Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Pa poruci, ako prodje prodje !
1000128813.jpg
:)

Isteklo za edit :) vredelo je pokusati 😁
1000128837.jpg

Poslednja izmena:
Meni otkazali prošle nedelje jer ta cena nije ispravna.
Povukli pa vidim sad ponovo postavili...

1741018214987.png

Koliko često se dešava na Ananasu otkazivanje porudžbine?

Naručio sam proizvod koji već mesecima košta toliko koliko i sada košta, 4.150 dinara.
Nisam koristio vaučer.
Platio sam unapred preko QR koda.

Jedino što sam dobio je besplatan transport.

Sad gledam, proizvod je iz BigBang i tamo je 3.949 dinara, ali se plaća transport, pa će da izadje na skoro isto.

Koja je fora sa otkazivanjem?
Odoh da ga naručim preko BigBang, a ovi će valjda brzo da vrate novac, da se ne ganjam posle sa njima.

Zahtev završen
Novac je refundiran.

Koliko prodje dok vam pare realno legnu na racun?
Platio sam pouzecem .

@PJ imam jedan otkaz na 7 narudzbina

Do sada sam kod njih kupovao nekoliko puta, sve ok. Još sam koristio neke ultra promocije, stvarno sam kupio povoljne stvari.

Ovo sada je bukvalno redovna cena. Ispada da BigBang mogu da preuzmem kod mene u komšiluku, pa će izaći povoljnije nego preko Ananasa. Osim ako i tamo ne otkažu.

Zahtev završen
Novac je refundiran.

Platio sam pouzecem .

@PJ imam jedan otkaz na 7 narudzbina
To zavisi i od banke, ranije se pisalo ovde da ljudi cekaju po vise od mesec dana, a nekome legne u roku od par dana. Meni iskreno kad se to desilo za neku jaknu, leglo je u roku od 5 6 dana...

Evo još jedan od njihovih bisera. Ja sam zaboravio na ovu pošiljku i samo stigne meni mejl 28.02. da mi je isteklo vreme za preuzimanje. To implicira da ja nisam hteo da je preuzmem, a ustvari oni nisu ni pokušali isporuku. Korisnička podrška mi je na kraju odgovorila da je sve ovo zbog toga što sam izabrao paketomat koji je na NIS pumpi, pa zbog sankcija više ne može tamo da se plati.
1000025660.jpgScreenshot_2025-03-04-09-37-44-374_com.android.chrome-edit.jpg

Zahtev završen
Novac je refundiran.

Platio sam pouzecem .
Uplata stigla od Ananas E-comerce ,nekih 30 dinara vise od cene proizvoda. Da kazemo manje od 24 sata od obavestenja na sajtu. Visak naknada dela za pouzece mozda ...
Prethodni povrat sam direktno imao uplatu od prodavca i to pre pojave obavestenja na sajtu.

Meni su otkazali tri porudzbine zadnjih par meseci od porucenih 8, tako da nije bas sjajno sto se tice isporuka. Najgore mi je sto platim, cekam danima i vidim nema pomeranja statusa i onda ih nazovem i kao nema tog proizvoda. Pa, sam sada krenuo da porucujem sa placanjem pouzecem, jeste 150din vise, ali ne moram da zarobim pare, pa, da cekam jos nekoliko dana na povrat novca.

Naručio sam proizvod koji već mesecima košta toliko koliko i sada košta, 4.150 dinara.
Nisam koristio vaučer.

Sad gledam, proizvod je iz BigBang i tamo je 3.949 dinara, ali se plaća transport, pa će da izadje na skoro isto.

Odoh da ga naručim preko BigBang, a ovi će valjda brzo da vrate novac, da se ne ganjam posle sa njima.
Meni je zadnjih meseci otkazano od 9 porudzbina 4, evo i malo pre mi je stigao otkaz porudzbine. Imao sam placanje sa kodom za popust i sada kazu kod je istekao zao nam je ...

Ispada da BigBang mogu da preuzmem kod mene u komšiluku, pa će izaći povoljnije nego preko Ananasa. Osim ako i tamo ne otkažu.
Jako dobra opcija da može lično da se preuzme. Ja sam često kupovao od BC Group (sada BigBang) upravo zbog toga što može lično da se preuzme u njihovim prostorijama. Nema zezancija sa kurirskim službama.
Eto ideje za Ananas, da i oni omoguće lično preuzimanje, bar u većim gradovima

Jako dobra opcija da može lično da se preuzme. Ja sam često kupovao od BC Group (sada BigBang) upravo zbog toga što može lično da se preuzme u njihovim prostorijama. Nema zezancija sa kurirskim službama.
Eto ideje za Ananas, da i oni omoguće lično preuzimanje, bar u većim gradovima
Taman da pitam sta je BigBang ali skonta da je BC Group...
Jesu se prodali nekome ili sta? Iskoci mi baner da su "kupili previse robe" rekoh da vidim sta je to kad ono sve sa Temu 😁👌

Nisam koristio vaučer.

Dobio sam povrat novca, od maila otkazivanja, do povrata je prošlo oko 18 sati. Novac mi je uplaćen u sred noći.
Ako je bitno, banka je Yettel.

Taman da pitam sta je BigBang ali skonta da je BC Group...
Jesu se prodali nekome ili sta? Iskoci mi baner da su "kupili previse robe" rekoh da vidim sta je to kad ono sve sa Temu 😁👌
Kupio ih slovenački bigbang. Koliko sam primetio iz ličnog iskustva (a uzimamo od njih i iz firme) ostali su sasvim korektni iako su kupljeni, bar za sada. Tako da za tehniku prvo njih ciljam na ananasu.

Nisam neko vreme pratio teme. Od kada su prestali sa vaucerima od 1000?

Stajale mi dve gume u korpu nekih mesec dana. Čekao vaucer na 1.000din i one poskupele za 3.000 sad. Nisu više na akciji.
Na kraju ću da kupim u Kemoimpek lošije gume ali jeftinije.
Nekad se ne isplati čekati caucer

Stajale mi dve gume u korpu nekih mesec dana. Čekao vaucer na 1.000din i one poskupele za 3.000 sad. Nisu više na akciji.
Na kraju ću da kupim u Kemoimpek lošije gume ali jeftinije.
Nekad se ne isplati čekati caucer
Tako je, i meni se to dešavalo.

Otkazana mi je jos jedna porudzbina, to je sad 5 od 10, dal sam ja baksuz ili sta uglavnom mi je malo precesto to otkazivanje, jeste vrate pare, ali sta me mrcvare, kao da nemaju neku kontrolu za prodavce, postali su kao KP, u oglasima ima sve, ali kad hoces da porucis uvek izgovori.

Do sada sam kod njih kupovao nekoliko puta, sve ok. Još sam koristio neke ultra promocije, stvarno sam kupio povoljne stvari.

Ovo sada je bukvalno redovna cena. Ispada da BigBang mogu da preuzmem kod mene u komšiluku, pa će izaći povoljnije nego preko Ananasa. Osim ako i tamo ne otkažu.
Meni veoma cesto i odustao sam od te online prodavnice. Mnogo reklame, a nema razlike u odnosu na druge domace online prodavnice.
Cim oni nemaju povezan ERP sa online prodavnicom, to je amaterizam. Narucivao sam iskljucivo kad je prodavac SPARK. Besmisleno je da svi oni stave svakakvu robu online po konkurentnoj ceni, a da to ne mozes na kraju dobiti na adresu. Gubi se vreme i dominira osecaj prevare, neozbiljnosti, amaterizma.
Lakse i brze obavim sve na amazon.de, isporuka u amazon locker pa ili donesem sam ili mi drugi donesu.

Po prvi put su mi se desile neke nelagodnosti - narucin zvucnike REDRAGON ORPHEUS GS550 i stignu mi sasvim neki random soundbar zvucnici.
Normalno da sam reklamirao i ocekujem da mi jave kada dolazi njihov kurir da pokupi paket. Ali rekli su mi da reklamacija/refundacija moze trajati od 15 do 30 dana sto sam i prihvatio jer ne zelim random soundbar vec model koji je izlozen na sajtu.
Da li nisu imali na stanju taj model zvucnika pa poslali random pa APP ili greska njihovog prodavca iz GameS :)

Tri puta sam porucivao istu stvar kod razlicitih prodavaca i dva puta mi je otkazano.
Posto sam imao kod od 5000din trazio sam naravno najnizu cenu i odatle da skinem tih 5000din i ja zadovoljan. Ali ! Prvi put porucim gde je bila najniza cena proizvoda, posle par dana mi otkazu, nista nadjem sledecu prodavnicu gde je 1000din skuplje i odatle mi otkazu, na kraju porucim u trecoj prodavnici gde je proizvod skuplji skoro 4.000din spram prvobitne ponude i sad mi pise status spakovano. Meni tu malo smrdi na neke prevare ... koja je slucajnost da bas prodavnice koje su imale najnizu cenu otkazu, a prodavnica kod koje imam ustedu eto 1100din ima na stanju, a posle prvog otkazivanja sam ih i pozvao i rekli su mi da druga prodavnica ima na stanju, jer je proverila u sistemu i rekla mi da porucim tamo, al eto ipak nema, bar ne za tu cenu. Cena proizvoda je sa nekih oko 66.000din otisla na oko 70.000din zbog "nemanja" na stanju iako i danas gledam pisu uredno prva i druga cena, al dzabe kad "nema".

Nekako bih prihvatio sve, to su sve male, tehnoloski ne bas osposobljene prodavnice, ne drze veliku količinu robe na stanju u magacinu... Ali javi bar u 24h da nemas robu i otkazi porudzbinu, a ne drzis me 5-7d da cekam i opet dodje na isto. A ovamo web stranica ko novogodisnja jelka, reklame, vauceri, srpski Amazon, osvajamo region...Ima takvih nacionalnih, regionalnih prodavnica, pandan Amazonu, tipa Bol, Coolblue, ali to stvarno radi. Meni Ananas nije mnogo drugaciji od male prodavnice u kraju, ali taj mali trgovac mi je simpatican, to je komsija koga znam, a ovi su totalni laznjak(moje iskustvo, a umem da prepoznam kad je nesto dobro i iskustvo sa mnogo americkih i evropskih online prodavnica, na nekima sam i VIP clan)

Mislim da vecina tih prodavnica ni nema 90% robe na stanju, a mozda neki nemaju nista, pa ti porucis od njih, a onda oni salju zahtev dobavljacu/uvozniku za robu i daju direktno nasu adresu i ugrade se, pa ako im je mala marza, a jos ih ananas zezne sa kodom od 5000din odose ljudi na 0 dobiti ili u minus, pa mozda zato otkazuju.

Da li ovi nesretnici imaju neki mail ili samo postoji ona opcija preko sajta? Naime, podneo sam reklamaciju jos 07. 02. i još uvek ništa. Kada ih zovem dobijam samo genericke, botovske odgovore.

Prvi put sam narucila proizvod preko sajta.
Malo me buni, sto na porudzbenici na mejlu pise iznos koji treba da se plati (sa manjom cifrom uz vaucer), a na sajtu, na nalogu, mi pise druga cena (bez vaucera)...
Jel se vaucer racuna pri dostavi na adresu ili kako?

Тако је како пише на поруџбеници у мејлу, тј. рачуну, са урачунатим умањењем уз ваучер.

Nazad
Vrh Dno