Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

DukeLander

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
03.11.2008
Poena
1,205
Tema predvidjena samo za potraznju i razmenu Ananas vaucera, da se tema o Ananasu ne bi zatrpavala zahtevima i da bi sacuvali starije clanove od iskusenja i bespotrebnih kazni i gde bi takodje stariji clanovi imali prilike da pomognu starijim kolegama koji imaju potrebu za vaucerima.

Da bi se zastitili od navale clanova koji su se registrovali samo zbog potraznje vaucera, tema ima jedan jedini uslov:

Za potraznju i razmenu je potrebno imati minimum 6 meseci staza na forumu.

U slucaju krsenja ovog jedinog pravila sledi instant trajni ban sa foruma.

Zahvaljujemo na saradnji.

Poslednja izmena:
Podelio sam par komada od 1000 din, podelicu jos ako bude.
Delim na pp iskljucivo.
Ostavio bih ovde ko je dobio vaucere, kako ne bi stalno bili jedni isti ljudi. Jel to OK administracijo?
Posto sam podelio sta sam imao, bio bih zahvalan ako neko ima vaucer od 5000 da mu ne treba.
Ako neko ima taj od 5000 viska, a treba mu od 1000, revansiracu se prvom prilimom.

Drugari ako je nekom preskocio jedan od 1000, bio bih zahvalan. Treba mi za kancelarijsku stolicu posto sam trenutnu demolirao :)

Takodje bih zamolio ako nekome nije potreban vaucer od 5000, stoji mi danima usisivac u korpi. Prosto je neverovatno da na deste naloga sve ove dane nisam dobio nista sem 500 dinara. Zahvaljujem unapred🙂

I meni bi trebao jedan od 5k, pa ako me se seti neko, seti... 🤪
Od 500din imam ako nekom znači...

Identično 5K kao i kolegi iznad :)

A ako nekome zatreba imam 3 x 500 + 6 x 500 :(

Jel ima neko jedan od 1000 visak ?

Ne treba, izvukao :)

Poslednja izmena:
На ананасу у доњем десном углу има сличица ананаса, кликнеш на њу. Тренутно је то нека рођенданска акција.

pa ništa aj i ja da se prijavim ako neko ima na tamo višak od 5000 neka pošalje na pp.
imam od 500 ako dobijam neki od 1000 ostavljam ovde.

Hvala za @havijer, iskorišćen vaučer od 5000. Ako naletim na neki koji nije 500 šaljem ovde (prvo njemu naravno).

Ako neko ima visak vaucer od 5000, posaljite na PP. Hvala unapred 😊

Trenutno sam izvukao samo ove 500. Saljem ako izvucem nesto drugo.

Zamolio bi jedan kupon od 1000 din ,ako neko ima a da mu nece trebati.
Na PP.
Hvala u svakom slucaju.

Jel iko od vas dao nesto ili samo trazite?
Ja imam jos jedan od 1000 da podelim i to je to od mene.
Pp, pa ko prvi

Jel ima neko od 500?
Iz nekog razloga nisam uspeo da napravim porudzbinu a moj vaucer ne funkcionise vise.
Aplikacija se samo ucitavala bezuspesno...

Evo od 1000

5oLnIRYV

Nazad
Vrh Dno