Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Da li još neko čeka dostavu pošiljki od strane City Express-a naručenih 25. i 26. novembra? Rok za dostavu je istekao 4. decembra.

Ja sam onda najgori, porudžbina od 23.11, City naravno(status pokusana dostava iako naravno nije). Poslao 1 mejl i 2x pričao sa korisničkim Ananasa. 30.11 mi rekli da je status pogrešan jer nije bilo mesta u paketomatu i da će zatražiti dodatne podatke i objašnjenje od City. 08.12 mi rekli da im City nije dostavio podatke i da će opet poslati upit i intervenisati. Evo prošlo opet 5 dana i ništa...

Ja sam onda najgori, porudžbina od 23.11, City naravno(status pokusana dostava iako naravno nije). Poslao 1 mejl i 2x pričao sa korisničkim Ananasa. 30.11 mi rekli da je status pogrešan jer nije bilo mesta u paketomatu i da će zatražiti dodatne podatke i objašnjenje od City. 08.12 mi rekli da im City nije dostavio podatke i da će opet poslati upit i intervenisati. Evo prošlo opet 5 dana i ništa...
Da li možda da se proba sa zvanjem City expressa, ne verujem da ananas može učiniti mnogo ako su ovi iz CE preuzeli paket. Ja isto imam dostavu na paketimat ali nemam nikakav status osim onog od 24. da je paket preuzet i na putu ka paketomatu.

Poslednja izmena:
Ne mora da znači, meni danas dostavili paket od 26.11. To je 16 dana a njihova procena dostave je bila do 6.12. Dakle sve previše sporo

Kod dobavljača je cena 54k.

Takodje pohvala za M&M. Naručeno 11.12 oko 18h (uz vaučer 1000) i danas (13.12) oko 11h isporučeno.
Bez zamerke na M&M i oko BF gužve, sve dostavljeno na vreme.
CityE takodje sve dostavio, ali naravno sporije nego M&M. Samo za jednu pošiljku probili rok koji se navodi pri kupovini i to za 1-2 dana mislim.
Tako da ovaj BF što se mene tiče bez kritike, i za Ananas i M&M i CityE.

Možda se otvore. I onako sam ih hvalio ovde da mi ništa nisu otkazali. 😁

Sta li ce biti ovaj cetvrti paketic posle ponoci

Isto i kod mene. Na koju vrednost korpe je taj novi vaucer od 1000 dinara ?

Iznenađenje dana!
Iskoristi dodatni popust od 10% za izdvojenu LEGO ponudu.
Ponuda traje samo danas.

Da li uvek obaveste na dan kad stiže isporuka ili je to samo za M&M službu? Ranije sam uvek naručivao direkt pošiljke, a sad mi za ne-direkt narudžbu od ponedeljka dodeliše City.

Iznenađenje dana!
Iskoristi dodatni popust od 10% za izdvojenu LEGO ponudu.
Ponuda traje samo danas.
Beskorisno. Lego je preskup kod nas, pogotovo na Ananas, tako da sve ispod 25-30% ne vrijedi ni gledati.

Da li uvek obaveste na dan kad stiže isporuka ili je to samo za M&M službu? Ranije sam uvek naručivao direkt pošiljke, a sad mi za ne-direkt narudžbu od ponedeljka dodeliše City.
Meni juče Ananas poslao email oko 9:30, isporuka bila oko 10:30, City Express.

Jel stigao nekom ovakav mail? Nije placeno toliko u kesu, osim ako racunaju vrednost pre obracunatih 70% vaucera. Ukupne narudzbine su bile oko 180k, realno placeno oko 60k.

Prilozi

• IMG_6112.jpeg
    IMG_6112.jpeg
    129.8 KB · Pregleda: 241
Još nisam čuo da neko ovo traži... Nisam siguran da je ispravno.

Nazad
Vrh Dno