Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Verovatno će važiti još sutra. Koliko i traje promocija.

Jel vam prihvata vaucere?
Meni nece...
Edit, faraon pisao kada i ja.
Kovi sajt. Tj app, verovatno zato ne prihvata

Da li ce raditi vauceri jos i sutra, 30. je zadnji dan?

Jel imao neko status da je porudžbina delimično spakovana i šta konkretno znači? Svih artikala je prodavac spark i svi su sa one 70% ponude. Znači li da ću dobiti samo deo porudžbine ili da će drugi deo poslati naknadno? Može li negde da se vidi šta će stići?

Drugar mi javlja da neće uspeti da iskoristi kodove za 50%, 70% i mastercard 1500, koji ističu večeras.

Ako ima neko ko je zainteresovan za brzu kupovinu neka javi u poruci, koji mu treba.

Kodovi za 1500din master card, isticu za 2-3h.

GDDMjq14
atyH2Q5q
pTag8Q5e
YkOGtSdy
xccTyQtL

Poslednja izmena:
Jel imao neko status da je porudžbina delimično spakovana i šta konkretno znači? Svih artikala je prodavac spark i svi su sa one 70% ponude. Znači li da ću dobiti samo deo porudžbine ili da će drugi deo poslati naknadno? Može li negde da se vidi šta će stići?
Pogledaj specifikaciju porudžbine. Na nekom ili nekim artiklima ti piše Poručeno npr. 5, spakovano 0. Dobićeš porudžbinu bez nekih artikala.

Stiže ti odvojeno. Može se desiti da ih bude više isporučeno istovremeno (istim kurirom), ali svakako u više paketa.

Otkazali onaj Asus TUF eksterni ssd posle 4 dana, smor.

Mali update na moj problem da je "porudzbina urucena" a niko me nije zvao niti mi je urucena...
Prodje jos jedan dan gde me niko ne zove, support mi ni na mejl nije odgovorio, nista...prosto ne verujem da ovako nesto moze da se desi :)
A za otkazanu porudzbinu..danas legao povrat novca posle 4 dana..

@faraon83 verovatno nema na stanju firme koja prodaje..tako je meni sa tastaturom bilo...

Jel uspeo neko da dobije novi kod zbog povrata ili reklamacije?
Imam promasene brojeve patika i dobijenu pogresnu velicinu majice...
Par ljudi mi dalo kodove i ima da propadne zbog povrata :/

Prodaje Spark, njihova firma...
Neka im ga, dizem ruke.

Tako je bilo i sa gumama, ja porucim oni ih skinu sa stanja. Nakon dva dana mi otkazu porudzbinu i posle pola sata vidim da su ih vratili na stanje za kupovinu...

Ostalo mi je nesto neiskoriscenih mastercard kodova, mislim da svi isticu 30.11. do kraja dana. Imam "1500rsd na minimum od 4000rsd" kao i "2500rsd na minimum od 6000rsd". Prvi koji se jave na PM dobijaju, maksimum 1 kod po clanu. Uslov: 3 meseca na forumu.
Kad podelim sve, javicu ovde da znate da vise nema.
EDIT: Ostalo jos par komada MC1500.

Poslednja izmena:
I meni otkazali tri porudzbine nakon 4 dana. Kada i kako vracaju pare i da li srazmerno odbijaju vrednost vaucera? Da li ih treba zvati ili automatski vrate na racun?

meni malopre uradise povrat novca za asus tuf ssd. Ako naleti ovde kod od 2500din ili mi ga refundiraju stura probacu opet iz principa. :ROFLMAO:

Ostalo mi je nesto neiskoriscenih mastercard kodova, mislim da svi isticu 30.11. do kraja dana. Imam "1500rsd na minimum od 4000rsd" kao i "2500rsd na minimum od 6000rsd". Prvi koji se jave na PM dobijaju, maksimum 1 kod po clanu. Uslov: 3 meseca na forumu.
Kad podelim sve, javicu ovde da znate da vise nema.
hvala za kod 2500rsd na minimum od 6000rsd

Nazad
Vrh Dno