Pratim situaciju na Amibay... Oni su ludji od nasih sa cenama 100% koliko vidim 😅 Amiga 4000 2000Usd, modovana 1200 isto...
Jasno, hvala. Ja sam igrao puno igrica na Amigi kao klinja, ali u igraonici, a sada igram na Winuae, tako da... zato nemam pojma o samom racunaru... Onda cu da gledam neku 1200, ili recimo 3000, scestan sam da nece da bude jeftino, narocito za 3000... 🙂Nisu ludi tolika je vrednost istih na tržištu, zato sam te i pitao da li si svestan kolika im je cena kada si napisao da tražiš da kupiš. A2000 ti je isto što i A500 samo što ima mogućnost instaliranja raznih expanzija, ako hoćeš sve igre da igraš onda ti treba A1200, ako hoćeš do 95% igara onda ti treba A600 ili A500+
Svaka čast, moja omiljena Amiga igra 😉Okkk tnx 🙂 Upravo zavrsih Lutus 1 na 15 trka hahahah
Nikad neću sebi oprostiti to što sam za smešne pare prodao Amigu kad sam kupovao prvi pc. Tad mi se činilo tako logično, jedva čekaš to novo, a danas bih se ubio.
Sve ove varijante koje izgledaju kao da su iz kante ne mogu da priđu tome kad imaš nešto svoje, ali i ja bih debelo platio da nađem neku u dobrom stanju.
Na američkom ebay-u bude dosta skroz restauriranih koje izgledaju kao nove i još su sa US taststurom, ali te glava zaboli kad vidiš koliko dostižu na aukciji.
Pogledajte samo ovo 😍:
![]()
Commodore Amiga 500 A500 Personal Computer - Mint Condition / Fully Restored 1MB | eBay
Fully tested and 100% operational. Otherwise this A500 is in perfect condition. Kickstart ROM 1.2.www.ebay.com
www.retropassion.co.uk
Uffff, znaci.... Ca cekam da se pojavi ovde nesto... Mislio sam da a1200 moze da tera sve igre koje i a500, samo da ima Hdd?! Jedni kazu uzmi 1200, sta ce ti 500, drugi uzmi 500 🙂 heheh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari