Nije greska. Ne gledaj tako, nego u procentima. 10000 na 20000 je prakticno 50% popusta ako uzmes nesto sto kosta 20000 dinara ili 33% popusta na nesto sto je 30000. Taj od 10000 ce biti redji vaucer. Vaucer od 5000 na 35000 je manji procentualno, ali je privlacan za nekoga ko kupuje ves masinu za 35000, pa snizi na 30000. Svako ce da iskoristi onaj vaucer koji mu odgovara (ako ga dobije naravnoVaucer od 5000 preko 35.000 , a vaucer od 10.000 samo 20.000 nidje veze ali super ako je tako, samo mislim da je greska u kucanju. Verovatno treba da je 40.000 ili 50.000 posto je 5 iznad 2 na tastaturi![]()
Ako mislis na one kese sa srebrnom trakom u njih je garderoba naknadno ubacena zbog transporta da se ne naprasi dok je u transportnoj kutiji kod kurira. Tu srebrnu traku mozes da skines, i onda ces videti da je kesa samolepljiva. Znaci kesa nije otvarana, vec nije nikada ni iskoristena pre nego je tvoja garderoba ubacena u nju. Roba stoji na policama kao u radnji, a kada je porucimo oni ubacuju u te zastitne kese pa u tako spakovane u kesama u transportnu kutiju. Ja sam vecinu garderobe koja je skalupljena dobio u kesama, svaki komad garderobe u posebnoj kesi, a kosulje sam dobio skalupljene na kartonu sa zastitnim "ciodama".Od onoga što je stiglo, Deltina firma pola garderobe otvorena pakovanja, zguzvano, užasno ..
Ne mislim na to, nego originalna pakovanja.Ako mislis na one kese sa srebrnom trakom u njih je garderoba naknadno ubacena zbog transporta da se ne naprasi dok je u transportnoj kutiji kod kurira. Tu srebrnu traku mozes da skines, i onda ces videti da je kesa samolepljiva. Znaci kesa nije otvarana, vec nije nikada ni iskoristena pre nego je tvoja garderoba ubacena u nju. Roba stoji na policama kao u radnji, a kada je porucimo oni ubacuju u te zastitne kese pa u tako spakovane u kesama u transportnu kutiju. Ja sam vecinu garderobe koja je skalupljena dobio u kesama, svaki komad garderobe u posebnoj kesi, a kosulje sam dobio skalupljene na kartonu sa zastitnim "ciodama".
Dobijes link kad izvuces vaucer, evo da stoji ovde:Kako uopste na sajtu naci tu izdvojenu ponudu?
Vrate ti iznos koji si platio, vaučer ne vraćaju ni u novcu ni kao nov vaučer.Jel ima neko iskustva kako rešavaju reklamacije ako su korišćeni vaučeri sa % popustom?
Ovo šta sam juče dobio je katastrofa, pogotovo odeća, i za neke stvari imaju, za neke nemaju veličinu da zamene...
Scervino, Deltina firma prodavac.
Jel kreiraju novi % popust vaučer ili saberu ostvareni popust pa izdaju novi vaučer u protivvrednosti?
Kapiram dok mi izdaju novi 50% rasprodaje se sve...
To je vise pohvala za Spark, a ne za Ananas. Ananas je samo posrednik izmedju prodavaca i kupaca.Pohvala za Ananas.
Poručio sam juče Xiaomi Air Purifier 4 pro oko 15h i upravo isporučen PostExpresom u Niš. 22000din uz a1000 vaučer , Spark, besplatna isporuka.
To nisam znao. Mislio sam da je Spark SEE doo samo jedna od radnjii, a ono ispade da je zapravo cerka firma Ananasa. Hvala za info!Pa jeste tehnički, nego se ovde Spark predstavlja kao Ananasova "radnja".
Isto samo 500Svaki dan dobijam samo 500din vaučer. Pitam se da li je uopste bitno koji "kvadratić" se klikće ili svaki pokreće istu skriptu sa random vaučerom.
Verujem da planiraju opet nešto za pravi crni petak? Ima li neko info?
Čim se pokrene igra odmah ti je odlučeno šta češ dobiti, biranje polja je samo kozmetičke prirode. Prošle godine se jedno vreme moglo "viriti" kroz developer tools u pregledaču, pa se videlo da su sva polja ista, ali su posle zakrpili.Svaki dan dobijam samo 500din vaučer. Pitam se da li je uopste bitno koji "kvadratić" se klikće ili svaki pokreće istu skriptu sa random vaučerom.
Svaki dan dobijam samo 500din vaučer. Pitam se da li je uopste bitno koji "kvadratić" se klikće ili svaki pokreće istu skriptu sa random vaučerom.
Biće taj vaučer opet na sajtu.Planirao sam 50k+ kupovinu pa lovim onaj od 5000, ali izgleda da nema od toga ništa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari