Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Za male pare, po meni bolje da bude samo TV, jer ce mu uvek faliti nesto: RAM ili memorije ili ce iz cista mira bagovati.

Posle uvek mozes da kupis npr mi box S sa kuponom i winwin!

Ja baš razmatram da li da ga pazarim, ionako bi mi bio prikačen na stari komp za multimediju, a imam i Mi box 2gen u rezervi ako mi zatrebaju smart funkcije. Gledam po karakteristikama da ima osvetljenje 330 nita, dosta pozitivnih komentara po netu, plus 5 godina garancije nije za baciti. 🤔

Aha evo i ja sam sad. Link od juče sam ubacio u korpu da bude spreman, ali tu piše da je proizvod rasprodat.
Hvala na obaveštenju, propustio bih.

1000025207.jpg

Nije bilo kajrona na sajtu u trenutku kad je deljen link ovde i kad su mnogi već kupili. Bio je aktivan link pre 12h.

Šta je bio problem da se u 12:00 otvori aplikacija, udje u kategoriji televizori i sortiraju po ceni od niže ka višim. Ovaj na akciji je bio treći ili četvrti po redu. Ja sam naručio jedan, zatvorio aplikaciju, posle pet šest minuta ponovo otvorio, promenio korisnika i naručio još jedan tv. Televizor na stanju je bilo nekih deset minuta.

Ja sam radio na terenu i setim se za ovo u 12.04 danas i reko ajde telefonom da poručim i uspeo sam bez problema a bio sam ubeđen da je rasprodat za 4minuta.

Nazad
Vrh Dno