D
delimir
Guest
Sa gornjeg linka...
2x Opteron 2332 @ 2 GHz (8 cores), WIn XP x64.............................13295
2x Xeon X5350 @ 2 GHz (8 cores), Win XP x64....................................14260
To je to, kada je Cinebench 10 u pitanju.
Poslednji post u threadu (za sada, naravno)...
Ouch!!!!
Bad News : So far it's down in Cinebench, wPrime and Superpi
Good News: All are synthetic and not real world benches
Ovo se savrseno poklapa sa onime sto mi je Giusepe Amato rekao u Tunisu. Naime, napomenuto mi je (parafraziram, naravno) da ne treba ocekivati nista specijalno od Phenom-a (tada je prvi put obelodanjen naziv Phenom) u postojecim benchmark programima, ali da ce biti predstavljen softver koji ume da iskoristi prednosti "native quad-core" arhitekture.
Znaci, softver treba da se optimizuje?
Ako ostane ovako i ispostavi se da je stvarno ovaj odnos performansi, onda je moguce da ce AMD ici na strategiju kao u slucaju R600 - da nema konkurenta najjacem Intel-ovom procesoru, ali ce zato biti cenovno povoljniji...
2x Opteron 2332 @ 2 GHz (8 cores), WIn XP x64.............................13295
2x Xeon X5350 @ 2 GHz (8 cores), Win XP x64....................................14260
To je to, kada je Cinebench 10 u pitanju.
Poslednji post u threadu (za sada, naravno)...
Ouch!!!!
Bad News : So far it's down in Cinebench, wPrime and Superpi
Good News: All are synthetic and not real world benches
Ovo se savrseno poklapa sa onime sto mi je Giusepe Amato rekao u Tunisu. Naime, napomenuto mi je (parafraziram, naravno) da ne treba ocekivati nista specijalno od Phenom-a (tada je prvi put obelodanjen naziv Phenom) u postojecim benchmark programima, ali da ce biti predstavljen softver koji ume da iskoristi prednosti "native quad-core" arhitekture.
Znaci, softver treba da se optimizuje?
Ako ostane ovako i ispostavi se da je stvarno ovaj odnos performansi, onda je moguce da ce AMD ici na strategiju kao u slucaju R600 - da nema konkurenta najjacem Intel-ovom procesoru, ali ce zato biti cenovno povoljniji...
Poslednja izmena: