Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ne znam da li neko kacio, meni se cini da je ovo jako dobra ponuda, ako se ne varam vrh mini led ponude kod heisens-a.

za taj novac najbolji tv, prosle godine su imali oled za te pare, ali vidim da vise tog modela nema nigde...i ko zna kako se pokazao... ovo je bestbuy i to mu je realna cena, tako da ako planiras da uzimas uzimaj ili cekaj sledecu godinu kada bi trebalo da mu jos padne cena, ali je pitanje kada

Ovo preimenovanje teme nema smisla, 90% korisnika nece razumeti o cemu je rec ili nece moci da pronadju bas taj post.
@Djilkosh_Ns ako vec hoces da skrenes paznju ljudima na to, bolje da si napisao odmah u naslovu "Ananas (zabranjeno traziti kupone, sledi ban)" ili tako nesto.

I ja danas konacno izvukoh nesto sto nije vaucer od 500 din :D

Ako nekome treba Mastercard vaucer od 2500 din - vazi za ceo asortiman neka se javi slobodno.

EDIT: Vaucer otisao kolegi athlon87

Jednom mi je stigla polomljena elektricna cetkica za zube, nudili su mi povrat novca ali sam trazio zamenu posto je bila na popustu i logicno radije bih cetkicu nego novac, dosao je kurir po paket, i posle otprilike nedelju dana su mi poslali drugu.
Zanimljivo da su ponudili novu. Imao sam sličnu situaciju za električnu četkicu (DOA), ali su mi eksplicitno rekli da nije moguća zamena za novu, već isključivo povraćaj novca na račun. Isto i za uljani radijator, koji je stigao oštećen.

Ako se jos neko interesuje za gume Sava 17" letnje stigle DOT je april 2022. Znaci malo bajato, ali pise na njima Made in Germany. Ne videh to vec godinama :)

za taj novac najbolji tv, prosle godine su imali oled za te pare, ali vidim da vise tog modela nema nigde...i ko zna kako se pokazao... ovo je bestbuy i to mu je realna cena, tako da ako planiras da uzimas uzimaj ili cekaj sledecu godinu kada bi trebalo da mu jos padne cena, ali je pitanje kada
Ma uzeo bih ga ja verovatno, nego sam planirao renoviranje tek na prolece, ne svidja mi se sto je ips i sto ima malo zona zatamnjivanja, ali za ove pare u ovoj dijagonali mislim da nema bolje. Zanima me da li rade sve funkcije kada slika ide sa nekog eksternog izvora kao sto je recimo android box. Znam da je bila neka prica o tome , e sada da li bese to vazi za tcl ili heisense?

Izgleda da su zavrnuli slavinu, niko se ne hvali da je dobio nesto, nema kupona da propadnu.
A i oni imaju pikicarsku fori, kao rasprodato, pa posle ima
Evo upravo otisao da vidim taj Hisense tv jos jednom sto pominju kolege i da izvucem kupon za danas - 1500din.

1700583387905.png

Dosad su svi bili od 500, ovo mi je prvi veci sto sam izvukao... Ali prvu nedelju izvlacenja sam propustio, i ne setim se da izvlacim bas svaki dan.

Meni danas kanuo 2.5k MC za korpu 6k.
Novi, danas registrovan nalog, i eto ga prvo izvlačenje. Kod mene na pravom nalogu (jedinom do sada) samo 500, ali ne otvaram baš svaki dan.

Evo kako kolega rece da je dobio odem probam, sa 2 naloga zaredom ubodem dva vaucera. Master 2500 preko 6000 i Master 1500 preko 4000.

Do sada prvi, a da nisu od 500.
I odem ponovo, sa dva random naloga, i opet uhvatim ista po 1500 i 2500.

Prilozi

• Screenshot_20231121_172407_Chrome.jpg
    Screenshot_20231121_172407_Chrome.jpg
    69.4 KB · Pregleda: 41
  • Screenshot_20231121_172448_Chrome.jpg
    Screenshot_20231121_172448_Chrome.jpg
    69.3 KB · Pregleda: 41
Poslednja izmena:
Isto, danas Mastercard 2 500 na iznad 6 000. Prethodno je bilo dva puta Mastercard 1500/4 000.
Imam samo jedan nalog i do skoro nista nisam kupovao na Ananasu. Sada klikćem svakog dana na gift mašinu. Ove Mastercard vaučere do sada sam svaki iskoristio.

Ne znam da li je neki bug ili sta... Evo klikcem zaredom sa raznih naloga, jos 5 vaucera pored ovih 4,sve po 1500 i po neki od 2500.

Da li ima na Ananasu da se kupi album za skupljanje vaučera? Jel kupuje neko nešto na Ananasu ili samo otvarate i sakupljate vaučere?!

Da li neko zna, da li postoji opcija npr Xiaomijev proizvod kupljen na ananasu reklamirati direktno u nekoj od xiaomi radnji po soping centrima?

Da li neko zna, da li postoji opcija npr Xiaomijev proizvod kupljen na ananasu reklamirati direktno u nekoj od xiaomi radnji po soping centrima?
Ananas je samo prodavac. Reklamaciju radis u ovlascenom servisu za taj proizvod.

To su oni Mastercard vauceri prvobitno namenjeni za svakog ko plaća mastercard karticom pa su naknadno izmenili pravila i sad im je ostalo viška :)

Crafter​

Prodavac CRAFTER poklanja 1.000 RSD za kupovine Crafter asortimana veće od 15.000 RSD uz promo kod: CRAFTER1000

Cookingmax​

Prodavac COOKINGMAX poklanja 1.000 RSD za kupovine Cookingmax asortimana veće od 6.000 RSD uz promo kod: COOKINGMAX1000

Minotti​

Prodavac MINOTTI poklanja 1.000 RSD za kupovine Minotti asortimana veće od 6.000 RSD uz promo kod: MINOTTI1000

4kids​

Prodavac 4kids poklanja 1.000 RSD za kupovine 4kids asortimana veće od 12.000 RSD uz promo kod: 4KIDS1000

Tempo Tehnika​

Prodavac TEMPO TEHNIKA poklanja 1.000 RSD za kupovine TEMPO TEHNIKA asortimana veće od 20.000 RSD, na sve osim akcijske ponude, uz promo kod: TEMPOT1000

Beltris​

Prodavac BELTRIS poklanja 500 RSD za kupovine Beltris asortimana veće od 5.000 RSD uz promo kod: BELTRIS500

Computerland​

Prodavac COMPUTERLAND poklanja 1.000 RSD za kupovine Computerland asortimana veće od 4.999 RSD, uz promo kod: COMPUTERLAND1000

Porečje Vučje​

Prodavac POREČJE VUČJE poklanja 500 RSD za kupovine Porečje Vučje asortimana veće od 5.000 RSD, uz promo kod: PORECJEV500
Kakvi vanzemaljci 👽, baš su se pretrgli 😵‍💫
Kao da već nemamo dovoljno kupona od 500din za kupovinu od 5000.

Bug je izgleda bio u nekom trenutku dana. Ja sam jutros i malopre izvlacio i daje po 500 hahah

Imam jedan mastercard 1500 na 4000 ko se prvi javi porukom ispod da mu treba (ne privatnom)

Da pomenem i ja još jednom, zbog prevelikog šuma u temi, zabranjeno je traženje vaučera. Ko želi da ponudi vaučer, to je uvek dobrodošlo.

Editovan naziv teme, pa se nadam da je sada sve jasno.

Da li je dozvoljena razmena vaucera? Verujem da bi se neki i/ili mnogi menjali ako su dobili neki od vaucera za usisivac/airfryer/tv i slicno?

Nazad
Vrh Dno