Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Evo sad je za tv koji je u subotu bio na akciji dostava 790, a tada je bila 1790 din

Neka im se jave ljudi za tv od subote da je sada druga cena dostave, ja sam prijavio. Proveravaju dal je prodavac stavio bas taj iznos zbog akcije ili je greska. Eto i to mogu da rade 🙂

Poslednja izmena:
Sedam dana kasni isporuka. Baš ću da vidim hoće li poslati neki vaučer izvinjenja. City express magacin Čačak.

Zašto si odbio pošiljke?
Da li si odbio kad su ti poslali ili pre?
Šta su ti rekli na kraju kad si ih zvao?
Jednu doneli kada nisam bio tu.
Drugu jer su ispali nekorektni.
I povrati gde velicina garderobe nije bila ok.
Rekli da se sve naplacuje.
A mejlom mi poslali cenovnik gde se vidi da sam u pravu...
Reci nemam

Koliko se sećam nekada je bila besplatna dostava za sve sa sajta, pa su u jednom trenutku promenili. Kakva je situacija što se tiče vraćanja? Na primer kupim klimu i ne svidi mi se šta sam dobio, da li je povrat besplatan?

Otprilike nigde nema besplatan povrat za tako nešto. Ako je pogrešan ili pokvaren uređaj onda da.

Kako je moguce da preko ananasa stoji proizvod i pise prodavac bc group a kad odem na sajt kod bc group taj proizvod ne postoji?

Zato što je bigbang zaboravio da ažurira svoju ponudu za ananas, dešavalo se i sa drugim prodavcima.

Koliko se sećam nekada je bila besplatna dostava za sve sa sajta, pa su u jednom trenutku promenili. Kakva je situacija što se tiče vraćanja? Na primer kupim klimu i ne svidi mi se šta sam dobio, da li je povrat besplatan?
U tom slučaju mislim da nije, ali za reklamiciju ili oštećen proizvod svakako jeste.

da li je neko narucivao sa https://ananas.me ? Da li mogu iz Srbije da narucim (na adresu u CG), da li prihvata MC iz srpske banke?
Moze preko .me da se kupuje mc i da dobijes popust, moze cak da se pozove i nas korisnicki servis jer svakako rade preusmeravanje na bg. Ali sta god da kupis, nacekaces se jer su u dostavi katastrofa!

Jednu doneli kada nisam bio tu.
Drugu jer su ispali nekorektni.
I povrati gde velicina garderobe nije bila ok.
Rekli da se sve naplacuje.
A mejlom mi poslali cenovnik gde se vidi da sam u pravu...
Reci nemam
Uglavnom najavljuju isporuku a i sigurno imaš dovoljno vremena da podigneš paket ili da se dogovoriš sa kurirom kada da dođe.
Kako to misliš da je neko ispao nekorektan ako nisi podigao paket?
Ne čudi me da su te zbog svega toga stavili na crnu listu.

Sony KD55X80KAEP - 60990 din

Videćemo koliko će još da spuste cenu.

Imate vaucer u temi tamo barem dostavu da smanjite ako neko pazari.

/edit ipak je ovaj

Screenshot_2025-07-26-11-56-47-846_rs.ananas.app-edit.jpg

Poslednja izmena:
Uglavnom najavljuju isporuku a i sigurno imaš dovoljno vremena da podigneš paket ili da se dogovoriš sa kurirom kada da dođe.
Kako to misliš da je neko ispao nekorektan ako nisi podigao paket?
Ne čudi me da su te zbog svega toga stavili na crnu listu.
Neka si ti meni objasnio :)
Da si citao, video, neke stvari bi ti bile jasnije...
Na stranu sto nisam pisao koliko para sam im dao i razne druge stvari koje su domen veceg kupca kako sami kazu.

Sistemska greska je bila, ispravili su.

Pozdrav
Da li je neko kupovao indukcionu polocu bosh ili bilo koju preko ananasa i kakva su iskustva, prodavac ima spark i dr tehno
Uz vaucer bi proso jeftinije

Pozdrav
Da li je neko kupovao indukcionu polocu bosh ili bilo koju preko ananasa i kakva su iskustva, prodavac ima spark i dr tehno
Uz vaucer bi proso jeftinije
Preko Sparka mislim da je najbolje. Iskustvo sa svim prodavcima na Ananasu i ostalih u Srbiji je da kako te zalomi. Možeš dobiješ nov neraspakovan uređaj, zatim raskupusan, i neispravan. Ali realno nemamo bolje u Srbiji od Ananasa. Pošto oni imaju slogane, evo jedan moj slogan za njih-"Ne mogu sa njim (Ananas), a ne mogu bez njega".

Poslednja izmena:
Screenshot_2025-07-31-00-57-44-074_rs.ananas.app-edit.jpg

Puma bele patike

Bele muške Puma patike za samo 2300 dinara, još je i abrzo i besplatna dostava za a+ korisnike. A izgleda da ima u svim veličinama, osim ako zaboravili da sklone a ostali samo veliki brojevi, ja naručio sad 42, videćemo sutra.

Samo pazite na veličinu, ja pre 10-ak dana uzeo 43, dok su bile 3000, i za ceo broj su mi veće. Obavezno pogledajte tabelu (imate uz proizvod tabelu) i izmerite uložak patika koje inače nosite i nađite veličinu u cm. Recimo Adidas 42 2/3 su mi knap, a ove 43 za broj veće, tako da, gledajte u cm.

Ali cim je toliko "snizenje" najverovatnije je vracen proizvod, a oni ne obelezavaju kad je nesto "outlet"...

Naravno uvek treba gledati velicinu u cm nego u broju...

Ne mora da znači, uzeo sam neke puma polu duboke u puma galeriji zimus za oko 2000 dinara, imalo je svih brojeva, ne verujem da su baš sve veličine bile vraćene odnosno "outlet" niti je radnja tog tipa. Osim njih svi ostali modeli su bili po regularnim cenama ili snižene 10-20%. Što se kvaliteta tiče to je naravno eko koža... Slične se mogu naći i u recimo sinsay, cropp, zari itd..

@Darko95 Mozda je bolje da si narucio 42.5 . Javi kakve su i da li su siroke u stopalu ili su neke polu unisex

Ali cim je toliko "snizenje" najverovatnije je vracen proizvod, a oni ne obelezavaju kad je nesto "outlet"...

Naravno uvek treba gledati velicinu u cm nego u broju...
Vidim i dalje stoje sve veličine a ove već potvrđene, verovatno sutra stižu.

@Darko95 Mozda je bolje da si narucio 42.5 . Javi kakve su i da li su siroke u stopalu ili su neke polu unisex
Ove 43 su mi bas vece, cak i 42 da budu knap, razgazice se. Poslaću ti slike ovih 43 koje imam

Nazad
Vrh Dno