Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Današnje iskustvo.
Deo oko zaokruženoj sistema, eto zaboravljeni Ananas express mi je doneo deo pošiljke. To je njihova firma
City problematika standard
Fali mi deo pošiljke, a pošiljku ni ne vide da je na dostavi...
Od onoga što je stiglo, Deltina firma pola garderobe otvorena pakovanja, zguzvano, užasno ..
Lego kocke zguzvano, puklo pakovanje ..
Muka u najavi

Vaucer od 5000 preko 35.000 , a vaucer od 10.000 samo 20.000 nidje veze ali super ako je tako, samo mislim da je greska u kucanju. Verovatno treba da je 40.000 ili 50.000 posto je 5 iznad 2 na tastaturi :)
Nije greska. Ne gledaj tako, nego u procentima. 10000 na 20000 je prakticno 50% popusta ako uzmes nesto sto kosta 20000 dinara ili 33% popusta na nesto sto je 30000. Taj od 10000 ce biti redji vaucer. Vaucer od 5000 na 35000 je manji procentualno, ali je privlacan za nekoga ko kupuje ves masinu za 35000, pa snizi na 30000. Svako ce da iskoristi onaj vaucer koji mu odgovara (ako ga dobije naravno :)

Malo njih moze da racuna na vise od 500rsd
Prosle godine je bilo bolje

Od onoga što je stiglo, Deltina firma pola garderobe otvorena pakovanja, zguzvano, užasno ..
Ako mislis na one kese sa srebrnom trakom u njih je garderoba naknadno ubacena zbog transporta da se ne naprasi dok je u transportnoj kutiji kod kurira. Tu srebrnu traku mozes da skines, i onda ces videti da je kesa samolepljiva. Znaci kesa nije otvarana, vec nije nikada ni iskoristena pre nego je tvoja garderoba ubacena u nju. Roba stoji na policama kao u radnji, a kada je porucimo oni ubacuju u te zastitne kese pa u tako spakovane u kesama u transportnu kutiju. Ja sam vecinu garderobe koja je skalupljena dobio u kesama, svaki komad garderobe u posebnoj kesi, a kosulje sam dobio skalupljene na kartonu sa zastitnim "ciodama".

Ako mislis na one kese sa srebrnom trakom u njih je garderoba naknadno ubacena zbog transporta da se ne naprasi dok je u transportnoj kutiji kod kurira. Tu srebrnu traku mozes da skines, i onda ces videti da je kesa samolepljiva. Znaci kesa nije otvarana, vec nije nikada ni iskoristena pre nego je tvoja garderoba ubacena u nju. Roba stoji na policama kao u radnji, a kada je porucimo oni ubacuju u te zastitne kese pa u tako spakovane u kesama u transportnu kutiju. Ja sam vecinu garderobe koja je skalupljena dobio u kesama, svaki komad garderobe u posebnoj kesi, a kosulje sam dobio skalupljene na kartonu sa zastitnim "ciodama".
Ne mislim na to, nego originalna pakovanja.
Par stavri je u originalnom i složenim, a većina u otvorenim, zguzvano, nešto i smrdi, nešto je u običnim kesama...
Košulja je bez kartona i cioda...
Kao smece pred bacanje da sam dobio...
A tek Lego kocke...
Nikad mi odvratni ja garderoba nije poslata sa Anansa

Biće valjda još neki da ne propadne. Spor sam...
Imam neki 30% ako ikome znači

Kako uopste na sajtu naci tu izdvojenu ponudu?

Jel ima neko iskustva kako rešavaju reklamacije ako su korišćeni vaučeri sa % popustom?
Ovo šta sam juče dobio je katastrofa, pogotovo odeća, i za neke stvari imaju, za neke nemaju veličinu da zamene...
Scervino, Deltina firma prodavac.
Jel kreiraju novi % popust vaučer ili saberu ostvareni popust pa izdaju novi vaučer u protivvrednosti?
Kapiram dok mi izdaju novi 50% rasprodaje se sve...

Pohvala za Ananas.
Poručio sam juče Xiaomi Air Purifier 4 pro oko 15h i upravo isporučen PostExpresom u Niš. 22000din uz a1000 vaučer , Spark, besplatna isporuka.

Jel ima neko iskustva kako rešavaju reklamacije ako su korišćeni vaučeri sa % popustom?
Ovo šta sam juče dobio je katastrofa, pogotovo odeća, i za neke stvari imaju, za neke nemaju veličinu da zamene...
Scervino, Deltina firma prodavac.
Jel kreiraju novi % popust vaučer ili saberu ostvareni popust pa izdaju novi vaučer u protivvrednosti?
Kapiram dok mi izdaju novi 50% rasprodaje se sve...
Vrate ti iznos koji si platio, vaučer ne vraćaju ni u novcu ni kao nov vaučer.

PS. jedino dobro što ti varte i novac za isporuku, barem je tako bilo u slučaju reklamacije, ne znam šta bi bilo u slučaju odustanka, mada ovo tvoje jeste reklamacija.

Pa jeste tehnički, nego se ovde Spark predstavlja kao Ananasova "radnja".

Sinoć iskoristio onaj 50% popust ,spakovano
Uvedeno je 150 dinara za plaćanje pouzećem

Majko mila, sreća što im u reklamacijama rade dobri ljudi, samo problem za problemom imam.
Pošta mi izlomila neka vina, City mi je poslao ko zna gde čistač pod pritiskom, Djak slao djubre I od Sparka dobio neko djubre...
Rešavaju ljudi, izlaze u susret...Radije BiH da je bez stresa, ali šta ćeš ..

Ako već ne može kako treba, bar nek je zabavno... :ROFLMAO:

Svaki dan dobijam samo 500din vaučer. Pitam se da li je uopste bitno koji "kvadratić" se klikće ili svaki pokreće istu skriptu sa random vaučerom.

Verujem da planiraju opet nešto za pravi crni petak? Ima li neko info?

Planirao sam 50k+ kupovinu pa lovim onaj od 5000, ali izgleda da nema od toga ništa

Svaki dan dobijam samo 500din vaučer. Pitam se da li je uopste bitno koji "kvadratić" se klikće ili svaki pokreće istu skriptu sa random vaučerom.

Verujem da planiraju opet nešto za pravi crni petak? Ima li neko info?
Čim se pokrene igra odmah ti je odlučeno šta češ dobiti, biranje polja je samo kozmetičke prirode. Prošle godine se jedno vreme moglo "viriti" kroz developer tools u pregledaču, pa se videlo da su sva polja ista, ali su posle zakrpili.

Nazad
Vrh Dno