Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Meni je stiglo za oko nedelju dana.

Izvukao sam jutros vaucer, ali nista mi nije stiglo na mail? Nema ga ni u spam/trash. Jos nekome se desava?
Inace stizale su mi poruke od njih na mail ali za vaucer nema nista.

Komponentu za PC, koristim uvek.
Pisalo je da ce da stigne za 10-15 dana, a stiglo je za oko nedelju dana. Glupe fore ali tako je.
Verovatno su ostavili taj bafer na Ananasu od 15 dana za slucaj da se na isporuku nekog proizvoda ceka duze. Ocigledno da je najmerodavniji termin za isporuku konkretnog proizvoda kod njih onaj koji stoji na njihovom web sajtu.

Vaucer koji sam kliknuo juce (nije koriscen). Mozda nekome bude od koristi (500 RSD): AKN7EMms
1731582370363.png

Može li neko, za nas nove na Ananasu, da ukratko objasni funkcioniše vaučer A1000?

Može li neko, za nas nove na Ananasu, da ukratko objasni funkcioniše vaučer A1000?
Cao, vaucer se unosi pri placanju, nakon sto se prodje pregled korpe, navede adresa i popune podaci (kao sto je napomena pri dostavi). Ako se dobro secam. To je treci i poslednji korak.

Je li ti vauceri (A1000 i A8000) mogu da se koriste bilo kada ili samo u nekim specificnim periodima dana?

Juce kada sam pokusao da unesem A1000, za kupovinu robe iznad 10.000 RSD, Ananas nije odobrio vaucer.

Svaki dan ih puste 300 komada. Pa ako se istroše, čekaš naredni dan.
Bakara je pogrešio, mislio je na a1000 koji važi preko 8000 dinara u korpi.

U toku dana taj vaucer ce malo da radi malo nece, ako ne proradi iz prve probaj jos par puta toku dana, tako je bilo prosle godine pa verujem da je i ove.

Koliko cesto pustaju ove vaucere od 1500 din i 50% na odredjenu ponudu?

Šta si poručivao, ako nije tajna? Jesi koristio vaučere tada?
Neki punjač za baterije, otkazali posle dve nedelje. A luster koji sam naručio za druga sam ja otkazao posle više od mesec dana. I punjač i luster su imali na stanju , lično sam proverio, verovatno ne šalju jer im je na ananasu manja cena.

Isti slucaj i kod mene za a1000, nije radio i posle pola sata prosao. Inace, konstantno dobijam samo vaucere od 500din, a taman sam nasao neku masinu za sudove i cekam onaj od 5 al slaba vajda..na kraju cu uzeti na drugom mestu pa i ako bude malo skuplje.

Nije greška, nego tih vaučera od 10k ima toliko da ti je veća verovatnoća da izvučeš sedmicu na LoTo-u nego vaučer.

Nazad
Vrh Dno