Ja čekam od 24.Da li još neko čeka dostavu pošiljki od strane City Express-a naručenih 25. i 26. novembra? Rok za dostavu je istekao 4. decembra.
Da li možda da se proba sa zvanjem City expressa, ne verujem da ananas može učiniti mnogo ako su ovi iz CE preuzeli paket. Ja isto imam dostavu na paketimat ali nemam nikakav status osim onog od 24. da je paket preuzet i na putu ka paketomatu.Ja sam onda najgori, porudžbina od 23.11, City naravno(status pokusana dostava iako naravno nije). Poslao 1 mejl i 2x pričao sa korisničkim Ananasa. 30.11 mi rekli da je status pogrešan jer nije bilo mesta u paketomatu i da će zatražiti dodatne podatke i objašnjenje od City. 08.12 mi rekli da im City nije dostavio podatke i da će opet poslati upit i intervenisati. Evo prošlo opet 5 dana i ništa...
Ja čekam od 11.11. Navodno su probali 17.11. i od onda ništa.Da li još neko čeka dostavu pošiljki od strane City Express-a naručenih 25. i 26. novembra? Rok za dostavu je istekao 4. decembra.
Ja poručio. Ako stigne častim piće. 😁
Meni su prošle godine izgubili paket. Dobio sam punu refundaciju (sa sve kuponom).Jedna nova poslovica:
Ko ceka njemu paket izgubljen
Placena online sa kuponom. Sta li ce biti sa kupnom MC2500.
Nema sanse da stigneJa poručio. Ako stigne častim piće. 😁
Dezinformacija izgledaIsto i kod mene. Na koju vrednost korpe je taj novi vaucer od 1000 dinara ?
Beskorisno. Lego je preskup kod nas, pogotovo na Ananas, tako da sve ispod 25-30% ne vrijedi ni gledati.Iznenađenje dana!
Iskoristi dodatni popust od 10% za izdvojenu LEGO ponudu.
Ponuda traje samo danas.
Meni juče Ananas poslao email oko 9:30, isporuka bila oko 10:30, City Express.Da li uvek obaveste na dan kad stiže isporuka ili je to samo za M&M službu? Ranije sam uvek naručivao direkt pošiljke, a sad mi za ne-direkt narudžbu od ponedeljka dodeliše City.
Clan 7 i 8Jel stigao nekom ovakav mail? Nije placeno toliko u kesu, osim ako racunaju vrednost pre obracunatih 70% vaucera. Ukupne narudzbine su bile oko 180k, realno placeno oko 60k.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari