Probaj da platiš preko IPS-a.Mene zeza,.6 puta neće da prodje plaćanje, pa mi vrate vaučer i tako u krug. MC Unicredit banke
Ako kupuješ nešto skuplje, gledaj da ugrabiš vaučer od 5000 na kupovinu preko 35000 din, ostalo ćeš manje više naći jeftinije kod ostalih online prodavaca.Koji su saveti za uštedu na Ananasu za one koji prvi put kupuju? Da li se dodatni popust obračunava na već snižene cene ili kako?
Na app uopšte nema toga
Desilo mi se više puta.Da li se i vama događa da piše da je pokušana dostava a da naravno vas niko nije zvao niti fizički pokušao da dostavi robu, naručio prečišćivač vazduha i bilo je obaveštenje u mejlu da za juče da očekujem dostavu u međuvremenu su promenili status da je pokušana dostava a da nije bilo nikog na adresi...
Poruci od sparka sa abrzo opet i briga te, ja sam tako u slicnoj situaciji uradio i preuzeo tu drugu sutrada, prva se vratilaZvao ananas, proverili su podatke za dostavu i telefon, sve ok bilo. Rekli su da će pokušati bar još jednom dostavu da budem strpljiv i ako za par dana ne dobijem paket da ih kontaktiram ponovo.
Kako nadjete tu izvdojenu ponudu za 20-30 % ?
Ako ces iskreno ja bih jurio City call centar. Dva puta sam imao slicnu situaciju i iz Ananasa puni razumevanja, sad ce oni to resiti i javiti(nikad ne urade). Onda sam cimnuo CE i sve reseno kako smo se dogovorili, oba puta sam i preusmerio preko njih posiljku i zavrsili sve.Zvao ananas, proverili su podatke za dostavu i telefon, sve ok bilo. Rekli su da će pokušati bar još jednom dostavu da budem strpljiv i ako za par dana ne dobijem paket da ih kontaktiram ponovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari