Jos ce da ispadne da smo mi sa bencha ceo deciji dodatak i celu dedinu penziju decembarsku prokockali na ananasu..Ananas je dao kupon da bi vecina ljudi sa slabijom platnom moci priustio nesto sebi ali zbog preprodavaca ne mogu kupiti.
Pa ovi su ako se ne varam bas danas u dnevnoj stampi objavili da su nemocni kada su u pitanju nestanci posiljki sa aliexpressa,a ovo sa kuririma mu dodje nekako slicno...
Eno ih plaču... Koliko se sećam još ništa nisi ni kupio.Ma i ovde su ljudi loši. Baš ih briga za vas par što ste prevareni, bitno da su oni svoje dobili pa osećaju i potrebu da brane ananas ko da im je rod rođeni.
Što se mene tiče, dok ne vidim da je ananas rasčistio lopove u svojim redovima (ili kurirskom), ne pada mi na pamet dinar da im dam.
Niko ovde njih ne brani... bar ja to nisam tako svatio, ja sam sa dve kupovine zadovoljan ali sam ih isto tako danas zvao da kazem da nije uredu ako sam se odjavio sa email liste da mi svakako ponovo na istu adresu stizu promocije o kojekakvim akcijama i bonus kodovi.Ma i ovde su ljudi loši. Baš ih briga za vas par što ste prevareni, bitno da su oni svoje dobili pa osećaju i potrebu da brane ananas ko da im je rod rođeni.
Što se mene tiče, dok ne vidim da je ananas rasčistio lopove u svojim redovima (ili kurirskom), ne pada mi na pamet dinar da im dam.
To si u pravu ne moze ovde niko da im pomogne ako oni sami sebi ne pomognu. Doju i kukaju nema mi ga poklon neko mi ukrao poklon, gde je moj poklon i na tome se zavrasi. Ja ih ne razumem sta hoce neka odu u inspekciju ili policiju. Koliko se secam u Decembru i Januaru lepo pisalo da poklone deli Master Kartica a ne ananas i da odvojeno stizu, a oni zapeli za ananas mesto da jure MC.Eno ih plaču... Koliko se sećam još ništa nisi ni kupio.
Kolege su dobili više nego korektne savete, ne može im niko osim njih samih pomoći i umesto njih odlučiti da li im se isplati cimanje ili ne.
Ajde mi objasni kako da im pomognemo da mesto njih odemo u inspekciju, policiju ili u udruzenje potrosaca. Oni neka sede kuci samo neka kukaju mi da im donesemo poklon kuci. Lepo te pitam kako da im ja pomognem objasni mi da ne bi bio los covek?Ma i ovde su ljudi loši. Baš ih briga za vas par što ste prevareni,
Za početak, tako što nećeš da nam skačeš po glavi zato što smo došli ovde da potražimo savet.Ajde mi objasni kako da im pomognemo da mesto njih odemo u inspekciju, policiju ili u udruzenje potrosaca. Oni neka sede kuci samo neka kukaju mi da im donesemo poklon kuci. Lepo te pitam kako da im ja pomognem objasni mi da ne bi bio los covek?
Niko vama ne skace po glavi, vec su vam da li savet i rekli sta da radite a vi opet jedno te isto vrtite toliko.Za početak, tako što nećeš da nam skačeš po glavi zato što smo došli ovde da potražimo savet.
Čoveku jednostavno smeta taj naš mentalitet da nas ne interesuje tudja muka sve dok je i sami na svojoj koži ne osetimo, čak nam i godi u mnogim slučajevima.
Kad bismo svi burno reagovali na svaku nepravdu, mnogo redje bi se dešavale.
SrecnoAjmo ponovo, javite se zdruzeno u isto vreme. Vrati se gore imas aliku udruzenja potrosaca
Ja danas porucih nesto od SPARKa i jos nije ni obradjeno,tako da ne ocekujem isporuku pre praznika,mada se potajno nadam da ce se u toku noci nesto lepo desitiKoliko mogu da vidim brzina pakovanja se vratila, narudzbina napravljena u nedelju je spakovana jutros u oko 7 pre podne i kurir je preuzeo istu.
Ja danas porucih nesto od SPARKa i jos nije ni obradjeno,tako da ne ocekujem isporuku pre praznika,mada se potajno nadam da ce se u toku noci nesto lepo desiti![]()
Hmm, meni se cini da ti radis za Ananas... /sKupovao sam preko ananasa i pre ovih kupona i moj prvi utisak je bio, da sam odusevljen brzinom isporuke. Recimo, narucim nesto iz adirekt dela u ponedeljak u 20 casova i kurir to donese sutra oko 9 sati pre podne. Kada je krenula navala sa kuponima cekao sam 7 dana da spakuju naruceni ssd disk. Koliko mogu da vidim brzina pakovanja se vratila, narudzbina napravljena u nedelju je spakovana jutros u oko 7 pre podne i kurir je preuzeo istu. Nisam otkrio od cega zavisi ali posiljke u NS mi donosi naizmenicno City, DHL i M&M. City puni paketomat a M&M koliko sam video ne raznose posiljke svakog dana.
Od poklona sam dobijao ukrase i usisivac, sve je stiglo bez problema. Poklone je iskljucivo isporucivao M&M, cak su mi na kraju dosadili ali sam svaki preuzeo. Nisam stekao utisak da bi bilo koga prevarili, pre isporuke sve ocitavaju sa uredjajem i tesko se moze napraviti greska.
Eksrepsno sam dobio odgovor tj poziv od osobe koja se predstavila kao Marko Carevic, mada mi je to malo cudno jer je to direktor, na ovo sto si mi napisao da posaljem plus sam dodao neke stvari. Rekli su da ce mi televizor biti isporucen koliko vec za sat ipo vremena, Inace sam u mejlu koji sam poslao drzao i Marka Carevica u cc...nije tesko provaliti kako im idu mejlovi..Super su ti odgovorili. Sada nastupaš ti.
Traži fotokopiju dostavne knjige tj. potvrde potpisa za koji tvrde da ti je uručen paket (neophodan podatak za posedovanje). Napiši im poruku u kojoj tvrdiš da to nije potpis tvog oca. Da ćeš istu poruku koju šalješ njima proslediti i RATEL-u (Regulatorna agencija koja je između ostalog nadležna i za poštanski saobraćaj), da ćeš angažovati grafologa i čitav slučaj prijaviti policiji. Ako ti ne odgovore, obavezno se obrati RATEL-u, Efektivi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari