To zavisi i od banke, ranije se pisalo ovde da ljudi cekaju po vise od mesec dana, a nekome legne u roku od par dana. Meni iskreno kad se to desilo za neku jaknu, leglo je u roku od 5 6 dana...Zahtev završen
Novac je refundiran.
Koliko prodje dok vam pare realno legnu na racun?
Platio sam pouzecem .
@PJ imam jedan otkaz na 7 narudzbina
Uplata stigla od Ananas E-comerce ,nekih 30 dinara vise od cene proizvoda. Da kazemo manje od 24 sata od obavestenja na sajtu. Visak naknada dela za pouzece mozda ...Zahtev završen
Novac je refundiran.
Koliko prodje dok vam pare realno legnu na racun?
Platio sam pouzecem .
Meni je zadnjih meseci otkazano od 9 porudzbina 4, evo i malo pre mi je stigao otkaz porudzbine. Imao sam placanje sa kodom za popust i sada kazu kod je istekao zao nam je ...Koliko često se dešava na Ananasu otkazivanje porudžbine?
Naručio sam proizvod koji već mesecima košta toliko koliko i sada košta, 4.150 dinara.
Nisam koristio vaučer.
Platio sam unapred preko QR koda.
Jedino što sam dobio je besplatan transport.
Sad gledam, proizvod je iz BigBang i tamo je 3.949 dinara, ali se plaća transport, pa će da izadje na skoro isto.
Koja je fora sa otkazivanjem?
Odoh da ga naručim preko BigBang, a ovi će valjda brzo da vrate novac, da se ne ganjam posle sa njima.
Jako dobra opcija da može lično da se preuzme. Ja sam često kupovao od BC Group (sada BigBang) upravo zbog toga što može lično da se preuzme u njihovim prostorijama. Nema zezancija sa kurirskim službama.Ispada da BigBang mogu da preuzmem kod mene u komšiluku, pa će izaći povoljnije nego preko Ananasa. Osim ako i tamo ne otkažu.
Taman da pitam sta je BigBang ali skonta da je BC Group...Jako dobra opcija da može lično da se preuzme. Ja sam često kupovao od BC Group (sada BigBang) upravo zbog toga što može lično da se preuzme u njihovim prostorijama. Nema zezancija sa kurirskim službama.
Eto ideje za Ananas, da i oni omoguće lično preuzimanje, bar u većim gradovima
Koliko često se dešava na Ananasu otkazivanje porudžbine?
Naručio sam proizvod koji već mesecima košta toliko koliko i sada košta, 4.150 dinara.
Nisam koristio vaučer.
Platio sam unapred preko QR koda.
Jedino što sam dobio je besplatan transport.
Sad gledam, proizvod je iz BigBang i tamo je 3.949 dinara, ali se plaća transport, pa će da izadje na skoro isto.
Koja je fora sa otkazivanjem?
Odoh da ga naručim preko BigBang, a ovi će valjda brzo da vrate novac, da se ne ganjam posle sa njima.
Kupio ih slovenački bigbang. Koliko sam primetio iz ličnog iskustva (a uzimamo od njih i iz firme) ostali su sasvim korektni iako su kupljeni, bar za sada. Tako da za tehniku prvo njih ciljam na ananasu.Taman da pitam sta je BigBang ali skonta da je BC Group...
Jesu se prodali nekome ili sta? Iskoci mi baner da su "kupili previse robe" rekoh da vidim sta je to kad ono sve sa Temu 😁👌
Tako je, i meni se to dešavalo.Stajale mi dve gume u korpu nekih mesec dana. Čekao vaucer na 1.000din i one poskupele za 3.000 sad. Nisu više na akciji.
Na kraju ću da kupim u Kemoimpek lošije gume ali jeftinije.
Nekad se ne isplati čekati caucer
Meni veoma cesto i odustao sam od te online prodavnice. Mnogo reklame, a nema razlike u odnosu na druge domace online prodavnice.Do sada sam kod njih kupovao nekoliko puta, sve ok. Još sam koristio neke ultra promocije, stvarno sam kupio povoljne stvari.
Ovo sada je bukvalno redovna cena. Ispada da BigBang mogu da preuzmem kod mene u komšiluku, pa će izaći povoljnije nego preko Ananasa. Osim ako i tamo ne otkažu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari