Šta je novo?

Ananas (zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Kod je moj. Dobio sam ga u trenutku pisanja i pise da vazi 7 dana. Gde da sacuvam onda karticu?
 
Imaš tamo gde ti je nalog - platne kartice, pa dodaj platnu karticu. Nije problem to pronaći.
 
Gume poručene u subotu sa vaučerom 500 din. stigle danas. :) :coffee:
 
Pre par dana porucio Aspirator za kuci, otkazana posiljka...posle toga porucio drugi aspirator, opet otkazana posiljka....
 
Ovu moju surf dasku za trbusnjake ne otkazase ipak, stize danas valjda.
 
Da li je neko juce ili danas izvukao vaucer veci od 500? Cini mi se da su "presusili"...
 
Ja izvukao novi jutros na istom nalogu kao pre neki dan. Nije preko veze, da se ogradim 😂
unnamed.png
 
Znaci promenili su i oni plocu...

Ja uradio danas porudzbini, od dva prodavca, oba paketa spakovana u roku od par sati.

A nikakav vaucer nisam iskoristio, niti sam imao, sem onog od 500😭
 
Sto se moje posiljke (koja cami u cosku spakovana) tice, izgleda na Ananasu nemaju kurira na stanju :ROFLMAO:
 
Taman sam realizovao kupovinu (dostavljen paket) sa prvim Mastercard 1500 vaucerom (prvog dana promocije), evo, od jutros izvukoh drugi. Između su naravno izvlačio one standardne 500 rsd vaučere.
Ne može sada niko da me ubedi da sve ovo nije personalizovano i da me ne "navlače". Do sada sam u životu na Ananasu kupio samo dve stvari (jedna od njih je i ova sa realizovanim MC 1500 vaučerom) i verovatno "izvlačim" (u stavri dobijam) te popuste, jer sam im baš redak kupac.
 
Ako otvorite Incognito pa pritisnete jedno od onih devet polja i pojavi se 500 din - odmah stisnete refresh - opet dobijete pravo da birate devet polja. Svaki sledeći put, probao sam 100 puta, je 500 din što znači da je verovatno u nekom trenutku ODREĐENO za svaki nalog šta dobija tog dana AKO uđe i izabere polje.

Hoću da kažem da uopšte nije pitanje sreće da li ćete u datom trenutku nešto da pritisnete i da se tad određuje nasumice, već se kuponi odrede svakom unapred, verovatno u 00:00 po vremenu servera. A tu sad možemo dalje da pričamo o tome kome će se i kako pojaviti ostali vaučeri veće vrednosti...
 
Mislim da nema pravila, ja imam osnovni nalog,jos jedno mozda 2 sa kojih sam porucivao, da bi vise puta iskoristio vaucer,i 2-3 na koja nikad nista nisam uzeo....i evo od pocetka akcije,samo po 500 na svim izvlacim.
 
Svima u kuci sam otvorio nalog, na 5 naloga evo vec 5 dana ne izvlaci se nista drugo osim kupona od 500 dinara, malo neverovatno.
 
Isto i kod mene, samo 500ke, a na ove napucane cene to je ništa...
Probaću sutra da otvaram ovako kako radi @nidzesi
 
Ja se ne nadam nekom kodu, jer mi realno ne treba i nemam sta pametno da kupim na Ananasu jer za sve sto mene zanima cene su zastrasujuce u odnosu na mesta gde kupujem. Otvorim polje cisto reda radi i onda uvek nesto kapne :ROFLMAO: Danas vaucer od 1500 za kupovinu iznad 6500. Moram u toku dana kontaktirati ortaka da ga pitam da li mu treba, ukoliko mu ne bude trebao, dobice ga (kao i uvek) neko od vas 🙃
 
Besplatna dostava je na preko 499 din, ti imas dva artikla ispod te vrednosti i od razlicitih prodavaca...zato ti i tako.
 
Lepe trenerke Adidas, uz kupon neki od 1500 ispadnu vam 3000 din. Mozda nekome odgovaraju velicine.
 
Nazad
Vrh Dno