Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Dosta clanova me je pitalo za visak vaucere, s obzirom da vaze 7 dana, prvo da se skontam za sta mogu da iskoristim pa ce biti i deljenja, sigurno necu iskoristiti svih 9 kojih sam danas uhvatio. Tako da ocekujem u toki sledece sesmice deljenje vaucera na izvolite, kraj je vaucera, pa ko je hteo da iskoristi iskoristio je...

Jel neko skontao neko bilo kakvu pravilnost oko dodeljivanja vaucera? Nema veze VPN, dal se otvara ujutru ili uvece, koji je browser, istorija kupovina...
Ja prvi dan izvukoh jedan, od tada nista. A svaki dan pokusavam. Dvocifren broj naloga.

Jel neko skontao neko bilo kakvu pravilnost oko dodeljivanja vaucera? Nema veze VPN, dal se otvara ujutru ili uvece, koji je browser, istorija kupovina...
Ja prvi dan izvukoh jedan, od tada nista. A svaki dan pokusavam. Dvocifren broj naloga.
Moras da se opustis kad otvaras polja, da ne dises duboko, da se ne unosis facom u monitor/ekran i da ti se ne sire zenice, misli na nesto sasvim deseto, recimo kojom brzinom treba da se kreces izmedju dva semafora da bi te ispostovao zeleni talas, uopste ne razmisljaj o vremenu/satnici, ananasu i broju naloga. Nemoj da se vrtis na stolici. Iznenadices se koliko sve uspeva ;)

Da li je neko porucivao skoro sa nekim od kodova?
Cim kliknem poruci, dobijam server se ne odaziva posle 2 minuta i u inbox mi se vrati taj isti kod koji sam iskoristio....

Je l' se dobija neki mejl kad se preuzme posiljka za isporuku?
Juce sam narucio previscivac vazduha, ocekivao sam isporuku danas, ali nit' neko zove, nit' mi je ikakav mejl stigao..

Moj paket spakovan u subotu za preuzimanje od kurira (ako je verovati statusu na sajtu), čeka se City express... mada ovo express mi nešto ne ide, pre bih rekao slowless. Hajde za vikend što ne preuzimaju to je OK, ali danas je treći radni dan. Pa gde je taj SPARK odakle šalju?

Vi što češće naručujete koliko dana je potrebno da prođe dok kurir ne preuzme pošiljku?

Zavisi kako sta, mi smo u ponedeljak uvece narucili pelene (Spark prodavac), stigle juce ujutru, City dostavljao. A sinoc narucen neki alat (opet Spark) ali je porudzbina na "obradi".

Da li je možda neko od vas kupio ovaj monitor?

Kakvi su utisci?

Jeftiniji je tu nego u drugim prodavnicama, pa još ako naiđe i neki dobar vaučer ispada povoljno...

Kako kupujete gume preko ovih vucera?
Ne stavljaju se sve 4 gume u korpu pa narucuje, nego se narucuje jedna po jedna?
imam 4 vaucera po 1500 dinara, pa računam da se isplati

Magacin im je u Novoj Pazovi. Zavisi i gde živite. Retko očekujem da nešto što poručim danas, već sutra stigne. Ja sam nešto poručio u nedelju što je imalo oznaku direkt, a stiglo mi je u utorak, s tim da je pisalo da isporuka može biti od ponedeljka do srede, tako da je stiglo i dan pre procenjenog roka. Imao sam i neki artikal koji je bio od drugog prodavca, pa je odvojeno stiglo, i to je stiglo u sredu, s tim da je procenjeno vreme da će stići najranije u sredu, a najkasnije u sledeći ponedeljak, tako da je i tu isporuka bila relativno brza.

Jel ima danas nekih ulova, bagova?
Samo 500 grebemo.
A *****ali me za fritezu, nisu obezbedili drugu, posto sam vratio onu koja je stigla ostecena, niti su mi dali novi kod

Slabo, juce gospodja "ogrebala" 2500 za placanje mastercardom, lovim jos jedan al' ne ide.

Meni jedna stvar nije jasna:

Naručio pre neki dan dva parfema, jedan 5000, drugi 1050, ukupno 6050. Iskoristimo vaučer od 1000 dinara, otkažu mi jeftiniji, nakon toga na sajtu stoji u porudžbinama: "Za uplatu: 3708", a kurir iz City-a mi danas naplati 4100.

NIsam ja preuzimao paket, pa nisam mogao da pitam u čemu je fora, moguće da je kurir nešto uzeo sebi u džep, ali opet, kojom logikom na sajtu stoji da je za uplatu 3700?

Naručio pre neki dan dva parfema, jedan 5000, drugi 1050, ukupno 6050. Iskoristimo vaučer od 1000 dinara, otkažu mi jeftiniji, nakon toga na sajtu stoji u porudžbinama: "Za uplatu: 3708", a kurir iz City-a mi danas naplati 4100.

NIsam ja preuzimao paket, pa nisam mogao da pitam u čemu je fora, moguće da je kurir nešto uzeo sebi u džep, ali opet, kojom logikom na sajtu stoji da je za uplatu 3700?
Verovatno je neka greska sa tom cenom od 3700, obzirom da je bio vaucer bio na 1000din a cena parfema je umanjena za 1300.

Pre su uvek obracun radili tako sto procentualno umanje vrednost kupona. U tvom slucaju bi bilo

(5000:6050)*1000=826.45
5000-826.45=4173.55

Ali ako ti stoji za uplatu 3700, onda su mozda nesto menjali, pa se zeznuli i obracunali po starom. Mada nije mi jasno kako su dosli do 3700, ako je vaucer od 1000, a cena 5000

To 3700 ti stoji u onim pdf dokumentima(specifikacija/racun)?

Poslednja izmena:

A da nisi možda naručivao iz 2 različite radnje, pa si u tom slučaju, ako nisi član Ananas kluba imao i poštarinu (koja je čini mi se 399 din.) na taj parfem od 1000 din. ?
To mi deluje jedino smisleno u celoj priči.

Nisam, oba su preko Sparka kupljena.

Izgleda da je problem sa sajtom, pošto u pdf računu stoji ispravna cena, izračunata baš onako kako je napisao @markomix , dok na sajtu stoji ovo:
Screenshot_20231123-000709~2.png

Potpuna glupost, budući da mi ta cena stoji od momenta kada sam dobio status da je porudžbina delimično spakovana, bezveze dovode kupce u zabunu, pošto račun izdaju tek dan pred slanje.

Pa onda jedino da se žališ, što bi poklonio 400 dinara bilo kome...

Nazad
Vrh Dno