Šta je novo?

amiga i tako to?

konstantinos

Cenjen
Učlanjen(a)
05.06.2010
Poena
169
Pozz svim ljubiteljima amige videh slucajno da se ovde prica o amiga racunarima,ja sam imao kao klinac a500,ali pre jedno 6-7god pocela je da gubi kontakt na maticnoj gde ulazi napajanje na kraju skroz je pregorela i ostavih je u podrumu ali je pre par meseci neko iz kuce cistio podrum i bacio moju ljubimicu,pa rekoh da pitam ovde koja je realna cena amige 500 moze i do amige 1200 hteo bih da kupim jednu pa da odigram neke stare igre :ruff n tumle,vigilante itd.

Ako zelis samo da odigras neke od starih hitova, nije ti potrebno da kupujes ceo racunar. Posao ce ti zavrsiti bilo koji od emulatora. Moja preporuka je WinUAE, javi mi se na PM ako ti treba pomoc oko pokretanja.

ma imam ja emulator bas taj winuae, ali bih hteo da imam amigu ponovo stara ljubav zaborava nema jos uvek cuvam od nje diskete negde oko 200,modulator dzojstik i mis to nisu uspeli da bace,sad bih hteo da uzmem neku amigu 500,600 ili 1200 pa da sew podsetim starih dana nije isto igrati preko pc i amige amiga ima dusu:angel::angel::angel:

Evo ga jos jedan..............pa dokle bre vise.................
Hard core amigas,dzabe emulatori,quad core i ggabajtovi ramova kad je coveku za srecu dovolno 1mb rama i jos nesto mal sitno odozgore da bude srecan i zadovoljan. Dobrodosao u ekipu ljubitelja elektronskog otpada po necijem shvatanju. Cena nabavke druge amige? Ko sto neko rece jedno sve zavisi od aktuelnih ponuda i potaznje kao i od kolicine nostalgije koja vri u venama.

guglao sam alo ponuda je nikakva jedan lik sto je prodavao igrice za amigu do pre koju godinu prodao je svoju a500 za 40eur steta sto je tad nisam uzeo a sad vidim da je ponuda jako losa,moj drugar je proslog leta nasao na beogradskom buvljaku kod cige uzeo amigu 600 za 700 din jedino nije imala modulator a eto ispostavilo se da radi neki ljudi misle da je to prestaro i bace dok nisu svesni da cena i nije tako mala u zavisnosti od modela,eto malo pre videh da je na jednom aukcijskom sajtu a1200 otisla za 11000din sto je velika cena

Nazad
Vrh Dno