Šta je novo?

Amerikanci uvode SOPA (Stop Online Piracy Act) i PIPA (Protect IP Act)

Poslednja izmena:
Ovo sto anonymous rade je kao naruceno Amerima, ladno ce sad ubrzano na silu da dovedu mnogo gore zakone nego sto su najavili, proci ce im kao 9-11 hoax bez problema.
Ispada da anonymous ustvari radi za US gov.

To i meni prolazi kroz glavu... nekako su se previse brzo organizovali za kontranapad...
Kako sam citao 15 minuta posle pada MU krenula je kontraofanziva... ili propustam nesto?

Poslednja izmena:
Nije baš 15 minuta, nekih tri sata otprilike...

Hvala za info,komsija :)

Warner Music Group | WMG - TANGO DOWN

Pripazite da taj bz sajt ne bude neki fišing sajt ili tako nešto. :)

E tako kad se prave pametni... Ovo je bukvalno mini "WW3"... Umesto lepo kao i do sad sto je funkcionisalo, svi srecni, a ne oni moraju jos da se halave... Sad samo da upadnu u bazu podataka, pa da im pokupe sve i svasta i da nadju skrivene tajne od pojedinih ljudi... Vodice se dugo ova borba...

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Au koliko mi ide na qrac vise ovo, iz rucnog sata ce mi izbijati "STOP PIPA/POPA", sta su se svi uzje*ali ovako? :) Nema sanse to da prodje..

Ovo sto anonymous rade je kao naruceno Amerima, ladno ce sad ubrzano na silu da dovedu mnogo gore zakone nego sto su najavili, proci ce im kao 9-11 hoax bez problema.
Ispada da anonymous ustvari radi za US gov.

Konacno jedan u milion sto razmislja "out of the box". Svaka cast, prepravio bih samo "Anonymous ustvari JE US gov." Ista prica kao i za "Bin Ladena"...

polls_its_a_conspiracy_5653_43343_answer_2_xlarge.jpeg

Najcrnje od svega sto je postalo toliko ocigledno, da je smesno nazivati "conspiracy".

Koju foliju koristite, jel valja ona sto prodaju u Maxi-ju? :D

To be perceived, propaganda must evoke the interest of an audience and must be transmitted through an attention-getting communications medium. Credibility alone must determine whether propaganda output should be true or false.

- JOSEPH GOEBBELS -

Svi fileserveri zive od piraterije ,iskljucivo od piraterije, zato ih i gase(sa velikim opravdanjem). Generalno ovo nas ne pogadja, ako bude usvojeno glavna stvar na meti je piraterija , mene zanima sto se svi zale da im je uskracena "slobode govora" ?
Pirateriju nije tako lako iskoreniti,bice drasticno smanjena ali nece biti ugasena.
Meni nije jasno kako se niko ne zali na kineze,oni su podigli imperiju od piraterije(i pri tome ne mislim samo na muziku-filmove-igre,oni nemaju svoj proizvod).
Ne vidim cemu tolika panika oko ovih zakona

Poslednja izmena:
pustite amere da se "samouniste",oni su napravili zlo,sad se gadjaju vrucim krompirom :beat: sami sebi uskacu u stomak

Neupucen si ocigledno al da ne sirimo temu.

Da vidimo sta je "demokrata" Obama uradio:
- produzio Bush-era tax-cuts for the rich
- pomagao propale kompanije
- zaduzio zemlju kao prethodnik
imas listu na netu jos gomile ovakvih stvari
U prevodu, on je cist Republikanac :)
Koga god izabrali on bi ovo isto uradio. Razlika bi samo bila kako se zove POTUS, ne sta radi.

Vraćamo se na kupovinu diskova na ulicama i odlascima u preživele video klubove. Srećnici će da imaju pristup ruskim i kineskim serverima.

Наши медији су најјачи, а поготово онај "најдемократскији", сви извештавају у стилу, "ма то су неки чобани будале" :p

Pocelo je...

Srednjoškolac skinuo ceo Internet „za svaki slučaj“

Nakon jučerašnjeg iznenadnog zatvaranja sajta za razmenu fajlova „Megaupload“ zbog piraterije, srednjoškolac Goran Marković je, kako sam kaže, „za svaki slučaj“, skinuo ceo Internet.

Za svlačenje, odnosno download svog sadržaja na Internetu nije mu bio dovoljan samo kućni kompjuter, već je za tu priliku morao da upotrebi i tri eksterna hard diska, sedam usb fleš diskova koje je za tu priliku nekako našao svuda po kući, kao i svežanj CD-ova koji „ionako već godinama samo stoje tu bezveze“.

:D

Ceo internet? Boze gluposti...

Ma nema nama nista bez nase brace Kineza i Rusa :)

Sent from my Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Nazad
Vrh Dno