Laza je napisao(la):evo ga uzivaj
mada je po meni film neeveerovatno glup, a otvoren sam za nove stvari i bizarnosti, ali ovo mi je bas glup film, mnogo sam se razocarao, vise sam ocekivao od evropskog filma
Laza je napisao(la):evo ga uzivaj
mada je po meni film neeveerovatno glup, a otvoren sam za nove stvari i bizarnosti, ali ovo mi je bas glup film, mnogo sam se razocarao, vise sam ocekivao od evropskog filma
RasetaM je napisao(la):a da li je neko raspolozen za razmenu, ja bih bas voleo da imam aj film u svojoj kolekciji
valek je napisao(la):Raspolozen sam za razmenu i imam Ameliju (izmedju 70-tak ostalih filmova) da ti ponudim. Radjena je u [email protected] i traje 01.58h (ima titl, naravno). Ako hoces posalji mi mail, pa da ti dostavim katalog (da ne smaram forum).
iNCUBUs je napisao(la):bas bih zeleo da cujem obrazlozenje zasto je "neeveerovatno glup"...
Laza je napisao(la):Ukusi su razliciti, i tu ne vredi raspravljati. Ono sto je nekom fenomenalan film za nekog je nebuloza. Ovo sto iznosim je moje subjektivno misljenje, i nikog ne ubedjujem. Meni se taj film uopste nije dopao. Ja u tom filmu nisam video nista vredno. Obicna smaracina. Mnogo sam se razocarao, i to zato sto uglavnom ne volim holivudske filmove (posebno ne tipa colateral damage, matrix itd), vec evropske, i ocekivao sam neki "inteligentan" film. Amelija Pulen mi jednostavno nije nista ponudila, osim gomile besmislenih bizarnosti. Nema radnje, nema znacajnih psiholoskih momenata, i sto je najvaznije nema poruku niti smisao (naravno neko moze da nadje i smisao, ja iznosim svoj pogled). Meni tu nista nije bilo interesantno, i da nisam platio 20din za iznajmljivanje ne bih ga ni odgledao celog, vec bih ga ugasio oko 5-og minuta.
Marsovac je napisao(la):Mozes li mi navesti neke filmove koji ti se dopadaju, neke za koje smatras da su dobri. Ovo me interesuje cisto da bih video koji zanr filmova te interesuje i kakav je tvoj filmofilski ukus.
drugarski :wave;
In domini patrum, spiritos mortrium dios madre. Ominia, Gallias, Divisa est en tres partes. Corpus dilecti. Quid pro quo. Veni vidi vici. No lo contendre. Habeas corpus. Rick Dureus. Ipzo facto. Pro forma pari passu. Hic hick hoc, huius , huius, huius. E Pluribus Unum. Oryay owingay ootay ehtgay. Eyedfray in the airchay. Tempus fugit. Caveat emptor. Coitus interruptus. Mitzi Gaynor ad nauseum, Amen."
Amon_Ra je napisao(la):Da li koristis neki program za prevod, jer sam cuo da tako nesto postoji...
Laza je napisao(la):Na nekoj strani sam video da postoji i prevod na srpski i sa srpskog na brojne jezike. Naravno rezultati su losi, sve je dosta nerazumljivo, ali je ipak interesantno. Bice interesantno videti te programe za jedno desetak godina!
Laza je napisao(la):ne mogu da se setim svega, odnosno zapamtio sam samo jedno da prica: coitus interruptus. To u stvari i nije psovka vec medicinski termin za prekinuto svrsavanje, odnosno svrsavanje van zenskog polnog organa ili tako nesto slicno. Ostalo ne znam, jer sam samo ovo prepoznao, vec sam pretpostavio i da je ostalo neka vrsta bezobrastine. Ovo samo govori koliko je ovo viseslojan film
Evo upravo nadjos ceo odlomak:
sad radim na prevodu
Film ima 1000 fora/sec
Trudio sam se da koristim medicinske izraze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari