Iskoristen za espresso aparat - hvala!!!2500din vaučer g2o14lk7
Iskoristen za espresso aparat - hvala!!!2500din vaučer g2o14lk7
I nereaktiviranim vaučerimaBeže sa parama i Mastercard podacima.![]()
![]()
Poslao sam ti vaucer na ppJel vam prihvata vaucere?
Meni nece...
Edit, faraon pisao kada i ja.
Kovi sajt. Tj app, verovatno zato ne prihvata
Pogledaj specifikaciju porudžbine. Na nekom ili nekim artiklima ti piše Poručeno npr. 5, spakovano 0. Dobićeš porudžbinu bez nekih artikala.Jel imao neko status da je porudžbina delimično spakovana i šta konkretno znači? Svih artikala je prodavac spark i svi su sa one 70% ponude. Znači li da ću dobiti samo deo porudžbine ili da će drugi deo poslati naknadno? Može li negde da se vidi šta će stići?
Iskoristio YkOGtSdy, hvalaKodovi za 1500din master card, isticu za 2-3h.
GDDMjq14
atyH2Q5q
pTag8Q5e
YkOGtSdy
xccTyQtL
To sam mislio, nadam se ce istim kurirom (istog dana) da ne cekam svaki dan različite paketeStiže ti odvojeno. Može se desiti da ih bude više isporučeno istovremeno (istim kurirom), ali svakako u više paketa.
Iskoristio atyH2Q5q. HvalaKodovi za 1500din master card, isticu za 2-3h.
GDDMjq14
atyH2Q5q
pTag8Q5e
YkOGtSdy
xccTyQtL
Iskoriscen za neki alat. Hvala!mSPIoUrY
2500/6000 MC ako nekome treba
I meni upravo sad stigao mail da su otkazali ASUS Eksterni SSD TUF GAMING AS1000 1TBOtkazali onaj Asus TUF eksterni ssd posle 4 dana, smor.
Aha, bas taj.I meni upravo sad stigao mail da su otkazali ASUS Eksterni SSD TUF GAMING AS1000 1TB
hvala za kod 2500rsd na minimum od 6000rsdOstalo mi je nesto neiskoriscenih mastercard kodova, mislim da svi isticu 30.11. do kraja dana. Imam "1500rsd na minimum od 4000rsd" kao i "2500rsd na minimum od 6000rsd". Prvi koji se jave na PM dobijaju, maksimum 1 kod po clanu. Uslov: 3 meseca na forumu.
Kad podelim sve, javicu ovde da znate da vise nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari