 na 8000+ do kraja nedelje? Cini mi se da svaki vikend daju

Bilo lepo dok je trajalo, stizalo mi sve na kućnu adresu, dobri vaučeri, povoljne cene(pogotovo sa vaučerom). Sad mi pola paketa šalju preko pošte, a oni mi ne dostavljaju na kućnu adresu (iako sam na Ananasu odabrao DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU :D
Na mejl 10 dana nema nikakve povratne informacije...

Sta se radi u slucaju da mi stigne manje stvari od porucenih, recimo stigla mi je jedna flasa ulja manje, jedan aditiv manje.
Kako sada to da ispeglam sa njima? da li oni mere pakete pre nego sto posalju? ili ide na rec..

a1500 preko 10.000 od danas pa do kraja vikend, al nije ni vredno...meni vec ne radi.
Pritom cene su im otisle u nebesa,

Prevaranti! Napisali mi na profilu da su mi refundirali novac od povrata robe, a nisu!Od 28.06 sam uredno prijavila na profilu povrat, cim mi stigao paket . Prave se ludi, ne odgovaraju ni na pozive, ni na mejlove! Uvazili reklamaciju, uredno primili artikal nazad, al od para nista. Prvi put sam vratila, i to je njihova greska jer su mi poslali isflekan sorc i to u kesi na kojoj piše oštećenje. Znaci neko je vec vratio i oni salju dalje, pa gde prodje-prodje.

Nazad
Vrh Dno