Da, posiljalac/dobavljac je PC PracticI ti od Ananasa dobavljač PC Practic?
Da, posiljalac/dobavljac je PC PracticI ti od Ananasa dobavljač PC Practic?
Ništa, pošto si naručio dan pre nas ostalih ti ćeš prvi imati info šta se dešava i da li sve ide svojim tokom.Da, posiljalac/dobavljac je PC Practic
Jel to ono kad pise Tvoja porudzbina je primljena, trenutno je obradjujemo? Posto je meni stiglo samo to.I meni je potvrđena, ali i dalje postoji šansa da je otkažu?
Ako je potvrđeno ne bi trebalo da otkazu, bar meni se nije desilo nikadJel to ono kad pise Tvoja porudzbina je primljena, trenutno je obradjujemo? Posto je meni stiglo samo to.
Ja nisam dobio nijedan... Dobio sam ranije jedan od 10000, ako na to misliš. Jedan od 1000, jedan od 2500, a danas mi je kolega ustupio 70%. Sve ostalo 500ke.^ @pinocio i @Čika_Kure su pokupili sve vaučere za pojedinačne proizvode 😂
Meni pre neki dan ram, ali iz nekog razloga nisu upakovali ni u ananas kesi vec samo omotali celofanom (kutija od rama malo ostecena)Da li je nekom stiglo nesto snizeno od PC Practic?
Meni sitnije (1-2-3k dinara) sve potvrđene i neke čak spakovane. Malo krupnije 10k+ i dalje ništa.Potvrđuju li vam porudžbine danas? Napravih par porudžbina, ali sve imaju status da su kreirane.
Ako oba artikla imaju oznaku Direkt, onda oba stižu iz Ananasovog magacina u istoj pošiljci. Ako nije Direkt, onda vidi kod istog prodavca kod koga uzimaš taj artikal od 3990, da li ima nešto sitno. Poštarina se naplaćuje ako su dve odvojene pošiljke, tj. od različitih prodavaca, osim u slučaju kada imaju oznaku Direkt, tada nije bitno. Ananas+ članovi (oni koji su u poslednja 3 meseca pazarili nešto preko 6k dinara), imaju besplatnu poštarinu za porudžbine iznad 499 dinara, dok ostali iznad 2999, ali se gleda po pošiljci, da li su iz istog magacina ili ne.Imam MC kupon na 1500din za 4000+kupovinu, našao sam nešto za 3990, ali bih morao i još neku jeftinoću do 4000+. Za te jeftinije stvari obično ide i poštarina koja redukuje isplativost. Da li će naplatiti poštarinu za drugi artikal, ako je vrednost oba 4000+?
Može da se doda u listu želja, ali u korpu jok.
Dodaj nesto sto je 20ak din i posle ga samo otkazi... Raspodelice proporcijalno tih 1500 na ta dva artikla...Imam MC kupon na 1500din za 4000+kupovinu, našao sam nešto za 3990, ali bih morao i još neku jeftinoću do 4000+. Za te jeftinije stvari obično ide i poštarina koja redukuje isplativost. Da li će naplatiti poštarinu za drugi artikal, ako je vrednost oba 4000+?
Može da se doda u listu želja, ali u korpu jok.
Isti slučaj uzas samo da poludisOd 10 sati pa do 5 sam pokusavao da kupim par stvari sa 70% kodom i nisam uspeo. Dodao sam par stvari u korpu, nista skupo, sve ukupno oko 6 hiljada i bile su dostupne sve do 5 sati.
Stavim stvari u korpu krenem da platim ali pise nema jedna stvar na stanju, ok uklonim je krenem da platim - izloguje me. Pokusavam da se ulogujem ali iskace greska kao da nije dobar email ili password iako jeste. Uspem da udjem nekako vidim ona stvar koje vise nema sad je ima opet, dodam u korpu - kod ne radi vise ni za sta. Ok cekam cekam, proradi kod reko super sad cu da kupim - izloguje me. Vratim se, nema nesto od stvari na stanju, uklonim, onda da kupim, izloguje, vratim se kod ne radi, proradi nema na stanju, vrati se na stanje, krenem da kupim izloguje itd. Te ima, te nema, te radi kod te ne radi, izloguje itd. Doslo 5 sati i uklonili sve sto sam hteo da kupim.
Znaci od 10 sati do 5 sati sam bio za kompom pokusavao da kupim i na kraju nista nisam kupio.
Nisam ništa na mail dobio, ali stoji ovo.Jel to ono kad pise Tvoja porudzbina je primljena, trenutno je obradjujemo? Posto je meni stiglo samo to.
Par puta u toku dana sam pokušao da kupim taj trotinet onim vaučerom od 70%, ali nije mi polazilo za rukom, iako je bio sve vreme na strani "izdvojenih proizvoda".Dobio sam ovaj vaučer za dečiji trotinet. S obzirom da mi nije potreban pokloniću ga nekome sa foruma ko prvi vidi i kupi. Cena mu je 4990 a vaučer je 3150 tako da je ušteda lepa. Srećna kupovina.
Upotrebio kod. Hvala, Siljo!Vaucer za trotinet kome treba
Računaju ti -70% na akcijsku cenu, a ne punu cenu proizvoda.A i ne umanjuje za 70%...
Pogledajte prilog 414984
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari