Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Bio onaj racunar od 3k sto neko objavio, i ja naravno zasto da ne narucim, sad su mi otkazali porudzbinu bez ikakvog objasnjenja (ocekivao sam obavestenje u smislu izvinjavamo se greska) ali sta se desava taj racunar nije vise bio dostupan a sad je opet dostupan i ja ponovo narucim namerno kad vec izazivaju, ja razumem gresku ali ne razumem kad ne isprave

Inace kome treba nek sejavi:
50% x4
500 din x2

Bio onaj racunar od 3k sto neko objavio, i ja naravno zasto da ne narucim, sad su mi otkazali porudzbinu bez ikakvog objasnjenja (ocekivao sam obavestenje u smislu izvinjavamo se greska) ali sta se desava taj racunar nije vise bio dostupan a sad je opet dostupan i ja ponovo narucim namerno kad vec izazivaju, ja razumem gresku ali ne razumem kad ne isprave

50% x4
500 din x2
opet je dostupan? Ja sad proverih, i dalje piše nema na stanju…
I mene iritira to kad odbiju bez razloga, sad videh za tastaturu što su me odbili iz ComputerLanda, tamo na sajtu CL-a nije na stanju…a na Ananasu dostupno…

50% x4
500 din x2
Uspeo i ja da porucim, pa aj da vidimo 😂

Juče MC 1.500 uslov 4k, danas MC 2.500 uslov 6k u korpi.

@nenadwebivi i sad je dostupan i cena idalje ista, kad smo videli mi smo iznarucivali i onda smo "pokupili" sve a sad otkazuju pa je zato dostupan umesto da jednostavno obrisu ili promene cenu. Ovo je jezivo, to jeste nerealna cena, ali da li je to nas problem?! Da je cena 5x veca od realne (sto ima) i kad neko naruci sto onda ne odbiju tako -.-

Koji god vaučer da upišem nije validan, i vaučer koji je neposredno stigao. Da nije neki ban?

MC vaučer od 1500.
GNRCft2H

@nenadwebivi i sad je dostupan i cena idalje ista, kad smo videli mi smo iznarucivali i onda smo "pokupili" sve a sad otkazuju pa je zato dostupan umesto da jednostavno obrisu ili promene cenu. Ovo je jezivo, to jeste nerealna cena, ali da li je to nas problem?! Da je cena 5x veca od realne (sto ima) i kad neko naruci sto onda ne odbiju tako -.-
Otkazana :LOL:

Još jedan MC od 1500.
DBDqSRA9

Ako neko ne sta da potrosi vaucere/pare, uzeh upravo kadicu za gepek Gledring, sa vaucerom od 2500 izadje 4300, sta je na nivou kojekakvih na KP, a Gledring je po komentarima medju kvalitetnijim kadicama i patosnicama na trzistu.

Mene bi zanimalo da li je iko od vas dobio 10k vaucer (najveci), meni za konf fali jos cpu i imam 2500mc za to medjutim ako je neko dobio onda postoji neka mala sansa/nada pa da sacekam mozda mi se posreci (automatski bi to znacilo da za iste pare uzmem znatno bolji)

@r3ma i meni po drugi put otkazali sad a oglas idalje dostupan za narucivanje, obmana veka.

Napravio sam nekoliko naloga i na tri različita sam obavio kupovinu sa istom MC karticom, da nije zbog toga neka blokada?

E vidis to je vrlo moguce, zasto si to uopste radio kad si mogo sve sa jednog naloga da kupis?!

@ironmanbg
Desi se ponekad da vauceri iz nekog razloga ne rade, bar kod mene, samo probas kasnije...
Evo, pre sat vremena nije radio, a sad probao, prolazi najnormalnije...

Ne bi trebalo, kada blokiraju obrišu ceo nalog. I ja imam par naloga i plaćao istom karticom, takodje na 2 naloga (iz porodice) pošto nisu imali Master karticu platili smo mojom.
Samo se nadam da će svima kojima sam "provukao" karticu i stići porudžbine da ne čekam da se smiluju da izvrše povrat i da ganjam banku 😁

--------
Upravo isporučili pakete što sam stigao da isklikćem kada je bio onaj bug tj popust 70%
Naručio neki aku alat, tegove i par stvari odeće. Iznos 80.000 plaćeno 24.000 (y)
Moji preuzeli paket, pa kada dodjem kući da otvorim i vidim da li su sve i spakovali 😁

Poslednja izmena:
MC2500 od pre 1 sata ekFNb4vo
Probajte da li radi

Takodje danas m&m isporucio dve "glavne" porudznbine od cetvrtka sa 70%, sto se mene tice za Ananas ovaj put velika pohvala, ne zbog toga sto smo fakticki dzabe uzimali, nego su kao prvo sve ispostovali bez otkazivanja i bez cekanja.

Meni nije, ali probaću, baš dok ne ubodem 😂😂
pa idiotizam je ako farbaju ljude sa time, upravo to, nije moj problem… I najgluplja stvar je to kao otkazivanje, bez obrazloženja po kom osnovu tj zbog čega…

p.s. mene zanima da li je iko dobio neki “jači” vaučer od ovih 50%,70%,500din i 1500/2500mc?

Ja sam patike i posteljinu (sa 70% liste) naručene u četvrtak oko 11h preuzeo već u petak iz paketomata, što je stvarno za pohvalu.
Ostatak neki treba danas da stigne...

Ne izlazi mi vise pokloncic da pokrenem nagradnu igru. Jel to gotovo ili kod mene bug ?

Nazad
Vrh Dno