Ortak mi je u americi, pa me pita sta da mi donese?
Da li su tamo komponente tipa RAM jeftinije nego ovde i ako jesu za koliko?
Meni nista ne pada na pamet, aj predlozite nesto pametno?
I ja sam skoro imao slicnu situaciju, dolazio mi burazer pre 2 meseca.
Pita on sta da donese, ja sta cu, sve skupo, kazem donesi neki flash nek bude barem 512MB, a on sta je to... "ma to je ono sto lici na upaljac, speluje se, bla, bla, bla,..., itd, itd". Kaze on dobro.
Dolazi on i donosi flash od 1GB: "Evo doneo sam ovaj od 1MB"![]()
Poenta price je da je taj flash kotao 49$, sto je ipak vise nego kod nas. Kaze "uzeo bi onaj od dva, ali je kostao 99$".
U pitanju je "LEXAR GEYSER JUMPDRIVE 1GB" po WINXP SP2.
sve sto ne stane u dzep, moze da zanima cika carinika, a onda ce da kosta kolko on kaze |>>
SD kartice, USB flash itd su jeftiniji ovde nego tamo
u Americi bih uzeo laptop, recimo
ako ti garancija nista ne znaci, neku graficku ili ram, kao sto rekose vec
driver, skoro sam burazeru uzeo 2GB SD Apacar 166x (ili 150x)
on je uporedio cene SD kartica u Americi i ovde i iznenadio se da su ovde cene manje nego tamo
i,da, ono sto pise na sajtovima prodavnica u Americi nisu krajnje cene, ima nekih zackoljica
laptop moze slobodno da uveze, cini mi se i digitalni fotoaparat (provereno moe brez problema)
zaboravih da, proed laptopa, preporucim i digitalni fotoaparat![]()
@driver, ko sto sam gore napisao, sve zavisi na kakvog ciku naletis... mojoj kevi isti laptop upisuju vec 3 godine, a znaju da je njen...
sad razmisljam da joj trazim dslr, pa da mi napisu jedno 300eu carine, tacno bih sebi j*j* odgrizao.. naravno trebali bi da roknu 30% cene, ali uglavnom oni procenjuju tu cenu, pa moze svasta da ti se desi...
oly e500 je tacno duplo jeftiniji nego ovde u kulturnoj prodavnici... u ovim bezobraznim je jos skuplji |)
@Sumanut: Probaj da narucis, mada ne znam ako jos uvek ima, legendarni Corsair sa 2-2-2-5 latencijama.
driveru, ti mi bas opljuva oly |PP
e500 se meni bas svidja... ako nista kad ga uhvatim u ruku nemam osecaj da ce se raspasti (ko npr rebel...)
sto se slika tice, nisam mu primetio neku izrazitu manu u odnosu na canona/nikona, sa kit objektivima, a ovde dobijem 2 |))
ovde ako bih uzimao, uzeo bih nikona... za razliku od 100$ mi se ne isplati cimanje niti rizik oko carine/garancije... onda bih morao skroz da se odreknem oly-a...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari