opet je dostupan? Ja sad proverih, i dalje piše nema na stanju…Bio onaj racunar od 3k sto neko objavio, i ja naravno zasto da ne narucim, sad su mi otkazali porudzbinu bez ikakvog objasnjenja (ocekivao sam obavestenje u smislu izvinjavamo se greska) ali sta se desava taj racunar nije vise bio dostupan a sad je opet dostupan i ja ponovo narucim namerno kad vec izazivaju, ja razumem gresku ali ne razumem kad ne isprave
Inace kome treba nek sejavi:
50% x4
500 din x2
Uspeo i ja da porucim, pa aj da vidimo 😂Bio onaj racunar od 3k sto neko objavio, i ja naravno zasto da ne narucim, sad su mi otkazali porudzbinu bez ikakvog objasnjenja (ocekivao sam obavestenje u smislu izvinjavamo se greska) ali sta se desava taj racunar nije vise bio dostupan a sad je opet dostupan i ja ponovo narucim namerno kad vec izazivaju, ja razumem gresku ali ne razumem kad ne isprave
Inace kome treba nek sejavi:
50% x4
500 din x2
pa taj je uslov od pocetka akcije,a ne od juceJuče MC 1.500 uslov 4k, danas MC 2.500 uslov 6k u korpi.
Otkazana@nenadwebivi i sad je dostupan i cena idalje ista, kad smo videli mi smo iznarucivali i onda smo "pokupili" sve a sad otkazuju pa je zato dostupan umesto da jednostavno obrisu ili promene cenu. Ovo je jezivo, to jeste nerealna cena, ali da li je to nas problem?! Da je cena 5x veca od realne (sto ima) i kad neko naruci sto onda ne odbiju tako -.-
Možda je moje pitanje banalno, ali imaš li sačuvanu MC karticu na nalogu?Koji god vaučer da upišem nije validan, i vaučer koji je neposredno stigao. Da nije neki ban?
Više ne radi.MC2500 od pre 1 sata ekFNb4vo
Probajte da li radi
Meni nije, ali probaću, baš dok ne ubodem 😂😂@nenadwebivi i sad je dostupan i cena idalje ista, kad smo videli mi smo iznarucivali i onda smo "pokupili" sve a sad otkazuju pa je zato dostupan umesto da jednostavno obrisu ili promene cenu. Ovo je jezivo, to jeste nerealna cena, ali da li je to nas problem?! Da je cena 5x veca od realne (sto ima) i kad neko naruci sto onda ne odbiju tako -.-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari