vladimirperic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.04.2017
- Poena
- 95
Da li je neko ima vaucer od 5000 na 35000+ i raspolozen je da ga podeli? Unapred hvala
I meni bi trebalo, bar 1 kom, fala lepo.
Da li je neko ima vaucer od 5000 na 35000+ i raspolozen je da ga podeli? Unapred hvala
Hvala, naručen bojler.Kome treba..
3000 iznad 20k din
Ka668F
Gde uopste skupljate vaucere? Jel objave na sajtu ili negde drugde?5000 RSD, par puta mesečno je na raspolaganju.
Stavi proizvodAko neko ima neki vaucer za preko 10k kupovine, bar da dostavu “ubijem”, posto su razliciti prodavci.
Stavi artikal u korpu i probaj da ga kupiš sa a1000 ako ne prodje možda ti u toku dana na meil pošalju kupon a1000, meni je tako nekoliko puta prošlo.Ako neko ima neki vaucer za preko 10k kupovine, bar da dostavu “ubijem”, posto su razliciti prodavci.
Nije mi proslo sa a1000. 3 dana mi stoji u korpi, nisam dobio mail.Stavi proizvod
Stavi artikal u korpu i probaj da ga kupiš sa a1000 ako ne prodje možda ti u toku dana na meil pošalju kupon a1000, meni je tako nekoliko puta prošlo.
Ka668F 3000 na 20000+ radi i daljeDok docekam onaj vaucer od 5000, oni poskupise proizvod. Na kraju ce me isto izaci. Prosli put su prihvatili i dok sam se vratio da ubacim jos neki proizvod oni ga ponistili. Jos nikad nisu dali neki personalizovani sem rodjendanski.
Cim je poskupeo znaci ovih dana ocekuj a5000😂Dok docekam onaj vaucer od 5000, oni poskupise proizvod. Na kraju ce me isto izaci. Prosli put su prihvatili i dok sam se vratio da ubacim jos neki proizvod oni ga ponistili. Jos nikad nisu dali neki personalizovani sem rodjendanski.
Prošli mesec je bio dva puta. Jednom 23.6. ovog meseca je bio od 7 do 11 svaki dan 13.7 za spark odabrane, tako da bi trebali uskoro da budu, jer u u međuvremenu bili 2000 i 3000 nekoliko puta.Cim je poskupeo znaci ovih dana ocekuj a5000😂
Da samo što na Ananasu kad primeniš 5k vaučer i dodaš poštarinu opet bude jeftinije nego kod ostalih. Bar je tako u 90% slučajeva što sam ja proveravao i kupovao.Pa vec pisao, cim puste vaucer poskupe proizvodi. Inace na sajtovima pravih prpdavnica je vrlo verovatno jeftinije, pa proverite direktno tamo, recimo na big bang umesto na ananasu prvo.
Hvala. PotvrdjujemKa668F 3000 na 20000+ radi i dalje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari