Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Stisli se za onaj vaucer od 5000. Proizvod mi vec dva puta poskupeo od tada.

Stisli se za onaj vaucer od 5000. Proizvod mi vec dva puta poskupeo od tada.
Pa to im je fora da što češće ulazimo i proveravamo na sajtu.
Uglavnom Ananas mi je mnogo više dao nego ja njemu tako da ne treba biti od onih kojma jednom ako ne učiniš sledi pljuvačina.

Pa to im je fora da što češće ulazimo i proveravamo na sajtu.
Uglavnom Ananas mi je mnogo više dao nego ja njemu tako da ne treba biti od onih kojma jednom ako ne učiniš sledi pljuvačina.
Naravno. Vecinu puta narucim i bez nekog vaucera, nego ovde mi trazi samo za dostavu 2790, plus dva puta poskupljuju proizvod, pa mi se isplati ako umanjim za 5000.

nWX7UKFZ
500/4000

Juce mi poslali, a ja dok sam cekao vaucer, robu porucio na drugom mestu. Ne znam do kad je aktivan. Mozda veceras/sutra istice.

Da li neko ima vaučer na kupovinu preko 30.000?
Probao sam ovaj za 2k, rekoh da pitam da li možda ima neko 3k.
Hvala.

Ja ga cekao al sta mi znaci. Kad iskoristim a5000, i sa tom cenom nisu konkurentni bas ima i za jeftinije graficke u drugim radnjama (recimo monitor).

Ja ga cekao al sta mi znaci. Kad iskoristim a5000, i sa tom cenom nisu konkurentni bas ima i za jeftinije graficke u drugim radnjama (recimo monitor).
To zavisi od komponente do komponente (a i od trenutka kupovine, jer se cene menjaju). Nekada se stvarno može dobro uštedeti + imaš besplatnu dostavu. A nekada i ne baš...

Zna li neko na koju foru šalju 500 na 4000 i kako doći do njega? Nekad ranije mi je stizalo, duže vreme ne dobijam...

Konacno docekam a5000, a oni mi bas danas po treci put poskupe proizvod. Ali ajde, sada sam valjda sve kupio.

Mora dobro da se prati sajt, recimo klimu koju sam ja kupio uz vaučer 5000 izašla me skuplje nego što je drugar poručio sa vaučerom od 3000. Nije neka velika razlika, dodje skoro isto samo je psihološki osećaj da si navodno uštedeo 5000 bolji nego onaj da kažeš da si uštedeo svega 3000.

Prilozi

• InShot_20250728_175118382.jpg
    InShot_20250728_175118382.jpg
    99.7 KB · Pregleda: 57
Nekad kada neće da prođe, ume kasnije da hoće.
Potrebno je probati nekoliko puta (u par vremenskih intervala).

Ima li neko kupon od 1000 na 5/6000

Jesi li probao da platiš? Stvarno ostaje vaučer, ali kada pokušaš da platiš, kaže da je vaučer istekao (bar je u mom slučaju bilo tako jednom, nisam više puta pokušavao).

Danas opet aktiviran a5000 stigao mi mejl pre 15-ak minuta

ima li neko kupon od 500/4000 ili 1000/5-6000 hvala
hvala @filni

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno