Proveri po barkodu, ne bi trebalo da je greška. A ova druga mislim da ima tu neku homologaciju za BMW, pa je verovatno zbog toga skuplja.Videcemo sta kazu, ne bi me cudilo da je i neka greska na sajtu obzirom da gume istog/slicnog naziva postoje u vise varijanti sa razlicitom cenom a za sve je prodavac Spark.
Na jeftinijoj pise da ima rim protector sto je verovatno greska u opisu apropo cene, ali opet bi trebalo da je ista guma
Pogledajte prilog 532611
Odvratni su narucio stampac od njih i zvao da pitam gospodja iz call centra a naručili ste preko ananasa nije poziv za nas zovite njin. Kažem gospodjo roba je vaša, ni 5 ni 6 spusti mi slušalicu. Na kraju im vratio robu evo parama ni traga ni glasa. Biće sigurno ali su banditi nema šta.Odvratni Bi* Ban* mi otkazao porudzbinu, nadam se da ce mi reaktivirati vaucer koji sam potrosio na tu kupovinu...
Sto je najgore kupim dodatno nesto sto mi ne treba za 2000 da bih ispunio uslov za vaucer i to mi stigne, a ovo glavno mi otkazu 🙄
U kakvoj su vezi povrat robe za koju je čovek pitao i reklamacija?Ide prilično brzo. Ja sam reklamirao 2 monitora i oko nedelju dana traje.
Pa imaš nekoliko faza, do povrata sredstava. Sve zavisi u kojoj si ti, tj. roba. Prvo, dolazak kurira da preuzme, od jednog do više dana, pa kada kurirska služba dostavi njima,I oni zaprime i provere stanje toga što vraćaš, opet bar par dana, i onda ti odobre refundaciju, pa onda 2-3 dana dok vidiš da je novac vraćen.Kakvu su iskustva sa povratom robe, Spark je prodavac (monitor Žaomi)? Koliko se čeka na refund?
Čuli su me dobro.Ako si im rekao fail, nisu znali šta to znači.
Nego da li je realno da prodavac na klimu daje 5 godina a pteko Ananasa je 2 god.
Meni su svaki put uneli do kuhinje metar,sa njima sam bas zadovoljan.Naručio neki frižider i piše dostavljač Gebruder Weiss - prvi put čujem za njih pa rekoh da vidim ovde komentare...
Ukratko šarena iskustva, najviše me zanimalo da li donose do vrata ili samo do zgrade 🙂
Pre neki dan su mi doneli poveci trosed, najave ti blagovremeno na viberu datum isporuke, pa te pozovu taj dan pola sata ranije. Bili su sasvim ljubazni i uneli su ga u stan na zeljeno mestoNaručio neki frižider i piše dostavljač Gebruder Weiss - prvi put čujem za njih pa rekoh da vidim ovde komentare...
Ukratko šarena iskustva, najviše me zanimalo da li donose do vrata ili samo do zgrade 🙂
Meni uneli mašinu za suđe u stan. Samo što se nisu najavili ranije, već 5 minuta pre zvali i pitali jeste li u stanu. Srećom bio samNaručio neki frižider i piše dostavljač Gebruder Weiss - prvi put čujem za njih pa rekoh da vidim ovde komentare...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari